Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 25.11.2024, 18:09:27
Pozor, jsou to 2 nezávislé osoby. Jedna, která je z toho teď nešťastná stejně jako Sarah, a druhá, která se v tom zvráceně vyžívá a spor vzniklý z nedorozumění rozdmýchává…
Jmenovat ale nechci, buď se dotyčná chytne za nos a omluví, nebo nechť zaleze někam do nory.
No, mě by spíš zajímalo, kdo tady dává echa na diskuzi, rozesílá screenshoty a vybrané (z kontextu vytržené a pozměněné) příspěvky. Evidentně s úmyslem rozdmýchávat emoce… toto bych nazývala skutečným ZLEM.
Bavíte se dobře? Já už vím, kdo jste, a dost by mě zajímalo, jestli máte “koule” přiznat se k tomu veřejně…
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 25.11.2024, 14:04:50
…a to se někdy neodpouští
Já jsem byla na ZŠ terčem šikany, občas docela drsné. Po letech vyšlo najevo, že osoba, které to podněcovala, měla osobní důvod. Její bratr - dvojče byl do mě zakoukaný, ale považoval mě za “příliš vysokou ligu” a netroufal si. Ségra se mi mstila, možná chtěla bránit bráchu, možná na mě žárlila.
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 25.11.2024, 00:29:22
Pobavila jste mě 😃
Ale víte… on byl toto jen odrazový můstek, úplná banalita, jenže se na to nabalily nešťastné reakce. A pak přituhlo ještě víc, na řadu přišla obvinění, výčitky, dokonce i nějaký bonzák odsud si přisadil a ohýnek rozfoukával… A teď je mléko rozlité🥺
Odpověď na příspěvek uživatele Stelle z 21.11.2024, 15:55:01
Pohádkový příběh psího páru plus paní Podrbalové povídají psí paničky psímu potěru pokaždé, protože poučení plyne převeliké. Plodit potomstvo po pár psích polibcích problém podstatný, potřeba povážlivě plánovat.