My tedy teploměr nemáme - buďto je tady na horách zima nebo je ještě větší zima. Nabalení jsme furt. Počítač aktuálně ukazuje -11. Kolik je/bylo u vás? Doufáme, že Daja, která si přála -15 je spoko. 🙂
U nás dnes -12, sněhu máme hurááá hodně, už jsem si několikrát zaházela, dvoreček, do dílny, do uhelny, k jednomu krmítku, druhýmu, třetímu, k brance, ke dřevu…. a znovu… znovu. dneska už teda ne, což je škoda. Mohli s tou oblevou, co má přijít, chvíli počkat sakra.
Já mám trochu strach, že hlásej i deštík…jestli teda bude pršet a naprší na tu namrzlou silnici, třeba přes noc, tak se teda dost bojím, aby z toho nebyla ledovka..
U nás ráno -18, navečer už bylo - 7 a jestli bude pršet,tak to bude pěkná klouzačka. Sněhu moc nemáme tak 6-7 cm. Ale ráno tam měla samice prvnička 4 mladý,což jsem moc nedoufala,že budou živý.
večer bylo mínus šest a ještě nic nepadalo. V noci nasněžilo nových pár centimetrů a na to teď prší. Je těsně pod nulou, hezky to namrzá. Ale díky vrstvě čerstvého sněhu to nikde neklouže.
Oba víkendové dny -7 přes den, pak nejmrazivější noc na pondělí a nejchladnější pondělní ráno a hned v pondělí po obědě začalo pršet. A pršelo ještě ve 22.00. Teď je na Karlovarsku +1 a voda teče všude, po cestách, ze střech… Ve Varech je několik ulic kompletně uzavřených.
Včera ráno bylo v Plzni -14 a kousek od Plzně -17. Včera jsem snad poprvé v životě byl naštvaný, že ta bílá kravina napadala. Během práce napadal sníh na auto a po práci očistil, ale ne moc dobře. Jsem neviděl dobře do zpětných zrcátek tak jsem asi po 500m zastavil u krajnice a přes ten sníh jsem uklouznul (prostě si rozbil hubu 😀), pak jsem vylezl za auto oklepu si sníh z nohy. Mávnul jsem s rukou a najednou byl snubák fuč - cítil jsem jak vyletěl. Asi dvě hodiny jsem u krajnice prohraboval sníh abych ho našel a bez výsledku. Naštěstí úplnou náhodou dnes jeden bývalý kolega ztratil klíče taky ve sněhu kousek ode mě a měl detektor kovu sebou tak mi po 20 minutách našel nakonec i ten můj snubák. 😀 Jinak dneska už bylo ráno 1 stupeň a všechno pomalu taje.