drvodelkafialova:Možná by šlo to anonymům mírně znepříjemnit a třeba by jako anonymové mohli vkládat příspěvky jednou za 15 min.
To už mají na ifauně 🙂
Možná by šlo to anonymům mírně znepříjemnit a třeba by jako anonymové mohli vkládat příspěvky jednou za 15 min.
drvodelkafialova:Možná by šlo to anonymům mírně znepříjemnit a třeba by jako anonymové mohli vkládat příspěvky jednou za 15 min.
To už mají na ifauně 🙂
Bezva zpráva Šárko, ale bohužel tam asi nemají diskutující. IF ať pokračuje v prodeji štěňat. Vše se dá zlepšit hlavně to chce čas.
Anonymní:To už mají na ifauně 🙂
Proč jste se předtím vydával/a za kometu?? Už jsem se jednou ptala…
Všem anonymům jen přitěžujete v této anketě. ☝️
Část anonymů tady dělá jen bordel, to je pravda, ale že bych byl pro úplný zákaz, říci nemohu. Spousta lidí tu hledá informace a později se třeba rozhodne registrovat, takoví mají mít možnost se zeptat v diskuzi. Ověření emailem mi nezní špatně
Tam je mi to dost jedno. Stejně jako je mi lhostejná ifauna a vy Šárko.
Mně v anketě chybí možnost “nevím” nebo nějaká taková (jedno mi to není), bude lepší to více rozepsat. (V anketě tudíž nehlasuji.)
Anonymní diskutující? Proč ne. Ale. Když sem jde někdo s dotazem, existuje možná už plno témat, která lze dohledat a přilípnout dotaz tam coby neregistrovaný. To je dle mého fér.
Když coby nereg. někdo založí diskuzi, málokdy se zakladatel po několika odpovědích od diskutujících mihne zpátky. Možná mám naivní představu, ale když už se někde zaregistuji, myslím svůj dotaz vážně, budu se tam vracet a číst si odpovědi.
Nové diskuze by tedy dle mého mohl zakládat jen někdo registrovaný, kdo si už dá tu minimální práci s registrací. Odpovídat do stávajících témat? Proč ne, klidně jako nereg, ideálně s nějakým nickem alespoň.
tak to bude vzdycky s anonymy.
Ze me - neprihlasim se. Nemam problem s e-mailem, nejsem anonymni uplne - i jen pres pridavane prispevky jdu dohledat. Ale prave po zkusennostech s IF - ze nekdo mavne a zamkne cely obsah - a zacne obchod s nim. Me to vadi. Ale rozhodnuti budu respektovat.
takl jako respektuji, ze obcas nekdo napise prispevek mym jmenem a ja to nejsem
jen čistě statisticky - v tuto chvíli je diskutujících 67, ale registrovaných jen 14…
Já hlasovala, že jsem pro, aby mohli přispívat jen registrovaní….otázkou ovšem je, jestli by pak diskuze zde nebyla jen pro pár “skalních fanoušků”…asi z toho tady nechceme udělat uzavřený klub…na druhou stranu mě nenapadlo, že by s tím měli lidi nějakej problém…vždyť stejně bude anonymní, pod nějakým zvoleným nickem, dokonce i ten mail si může založit jen pro “tuhle příležitost”.
Mě vlastně z principu nevadí, že sem přispěje někdo anonymní, myslím, že už snad i nějaký případný trolíky ustojíme…teda i anonym by si měl zvolit nějaký nick, pod kterým bude psát, protože když se budou dohadovat třeba 3 anonym, tak to asi nebude přehledné. Mě vadí, že prostě někoho napadlo psát pod nicky zaregistrovaných….
Kolik je vlastně celkem registrovaných uživatelů CHZ? A kolik neregistrovaných IP adres se zapojuje do diskuzí?
Mají pánové R+Z nějaké statistiky??
