Tak jen pro info -mrazeny balicek je na ceste druhy den, zasilkovna ho evidentne nehodla vydat o vikendu 😄od tri od rana je bez pohybu na depu. Tim je asi nakup pro me vyresen….
Tak jen pro info -mrazeny balicek je na ceste druhy den, zasilkovna ho evidentne nehodla vydat o vikendu 😄od tri od rana je bez pohybu na depu. Tim je asi nakup pro me vyresen….
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 14.03.2026, 20:57:00
tak tady to bude jeste asi zajimave - v dobrem slova smyslu tentokrat.
Behem par minut mi reagovali na info lince obchodu - a v pondeli pry posilaji znovu. Opravdu me prekvapili -ono realne to jde dorucit do 24h a to to maso vydrzi
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 14.03.2026, 21:42:28
tak me to taky prekvapilo 😀 ale byla to jejich volba a nebyla uplne logicka …rozdelili mi to na jednotlive balicky, s tim, ze jsem brala i nemrazene veci na zkousku - a tam mi to bylo jedno.
reklamovala jsem ten jeden mrazeny balik -jen tak, abych si ulevila, necekala jsem od toho nic - o to prijemnejsi je pak tahle rychla a necekana reakce. Ale pockam s celkovym dojmem podle toho, co na me v pondeli vytece 🤣
v prepravou mrazeneho zasilkou v ramci CR mam spatne zkusenosti i s reklamaci ( doted ma par nevracenych termoboxu doma, nedomluvili jsme se uz na nicem pak)
Zásilkovnu né. To už mě nenapadlo, říct, že tou to bude na pytel… se omluvuju. Používám kurýra One, ten patří allegru, tak se snaží, do boxu se eště nikdy nic nezpozdilo, na adresu někdy přijede v osm večer 🙂
Ty salámy sem nevzala, pro slepice musí být málo tuku, to splňuje jehně a krůta a to mají Ciro, AS premium (ty zas nejsou na českém all.) a pak tady (sou tam kroupy a je to tuhé a mastné) https://1url.cz/WeQIB
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 17.03.2026, 11:50:57
heh to bude ta nová, ne? Poslali pod stejný číslem? zajímalo by mě, nebo snad radši ne, v jakým stavu převzal odesílatel tu první várku 😀 a to ještě není vedro.
edit - koukala jsem včera, že u nás -teda u nás - v městečku kousek od nás - je přímo výdejní box Allegro. Bych to někdy mohla prubnout?????