Celá naše sousedka...
Verun:Jo jsou super,spolehlivě mě vzbudí.kdyz je na sousedním paneláku BRZY ráno vytahují😝
Tak nevím, jsou rolety a žaluzie. Moje rolety žádný hluk nedělají
Verun:Jo jsou super,spolehlivě mě vzbudí.kdyz je na sousedním paneláku BRZY ráno vytahují😝
Tak nevím, jsou rolety a žaluzie. Moje rolety žádný hluk nedělají
Tak žaluzie nebo odhrnutí závěsu na kroužkách nedejbože na staré panelákové “garnýži”(nebudu hledat jak se to píše) dokážou od sousedů spodních nebo horních taky probudit.je slyšet i cizí budík a ostatní radosti.
A ty rolety jak se elektricky rolují slyšet jsou.a pamatujete na ty staré plátěné rolety jak se rolovaly na ten dřevěný váleček.to když vzalo švuňk….(jako že jste pustila tu šňůrku a ono to dost hlasitě prásklo.kdyz se to namotalo) Hned každý měl přehled, jak který soused vstává.🤷
Tak ti mnohem hlasitější než žaluzie jsou ptáci a žáby a kobylky. Když spustí koncert, tak je to fakt fičák a mají výdrž. A to není stížnost, jen, že jak každý vnímá hluk jinak. Já si myslím, že je u nás ticho. A to Když spustí krávy 🙈
Krávy, psi, kohouti, (nejen) zpěvní ptáci, žáby… - to všechno si užívám a rozhodně mě to neruší. Na rozdíl od křovinořezů a sekacích traktůrků.
Dublinbarzoj:Tak ti mnohem hlasitější než žaluzie jsou ptáci a žáby a kobylky. Když spustí koncert, tak je to fakt fičák a mají výdrž. A to není stížnost, jen, že jak každý vnímá hluk jinak. Já si myslím, že je u nás ticho. A to Když spustí krávy 🙈
Jé, tak já řvoucí ptáky a bůčící krávy miluju, krásně se u toho usíná. 😊 Žáby nemáme, není kde.
Když si chci přispat.rano ve čtyři zaviram okno v loznici…
Tady prosím “chladící” šátek…tedy plátěný se jménem bělouše a máčený v H2o 😅
Néé nechodíme tak po ZOO Brno, to je jen paráda pro foto 😘
Taky chodí pěšky….
Odpusť bílý chlapče….
Žáby nemáme, není kde.
Naštěstí jsme kraj rybníků a rybníčků.
To od Žida? 😉
kometa:Žáby nemáme, není kde.
Naštěstí jsme kraj rybníků a rybníčků.
Vy jo, my musíme vždycky popojet, nejčastěji na Slezskou Hartu. Ale už nám začali dělat rybníčky uprostřed lesů, aby se aspoň nějak zadržovala voda. 👍
No… to záleží, žejo. Eši měli ve spolku zauříno? 🤣
😂 děkujeme
Je jak Keliška, že? 😅 pls nezaměňovat s mistrem Kelišem 😉
Celá naše sousedka...