no potes. trosku jsem doufala v alergii. tohle bude slozitejsi vychytat - i vzhledem k jeho minulym reakcim.
budu drzet palce, at to ty kortikoidy podrzi
Máme výsledky z alergií
dle výsledků nemá alergii žádného stupně vůbec na nic, takže je to autoimunitní problém.
Dobrá zpráva je, že mu můžeme vařit prakticky cokoliv, jen vetka apelovala, ať je to libové maso a málo tučné potraviny
Tak supr, pozitivní zpráva. a to teda i pro peněženku. Z čeho jsou ty konzervy, s tím bych začla, že bych okopírovala to složení a po uvaření rozmasakrovala tyčákem a postupem času to dělat trochu hrubší a uvidí se. Až by to dobře fungovalo, tak zkusit jinčí maso.
Máme to i s exotickým masem a koukám je tam kde co. Proto to stálo 10k.
Zatím budem pokračovat kuře/kruta a brambory, mrkev, batáty a mixnu mu do toho třeba špenát.
Samo vše na kasičku zatím.
+ jsem konzultovala i nějaké doplňky u dromy.
Tak alespoň že se už něco ví.
Koukněte na Yoggies konzervy, líbí se mi třeba kozí , 55 procent libového masa, vývar, brambory, mrkev a to je vše. Ještě olej z ostropestřce.
800g za 126 kč.., to ještě jde. Dělají i 400g.
Třeba by broučkovi chutnaly, my je berem na cesty.
My jsme brali bohemia hovězí, nebo od sokol Falco jako nouzi, když jsme nějak zapomněli na maso, nebo nebyl čas uvařit…a ty tehdy byly ok a žádný problém na nich neměl.
no potes. trosku jsem doufala v alergii. tohle bude slozitejsi vychytat - i vzhledem k jeho minulym reakcim.
budu drzet palce, at to ty kortikoidy podrzi
Já doufám, že když úplně vynecháme granule a jakékoliv tvrdé pamlsky, tak to snad bude dobré, až se mu teda teď to trávení trochu spraví.
Na tom vařeném vždycky hezky prospíval…
ale uvidíme. Taky jsem měla smíšené pocity…radost, že nemá žádnou alergii, ale obavu z toho, že to je teda autoimunitní a může se to chovat jakkoliv…
Vetka říkala, že přístí týden zkusíme o něco snížit tu dávku korťáků, že by to už mohlo klapnout a navíc by měl na o něco nižší dávce i lépe přibírat.
Tak ať je Jackovi už jen dobře a po snížení dávky korťáků, přibere! 🌷🍀