Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 23.06.2026, 16:13:56
On tady po vás někdo chtěl štěně zadarmo ?
Myslím, že Sarah chtěla vysvětlit, proč odchovy s PP stojí tolik, co stojí. Protože minimálně kvalitní krmení, očkování, odčervení a čipování (pravda, to má i většina štěňat bez PP). + peníze za uchovnění (výstavy, zdravotní a pracovní zkoušky) a výběr vhodného krycího psa - tyto náklady u štěňat bez PP už nejsou.
Upřímně - když někdo napíše, že štěňata jsou bez PP, protože nechtěli investovat ani do jedné jediné výstavy… Ale peníze za množení se hodí, že jo.
Zase anonym (neregistrovaný)23.06.2026, 16:44:28xxx.xxx.116.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 23.06.2026, 16:29:57
Vážím si vaší práce zde jako “správce”. Občas dle mého názoru ale přestřelíte, což je při tom množství příspěvků denně pochopitelné.
V tom příspěvku na jednu stranu moderujete a poté v závěru tím “Ale peníze za množení se hodí, že jo. To se mi taky kroutí palce u nohou.” to zabíjíte. Proč po té snaze vícero diskutujících dnes zase zvýšit plamen pod kotlem?
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 23.06.2026, 16:13:56
Přečtete si příspěvek, na který jsem reagovala, jinak asi nemá vaše odpověď smysl, je to jen hloupé rýpnutí.
Nakonec vůbec nechápu, z jakého důvodu se tady do toho pořád vrtá. Mně je úplně jedno, jestli je Pinďa s PP nebo bez a kromě toho na rozebírání této problematiky je tady jiné vlákno.
Myslím, že Sarah chtěla vysvětlit, proč odchovy s PP stojí tolik, co stojí. Protože minimálně kvalitní krmení, očkování, odčervení a čipování (pravda, to má i většina štěňat bez PP). + peníze za uchovnění (výstavy, zdravotní a pracovní zkoušky) a výběr vhodného krycího psa - tyto náklady u štěňat bez PP už nejsou.
Upřímně - když někdo napíše, že štěňata jsou bez PP, protože nechtěli investovat ani do jedné jediné výstavy… Ale peníze za množení se hodí, že jo.
To se mi taky kroutí palce u nohou.
V pohodě, to je zase jenom chytání za slovíčka a vytrhávání z kontextu z určitého důvodu.
Ten problém PP nebo bez jste přece vnesla do diskuze vy. Vy jste se zeptala.
Příspěvek Natálie jsem si přečetla a po nikom, natož po vás, tam nechce štěně zadarmo, ani nic takového nenavrhuje.
A to se nesmí zeptat? Zajímalo to víc lidí, tak jsem se zeptala já. Nebylo to ale nic o problému proč PP nebo proč bez PP, to už se tady rozebíralo nesčetněkrát a podle mě už to nemá smysl. Já pořád nechápu, proč se neustále vytvářejí nějaké domněnky a dedukce. Prostě jsem se zeptala, jestli má pejsek PP, nic víc, a to protože to zajímalo víc lidí.
V mojí odpovědi Natálii bylo jen vysvětlení, proč nejsou štěňata a vůbec psi zadarmo nebo za nižší částky. Protože tržní ekonomika a taky protože cenu určuje poptávka. V druhém příspěvku to blíže vysvětlila, tak už jsem neměla potřebu odpovídat, protože shoda. Co je na tom k nepochopení?
Zase anonym (neregistrovaný)24.06.2026, 21:00:16xxx.xxx.116.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 23.06.2026, 20:17:48
A pokud se zde jemně na diskuzi popichujeme…
Vy nejste řadová diskutující dle mého názoru. “Umíte” mazat inzeráty, zavírat diskuze, diskuze zase otvírat… To já ne ani nikdo zde ze řadových přihlášených.
Z tohoto mého pohledu jste moderátor, ať to nazvete jakkolov. S mocí jde i odpovědnost se také říká, že?