Aktuálně: 2 776 inzerátů261 569 diskuzních příspěvků19 169 uživatelů

Co zabilo kuře

ančovička (neregistrovaný) 27.05.2025, 17:25:11 xxx.xxx.34.109
»
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 27.05.2025, 15:30:33

Potkani mi také vadí..i ti laboratorní..jednou se k nám  nastěhovali a bylo   pár let , než jsme se jich zbavili..kocouři je statečně chytali..i některé kočky👍…moje kamarádka si koupila takového černobílého  potkana na  “hraní”🤦..potkan jí utekl a než ho chytla, rozkousat  novou sedačku 🤣🤣🤣🤦…

drvodelkafialova
drvodelkafialova 27.05.2025, 19:27:22 xxx.xxx.171.139

Já potkany nemusela nikdy, ale po revoluci, když skončilo OPBH a s ním hromadné deratizace, jsem k nim teprve získala opravdový odpor. Najednou byli prostě všude, sousedé z nižších pater nemohli doslova otevírat okna bez dozoru, jinak je měli v bytě. My bydleli až nahoře, ale stejně to běhalo všude kolem domu. Na Vltavská- metro, se to jimi hemžilo. Naštěstí jsme se krátce na to odstěhovali a teď už to asi taková hrůza nebude, ale toho odporu jsem se nezbavila. 

Zrzavci
Zrzavci 28.05.2025, 08:49:38 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 27.05.2025, 19:27:22

Najednou byli prostě všude, sousedé z nižších pater nemohli doslova otevírat okna bez dozoru, jinak je měli v bytě.

No fuj! Ty vado, to bych se asi zbláznila!!! Tak hrozný to teda momentálně není - třeba v lokalitě mojí práce, ale není tak neobvyklý na ně narazit. Jednoho - podle mě původně koupený, podle zbarvení - potkávám pravidelně a vím, kde “bydlí” Ondynoj jsme ho s jedním klučinou pozorovali spolu, když jsem šla z práce. 

Až pojedem nakupovat, tak se přihlásím, to bude! 😀  A že mi přijedem, to je jasný. Máme v plánu minimálně parocii .

drvodelkafialova
drvodelkafialova 28.05.2025, 09:04:59 xxx.xxx.171.139

Jo ty mám ráda.  Parotie je super, snese dobře sucho, řez a podzimní vybarvení je doslova dechberoucí. Navíc jako všechny vilínovité r.je neskutečně dlouho olistěná.   

Zrzavci
Zrzavci 28.05.2025, 09:09:33 xxx.xxx.226.62

podzimní vybarvení je doslova dechberoucí.

to je přesný!! My teda už nemáme tak velkou zahradu, jako je třeba na chalupě, kde se člověk mohl rozmáchnout, ale tuhle krásku umístíme.  (a já jsem si u vás dopřála konečně monardu - nějak se mi nedařilo na ni natrefit, asi jsem blbě koukala a teď bingo, tak jsem se zazásobila a překvapilo mě, jak snadno koření! Kousek se mi uloupnul, tak skončil ve sklenici a huž má kořeny jak starej vořech! 😀 ) nic, už mlčím, to jsem OT.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.