Odpověď na příspěvek uživatele Murray z 26.05.2025, 12:40:41
No jo, je to kůň.
Já z toho svého upadla jenom jednou, vlastní vinou a výsledkem byla zlomená ruka. Otáčku o 360 stupňů jsem taky zažila, ale jenom v kroku. Prostě jsme se vraceli domů, na cestě vyhozené dveře a najednou jsme kráčeli opačně.🙂 Ani jsem to skoro nepostřehla. Ale druhý pokus proběhl úspěšně.
A jednou jsme upadli spolu, když mu to uklouzlo na sněhu. Chvilku mi trvalo, než jsem se zpoza něj vysvobodila. A nějak mě při tom napadnul Drápalík. Myslím, že by odlitek coby jezdecká socha vyšel.
Pořád to může stále být zdravotní problém. Mám takhle čas od času zkratovala s počínajícím očním problémem. NICMÉNĚ-přeju hlavně co nejméně pádů a když už , tak do měkkého 🙂
Myslim si,ze nekteti kone maji urcitou rozvernost v sobe. Takove ty typy,ktere z niceho nic vyhodi, uskoci o 4 metry dal do pole… Znala jsem cca 2 takove, oba chytri, hodni kone, ale jeden s detmi uskakoval az do 30 let, kdyz mel svuj den. Delat s tim neslo nic. Ve stejne staji se stejnymi jezdci byl „bullet proof” plnas, ktery nikdy nevybocil i krok.
Samozrejme hodne udela jezdec, nakrmeni,ustatost atd., ale povahu nepredelate a je klicova.