»
Odpověď na příspěvek uživatele
Ph z 21.07.2025, 15:17:03
Těch půl kila masa je večeře…k obědu má cca 250 g nějakého kuřecího dílu a teda něco k snídani…teď jsou to teda piškoty, protože do něj potřebuju dostat dermanorm olej. No a nějakou tu hrstičku granulí taky sní…
Jako nebudu rozporovat, že toho sýra je momentálně víc než je zdrávo, ale pořád to beru jako dočasnou věc.
Ono možná nejen vám bude ten stav připadat optimální, ale já jestli se mám rozhodnout podávat prášky přímo do tlamy a držet dokud pes nepolkne, když vím, že to je pro něj krajně nepříjemná procedura, tak prostě dočasně risknu větší konzumaci sýra, ale podání léků je na pohodu.
Ono celkově to není ideál…ani ten sýr, ani ty piškoty…ale tak jinak je Máťa zdravej jak řípa…exkrementy jsou ok, tak si myslím, že to asi dočasně ustojíme…no a když by to mělo být nějak déle, tak zkusíme vymyslet ještě něco jinýho.
A proč to třeba nechci zkoušet rovnou…no protože Máťa když zjistí, že v něčem jsou prášky, tak začne pitvat všechno…jeden čas jsem balila prášek do proužku syrový krkovice, ale musela to být prorostlá část…no fungovalo to do té doby, než nějak blbě žvejknul a zjistil, že je v tom prášek a tím jsme skončili.
Jako já si asi nechám poradit ráda a ve všem, ale jsou věci, co si budu dělat tvrdohlavě po svém…a to momentálně ty prášky v sýru jsou.
Ono je to možná daný i tím, že jsem hodně měkosrdcatá…myslím, že Máťa si užil a ještě asi užije svoje…on je takový rpělivý zlatíčko, ale je na něm vidět, že třeba ani s ošetřováním pacek není úplně v pohodě, i když drží…tak pokud je šance něco dělat tak, aby mu to nebylo nepříjemný, tak to prostě udělám…a ještě jednou podotknu, že předpokládám, že množství léků a tím množství sýra, které teď bereme je dočasné.