To neznám, ale dělala jsem loni něco podobného a chutnalo báječně 😋
https://www.toprecepty.cz/recept/15514-londynske-stangle/?stranka=2
To neznám, ale dělala jsem loni něco podobného a chutnalo báječně 😋
https://www.toprecepty.cz/recept/15514-londynske-stangle/?stranka=2
Já těsto rozvaluju mezi dvěma archy papíru na pečení. Nedělá to pak “varhánky” 🙂
Teď jsem to chtěla napsat🙂 Sádlo!
Udělala jsem o víkendu zkušební várku máslo+sádlo a je to super! 🥳
Není zač 🙂
Rohlíčky…
https://www.tescoma.cz/vykrajovaci-forma-na-rohlicky-delicia
“Poprosíme Pavlu pro převýchovu Pussy, povídá poučné příběhy," poznamenal Pajda. “Půjdeme,” pokynul psí partě.
Péčkujte pořádně prosím…
“Pomozte polepšit pošpiněné psici, pro polepšení potřebuji průvodce,” prosila.
Punťa plus Píďa přelétli pohledem Pajdovo pokousané pozadí. “Přiteli, přebolelo poranění ? Pomůžeme Pussy?”
Poznala pravdu, pochopila poučení. Pýcha předchází pád!
“Promiňte prosím, ” potichoučku pravila.
Ok. Díky, příležitostně na to mrknu.
Pablo přišel. Protože poprchávalo, přivedl pod přístřešek Pussy. Pak přišla pohroma pro Pablovu pýchu! Přímo před prostopášnou Pussy propadl panice, po podmisce pochodoval pavouk.😱
Pablo povyskočil, počůral packy přímo před Pussy, postrašený a ponížený pelášil pryč…
Já jsem to včera prošvihla, stojí to za shlédnutí? Nerada bych z toho měla depku…
Aha, tak s tím echem jsem se sekla, omlouvám se 🌷.
Nicméně je nejvyšší čas posunout se dál a přestat se v tom rýpat. Čas léčí ❤️
Myslím, že jsem někde četla, že ve výjimečných případech je otěhotnění možné.
Jistě, vy jste vyslovené neviňátko 🙂
Nejlepší obranou je útok, že?🙂
Stello, omlouvám se, ale vy jste tu jen kartičce a velmi mladá 🌷, prosím neštourejte už do toho.
Večer se zase spolu pustíme do palicolámačského příbehu, platí?🙂
Přesně tak, Ginuši do akce! 👍
A tím bychom to tady mohli/y uzavřít. Věřím, že incidenty se nebudou opakovat, zákeřňák se chytí za nos a ostré hrany rozbitého přátelství obrousí čas.🙏❤️
Protože dál rozbíjet tuhle partu, která se při konci IF dokázala stmelit a zabojovat o udržení kontaktu, by byla velká škoda. Howgh.
Pozor, jsou to 2 nezávislé osoby. Jedna, která je z toho teď nešťastná stejně jako Sarah, a druhá, která se v tom zvráceně vyžívá a spor vzniklý z nedorozumění rozdmýchává…
Jmenovat ale nechci, buď se dotyčná chytne za nos a omluví, nebo nechť zaleze někam do nory.
No, mě by spíš zajímalo, kdo tady dává echa na diskuzi, rozesílá screenshoty a vybrané (z kontextu vytržené a pozměněné) příspěvky. Evidentně s úmyslem rozdmýchávat emoce… toto bych nazývala skutečným ZLEM.
Bavíte se dobře? Já už vím, kdo jste, a dost by mě zajímalo, jestli máte “koule” přiznat se k tomu veřejně…
To věřím. Současná generace to má o mnoho složitější. Co vím, tak hlavní dělící čára u dcery v devítce byla mezi “světáky” a “slušňáky”
Definice světáka: chlastá, hulí, fetuje, souloží, machruje a jinak umí prakticky 💩
Problém byl, že to nezvládala ani většina učitelů, zvlášť mladé pančelky byly se svými ideály v koncích 😟
Ještě, že už je dcera na střední, tam se pitomců dostalo naprosté minimum 🙏
Zrušila bych většinu odkladů školní docházky a devátý ročník.