Helena:Dobrý den, pozná zkušený chovatel pohlaví neofemy z fotek.? Děkuji.
1,1 neoféma modrohlavá.
Dobrý den, pozná zkušený chovatel pohlaví neofemy z fotek.? Děkuji.
1,1 neoféma modrohlavá.
Myslíte, že to je pár? Samec a samice?
Vždyť odpověď máte.
Ani nevíte co kupujete ? A vyměňte bidla za přírodní,(ty umělohmotné a i soustružené vyhoďte) ať je netýráte… Velikost klece je jaká ?
Máte obří boudu naprosto nevhodnou pro neofemy, kdo Vám to poradil?
Děkuji za rady…bidelka určitě vyměním. Budka má rozměry 18*18*35 a otvor 5 cm.
Anonymní:Děkuji za rady…bidelka určitě vyměním. Budka má rozměry 18*18*35 a otvor 5 cm.
U mě mají budky rozměru 13 x 13 vnitřní , výška dvacet cm, a vždy když mají možnost výběru vyberou si tu menší. Ale máte pravdu u Vás si mohou vybrat v kterém rohu zahnízdí.
Anonymní:Myslíte, že to je pár? Samec a samice?
Jenom malá poznámka ne určitě nemáte neofemy tyrkysové jak je v nadpisu ale neofemy modrohlave , snad toho není na Vás moc. Chovu zdar
Není v pohodě 🙂 Děkuju za rady všem 👍
Nechci rýpat, ale je tam 1,0 neofémy modrohlavé a 1,0 neofémy tyrtysové.
Určitě je to neoféma ozdobná a neoféma bourek. Člověk se tady pobaví. A tazatel je z toho potom tam kde byl. příklad : POUŽÍVÁM BUDKY o rozměru 13 krát 13 cm a výška 20 cm. Vždy si vyberou tu menší. Menší máte jaké ? 5 krát 5 cm ?Je to tady opravdu jak u tydýtů.
Toho ptáka vlevo na fotce, by bylo potřeba vyfotit z boku.
Anonymní:Určitě je to neoféma ozdobná a neoféma bourek. Člověk se tady pobaví. A tazatel je z toho potom tam kde byl. příklad : POUŽÍVÁM BUDKY o rozměru 13 krát 13 cm a výška 20 cm. Vždy si vyberou tu menší. Menší máte jaké ? 5 krát 5 cm ?Je to tady opravdu jak u tydýtů.
Proč necitujte celou odpověď? Krásný příklad vytržený s kontextu , každý pochopil že jsou to ty budky které moji neofemy preferují ,no kromě Vás, Vy trubko.
Lukáš:Nechci rýpat, ale je tam 1,0 neofémy modrohlavé a 1,0 neofémy tyrtysové.
Máte pravdu moc se omlouvám nenapadlo mě že si někdo toto pořídí do paru
Vás bych nedal do páru ani s oslem.
Jsem se trochu ztratila. Lukas píše, že to není pár jednoho druhu, anonym 141.100 se omlouvá, že se zmýlil - odvolávám, co jsem odvolal?, anonym 84.6 píše o oslu…
Anonymní:Vás bych nedal do páru ani s oslem.
Já Vás zase ano , byli byste super dvojka
Dobrý den. 1,0 neoféma tyrkysová a 1,0 neoféma modrohlavá.
zjarda:Zdravím, tak všechno důležité už bylo napsáno. Takže teď je to jen na Vás! Hlavné pro Vás je, že je to pár = 1.1 neoféma modrohlavá a je nutné vyměnit všechny bidla za přírodní(černý bez, vrba, lípa, bříza, jabloň, třešeň) a dávají se 2 oproti sobě na horu a 1 dolů většinou před misky a také je důležité udržovat jejich čistotu, předejde se tím chorobám nohou! A pak ta budka je opravdu zbytečně velká, viz.odkaz. Nezapomeňte na dobrou výživu, krmení, ovoce a zeleninu, zelené(pampeliška i květ, ptačinec),bílkoviny, minerály, vitamíny(Roboran). S pozdravem Zappe
Pár jen proto, že jsou dva. Jinak je to samec neoféma tyrkysová a samec neoféma modrohlavá.