Aktuálně: 4 849 inzerátů175 184 diskuzních příspěvků17 760 uživatelů

Komentáře uživatele Zdeněk Gajdoš (gazd)

Zobrazeno 96 komentářů

gazd
Výška voliér je mezi 4 - 5 m, jelikož je terén svažitý od záletů směrem dolů k uličce, takže je možno vše pozorovat z nejnižšího bodu, což prospívá především ptákům.
gazd
Menu dne se skládá z šesti chodů.
gazd
Obslužná 60-ti metrová chodba.
gazd
Ulička, která je dlouhá necelých 60 metrů na které zbývá dokončit obložení betonových zpěr obkladem, jak je vidno na první vstupní vzpěře.
gazd
Vstup do uličky a velice zdařile, vkusně a dekorativně zařízený vestibul. V úžasu stojící Adam Bura, který také zapoměl v počátku návštěvy fotit.

gazd
Vstupní vestibul v hale, kde lze za chovatelem vidět vstupní dveře. Po jeho pravé ruce se nachází vstup do obslužné chodby se zálety a po levé straně (za kmenem stromu) vstup do návštěvnické uličky osázené lavičkami.
gazd
Vložím zde několik fotek z prohlídky ptačí haly pana Č.Drozdka
gazd
Ahoj Jardo,

takže máš pravdu, že nadšení bylo veliké a druhů jsme zhlédli požehnaně. Jarku a co říkáš na tohle?
gazd
Timálie stříbrouchá, takovýchto "třešniček" bylo k vidění více.
gazd
Čelem k nám ing. Peš, po pravé ruce Martin Jiroušek (bunda s nápisem KINGS) a po levé ruce je Jaroslav Nový (modrobílá bunda).
gazd
Ahoj Marko,

návštěva byla domluvená opravdu na rychlo a na poslední chvilku, takže jsem jak Tebe, tak i Adama nekontaktoval, ale jsem si vědom svého přestupku a jsem ochoten nésti následky.

G.Z.
gazd
Zdravím zde Jaroslava a děkuji za pochvalu k článku.




Bylo by zde vhodné připomenout, že zhruba před třemi měsíci zadal právě Jaroslav Nádeníček, jako jerys na moderce i-fauny téma - klub hmyzo a plodožravých ptáků a na základě jeho myšlenky máme nyní možnost psát na tuto webovou stránku.

Takže já osobně bych Ti zde rád za to poděkoval.



Díky patří samozřejmě i brartrům Pokorným, kteří nám to umožnili.

G.Z.
gazd
Bohužel se mi nedaří vložit fota a to ani Adamovi, kterého jsem požádal o pomoc, takže byl osloven náš anděl Zbyněk a snad dojde brzo k nápravě G.Z.
gazd
Tak říkáš pro zdraví jo ? Já myslel, že po tom výšlapu jsem o něj přišel, ale nakonec jsem byl ok, takže díky a zdravím Šluknovský výběžek. G.Z.
gazd
Ahoj Adame,

díky za skvělou reportáž o dění na chovatelském semináři konaném v areálu Zoo Dvůr Králové.

Chci se Tě zeptat, zda-li se bude v těchto akcích pokračovat a jestli se projednával další termín konání semináře.

G.Z.
gazd
Ahoj Adame,

chtěl bych se tě zeptat, zda-li po vytažení z mrazáku a následnému zahřátí nedochází k oživení švábů, jelikož jsem byl přítomen u rozhovoru chovatelů, kteří mražené šváby po cca třech týdnech vytáhli z mražáku a po rozmrznutí se začali hýbat, takže jakou máš s tímto jevem zkušenost ?