Já taky vyrostla u babiček na vesnici mezi slepicemi, kočkami a králíky. A možná proto nemám žádnou alergii.?
Víte, tady jsou především milovníci zvířat. Takže vaše stesky a výhrady se nedočkají souhlasu.
milovnici kocek? jsou vetsinou nezodpovedný lidi !!! kdyz kocku vyhodite at se jde nekam vys rat aby nesmrdely vam jeji hov na doma, at je jde vysypat nekomu jinymu to je pohodicka🙂🙂at se jde probehnout a zodpovedni jsou natolik ze klidne riskuji ze kocka bude rozjezdena na silnici a budou nadavat na ridice jak jim zabil kocicku 😢, nebo jak se jim ztratila, nebo jim kocka neco nekde sezere venku co nema a pak ma opravdu dlouhodoby!!! bolesti prostě otravu, a majitel se lituje jak on má smulu…milovnici kocek to je opravdu pecka ze vam staci ke spokojenosti …..čip
milovnici kocek maji svoje kocky na svym pozemku, doma, nebo nekde na samote kde ty ho vna , skoda od kocek, a riskování zabití koček, nevadi .
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 25.10.2025, 19:40:05
Milý honzo.
Já mám své kocoury doma. A někteří mí kamarádi zase venku, protože chovají hospodářská zvířata. A kde jsou stáje, jsou i hlodavci. Už staří Egypťané kočky uctívali, protože jim chránili zásoby obilí.
Ano, jsou nezodpovědní majitelé, kteří se o své kočky nestarají a nekastrují. Ale takoví tady nejsou, takže štěkáte na ten nesprávný strom.
ja vyrostl na vesnici takze toho se nebojim, a mysi vzdycky byly a jsou, nestitim se vzit mrtvou z pasticky do ruky, zajima mě co za hlodavce tu žije, a nikdy na nich nebyly znamky nemoci, nikdy blechy, nikdy kožni problemy, kožisek lesklý. Zato smradlave kocici lejna to je zivota v nich okem viditelne, kocky se furt drbou, opelichaniny , o očich zhnisanych ani nemluvim. jo a u nas jsou to kocky miístnich milovniků koček stejnych jako jste vy tady 🙂
Já mám své kocoury doma. A někteří mí kamarádi zase venku, protože chovají hospodářská zvířata. A kde jsou stáje, jsou i hlodavci. Už staří Egypťané kočky uctívali, protože jim chránili zásoby obilí.
Ano, jsou nezodpovědní majitelé, kteří se o své kočky nestarají a nekastrují. Ale takoví tady nejsou, takže štěkáte na ten nesprávný strom.
kdyby jste ctili kočky, nebyla by situace s nima jaka je, kdy je jich plno nemocnych, ohrozenych na zivote nezodpovednymi majiteli. Kdyby to Stari egyptane videli jak s kockama dopadlo v čr, ty by vám dali!
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 25.10.2025, 19:50:27
u nas jsou to kocky miístnich milovniků koček stejnych jako jste vy tady
Očividně nechápete. Tady jsou milovníci koček, kteří se o ně starají. Takže naše kočky nejsou opelichané (mimochodem, pelichají ptáci) ani nemocné ani zablešené ani zasvrabené ani se zhnisanýma očima.
Píšu to už podruhý, obraťte se na obecní úřad, ty kočky, co popisujete, jsou typický bezprizorní kocky, co nemají žádného majitele.
Takže vaše stížnosti na majitele koček jsou úplně mimo mísu.
😊mimo misu jste vy , mam pisemne ze zde nejsou bezprizorni kocky a vsechny kocky zde maji sveho majitele. Trochu se informujte i jinde, bezná zkusenost, ze o kocky nema nikdo zajem, nikdo k nim nema (nedela si)povinnosti. Nikoho nezajimaji. Je to škodná.
milovnici kocek? jsou vetsinou nezodpovedný lidi !!! kdyz kocku vyhodite at se jde nekam vys rat aby nesmrdely vam jeji hov na doma, at je jde vysypat nekomu jinymu to je pohodicka🙂🙂at se jde probehnout a zodpovedni jsou natolik ze klidne riskuji ze kocka bude rozjezdena na silnici a budou nadavat na ridice jak jim zabil kocicku 😢, nebo jak se jim ztratila, nebo jim kocka neco nekde sezere venku co nema a pak ma opravdu dlouhodoby!!! bolesti prostě otravu, a majitel se lituje jak on má smulu…milovnici kocek to je opravdu pecka ze vam staci ke spokojenosti …..čip
milovnici kocek maji svoje kocky na svym pozemku, doma, nebo nekde na samote kde ty ho vna , skoda od kocek, a riskování zabití koček, nevadi .
cituji: “mam pisemne ze zde nejsou bezprizorni kocky a vsechny kocky zde maji sveho majitele. “. a “kocky se furt drbou, opelichaniny , o očich zhnisanych ani nemluvim.”
Minimálně jedno z toho je lež. (Nebo na takové majitele zavolejte veterinární správu. My tady zanedbané kočky nemáme, nás s tím tady neotravujte.)