Edit: počet registrovaných už jsem našla 🙂
Hlasovala jsem, že je mi to jedno, ale po příspěvku Xerxové jsem změnila názor. Nechci tedy registrace, taky pamatuji starý Zvířetník. Z diskusního fóra se stane klub vyvolených, kteří si budou povídat sami se sebou a postupně se budou vytrácet nové podněty, protože kvůli sem tam jednomu, dvěma příspěvkům se nikdo registrovat nebude.
Anonymové mi nevadí. Když je jich moc a začnu se v diskusi ztrácet, prostě ji přestanu číst. Nemusím vědět všechno o všem a o všech.
efe:Jsem pro kompromis: některá témata jen pro registrované, některá bez omezení.
Jo, kompromis - když byla IF normální, tak na začátku to bylo neregistrované a pak tam byly obě možnosti. Sice jsem to tehdy nechápala, ale dneska, kdy se někteří lidé chovají - řekněme divně- je pak fajn se - pokud chci, pohybovat v prostoru, kde vím. A to i proto, že je pak zkrátka diskuze přehlednější. Já jak nekoukám na IP adresy a pod., tak rozlišit, kdo na koho a co anonymně reaguje, pokud se jich sejde víc, to zkrátka nejde. Teda jde, to je jasný, ale je to nepřehledný.
Hlasovala jsem, že mi anonymové vadí, ale po přečtení diskuze asi bych možná dala jen pravidlo, že anonym musí napsat nějakou přezdívku. Vím, že spousta jich bude měnit a tak, ale určitě bude i dost těch, kteří pak u té přezdívky chvíli zůstanou a budou tak anonymové alespoň trochu rozlišitelní.
Moc tomu nerozumím, ale netrvala bych na registraci - přihlášení, nestuduji IP adresy. Když někdo píše z počítače v práci, třeba se nechce přihlašovat. Já se nechci prihlašovat z telefonu, z veřejných WiFi ( dnes jsem psala z vlaku, IP asi nebude moje), někdy píšu jako anomym, když přeskočím to správné okénko a stejně mě místní poznají 🙃. Co nechci nečtu, neodpovídám. Hádání tu bylo dost i mezi registrovanými - přihlášenými. Pořád je to jen internet. Na Fauně bývala moderovaná diskuze jen pro registrované a nemoderovaná pro všechny. Možná taky cesta. Nebo z toho můžete udělat soukromý klub, kde se budou sem tam posílat zdravice.
Souhlasím že řada lidí se přihlašovat nechce 🙂 takže zrušení anonymů nejspíš časem povede k zániku diskuse. Stejně tak přílišné znepříjemnění přístupu - řadu lidí to odradí.
Pomohlo by jak píše Assil aby si každý anonym musel vyplnit unikátní přezdívku. Pak by bylo aspoň možné na první pohled anonymy rozlišit.
Všechny fungující fóra mají anonymi. Kdyby bylo podmínkou vyplnit email, tak všichni odejdou pryč a zůstane vás tady jenom těch 14.
Teď je 10 registrovaných a 42 neregistrovaných. To byste tady byli docela sami.
Vyplňování přezdívek je taky únavné. 🙃 Takže bych to nechal jak to je.
Napíšu zde můj rychlý pohled na věc. Byl bych pro řešení vše zachovat jak je, jen v každé sekci vytvořit podkategorii diskuze. Například Psi - pro registrované… nebo nějaký podobný název. Toto naše diskuze od začátku umožňuje, jen jsme to ještě nikdy nepoužili. Úpravy by tedy nebyly třeba a mohl bych tuto změnu provést klidně ještě dnes. Dala by se tam třeba přenést i nějaká již existující povídací témata. Možnosti jsou takové, že by nepřihlášení nemohli do těchto témat přispívat, nebo by si je nemohli ani zobrazit.
Anonymů bych se nezbavoval, byla by to komplikace navíc a diskuzi by to zaručeně utlumilo.