Přesně. Asi to nebude poprvé, co jejich psi někoho napadli, tak odpadá šok a lítost a přecházejí rovnou do protiútoku, aby odradili majitele napadeného psa od řešení incidentu. Asi jim to vychází a párkrát už se vyhnuli následkům.
Příspěvky uživatele
Irma19
Povzbuzující 😘
Bobčo, někde jsem to přehlédla… Čím odsávate tu vlhkost?
A ještě učitelský 😂
Student přijde na zkoušku, vytáhne si otázku, přečte ji, nahodí zdrcený výraz a ptá se: „Pane profesore, můžu si vytáhnout jinou otázku?“
„No, tak dobře“, povídá profesor.
Vše se ale několikrát opakuje, až profesorovi dojde trpělivost a povídá: „Dejte mi index!“ A zapíše mu za tři.
Když student odešel, asistent se ptá: „Proč jste mu to dal? Vždyť nic nevěděl…“
Profesor odvětí: „Něco přece vědět musel, když tak usilovně hledal!“
Dobře, tak z jiného soudku…
Chlapík na záchodě tlačí ze všech sil. Jde kolem uklízečka a zdá se jí, že se zbytečně svítí, tak zhasne.
V tom se spustí hrozný řev, tak znovu rozsvítí.
„A proč tak řvete??“
„Tfuj, to byl ale blbej fór! Už sem si myslel, že mi vypadly oči!“
Porouchané kukačky 😁
Taky se vám to občas stává? Nedávno mě kámoši vytáhli ven. Manželku jsem ubezpečoval, že přijdu před půlnocí, ale hodiny ubíhaly, pivo chutnalo a teklo příliš hladce. Okolo půl třetí ráno, ožratý jako sviňa, jsem se vydal domů.
Jen co jsem vstoupil do bytu, naše kukačky v hale ožily a třikrát zakukaly.
Napadlo mě, že by se manželka mohla probudit, tak jsem duchapřítomně ještě 9× zakukal.
Byl jsem fakt hrdej na svou schopnost šikovně se vyhnout možným konfliktním situacím! Ráno, když se mě pak manželka ptala, kdy jsem se vrátil večer domů, tak jsem jí s klidem řekl, že o půlnoci. Nevypadala, že by něco tušila! WOW!
„Jsem z toho venku“ zajásal jsem!! Potom mi ale oznámila, že budeme muset koupit nové kukačkové hodiny. Když jsem se zeptal proč, odpověděla: Tak si představ, že v noci třikrát zakukaly, potom řekly do prdele, ještě čtyřikrát zakukaly, odkašlaly si, třikrát zakukaly, chvíli se chechtaly, potom ještě dvakrát kukly a nakonec si prdly......…
Tenle je přímo pro vás 😃
🤭
K odlehčení tématu 😂
Už nic, už bylo vysvětleno. Však proto jsem se ptala, abych se něco dozvěděla 🙂
Bobca:a nějaké vaše pozdní omluvy nic nespraví..Divím se,že tu pořád ještě jste…když vám to vadí,co si tu píšeme,běžte jinam..je to veřejné vlákno,navíc všeobecný pokec,tak si tu můžem psát,co chceme..nemusíte na to vůbec reagovat…a tím víc,čím víc vám nadávají,tak vy se sem tím víc vnucujete..není vám to blbé???
Bobčo, to nejsou ani omluvy, to jsou jen výmluvy. Kroutí se jak had…
Fikovnice:Bobčo, psala jsem to včera Irmě…a psalo to xy jiných lidí. Kašli na to, přeskakuj ty příspěvky, nenech si ubližovat ještě takto.🌷
Na jednu stranu chápu, jak to myslíš, ale na druhou stranu jsem pro osvětu.
Za sebe - odhalila jsem jen tolik, aby bylo jasno a zároveň jsem to bez potíží ustála. Zlo musí být pojmenováno.
Neverend se vybarvil a znemožnil sám. Vlk v rouše beránčím, to naprosto sedí!
O problematice toho moc nevím, proto se ptám. Ale malé škrábnutí to asi nebylo, když pro děcko přiletěl vrtulník…
Aha, já jsem vždycky měla dojem, že poznají “mládě”
4leté děcko se mi zdá dost malé. Když pes rozezná štěně, proč ne malé dítě?
To se při výcviku nijak nerozlišuje mezi dospělým a malým dítětem? Ten pes nevyhodnotí, že 4leté dítě není hrozba?
Co o tom soudíte?
Zrzavci:Irmo, Bobčo a ostatní:
No nevím, aby tohle velké 💩 ještě neucpalo odpad…😂😂
Právě jste mi ublížil a Bobče ještě mnohem víc, pokud by vás to náhodou zajímalo…
Měl byste začít jednat a nakopat agresora do koulí!
Neverend:Kriste pane, vy jste citlivky ale.😀 Je to vtip přeci. Já zase nechápu co vás tak baví vrtat se ve znásilňování? Chápu že to musí být otřesný zážitek,ale myslím si, že teď když se tu veřejně některá devčata přiznala ke zkušenosti, tak bych raději změnil nějak téma.Viděl jsem dost žen znásilněných a poté ubitých k smrti. Hrozivé vzpomínky a řeknu vám na rovinu že to poslední co bych si přál je, aby ve mně tyhle vzpomínky někdo probouzel.😐
A rádoby vtipem o znásilnění dítěte jako měníte to téma, jo??
Nemyslela jsem, že to kdy někomu veřejně napíšu, ale vy jste vážně ubožák…
neverend:Holčička ráno u snídaně povídá mamince: Maminko, dnes se mi zdálo že mě v noci znásilnil kozel v postýlce. Maminka na to:Ale prosím tě, kde byse tady vzal kozel? V tom přijde do pokoje dědeček, hladí si dlouhou “kozí bradku” se slovy:Kozel povídáš? 😀
A vám přijde normální psát sem teď tenhle zvrácený"vtip"???
🤮🤮🤮