Jak na bradavici?
Lze ji u psa zlikvidovat nějak lokálně? Bradavice to je, potvrzeno vetem.
Jak na bradavici?
Lze ji u psa zlikvidovat nějak lokálně? Bradavice to je, potvrzeno vetem.
Spíš jsem myslela na takové ty chladící spreje.
Stříhání chlupů nebolí, ale dotyk strojkem bolavého místa ano.
Nešlo by to před stříháním něčím trochu znecitlivět?
Třídím knížky…
Našla jsem jednu, celkem výchovnou, příběh nerozvážně pořízeného štěněte ohaře.
Nemáte někdo zájem? Věnuji zdarma 🙂
Třídím knížky…
Našla jsem jednu, celkem výchovnou, příběh nerozvážně pořízeného štěněte ohaře.
Nemáte někdo zájem? Věnuji zdarma 🙂
Ten průběh odchytu se mi moc nezdá…
„Pejsek byl v klidu, dostal napít, vše probíhalo v pořádku. Nechtělo se mu ale nastoupit do auta. A pak najednou několikrát kolegyni kousnul do rukou, s útokem ale nepřestával,“ popsal Rybař.
Policista následně zvíře zastřelil.
Zase! 🤬
Bohužel nebyla. Paní se odstěhovala k příteli a psa tam nechala uhynout 😭
https://hranicky.denik.cz/krimi/hranice-tyrani-pes-smrt-policie-vysetrovani.html
Pokud by byla možnost nějak ohřát vodu, tak udělají službu i PET lahve naplněné teplou vodou. Vložit do terária nebo do klece k papouchovi.
edit: vložilo se to 2x
O něco menší asi ano, ale poloviční ne. Předpokládám, že na malém vzrůstu se výrazně podílela i podvýživa. Při dobré péči a stravě by ta mimina měla vyrůst ke svému genetickému maximu.
Já jsem četla něco o uhynulých psech v mrazáku…
Nějak mi to pořád hlava nebere. Původně jste psala, že štěňata neprodávala, protože se bála, že o ně bude špatně postaráno. Ale tohle??
To přece musela sama vidět, že jsou psi nemocní, podvyživení, umírají…
Jenom pozor na tu značku. Jiné zpevňovače obsahují formaldehyd, tento jediný ne.
Kupuju ho v lékárně Dr. Max, ale bude asi k dispozici i jinde.
Tohle právě nějak proniká i do nehtu a vytvrzuje ho. Nehet je pak pevný sám o sobě, dokud ošetřená část neodroste.
Je to tak, bohužel.
Všechno to útočí na naše lidství, člověk chce nějak pomoci a na dálku to víceméně jde jen finančně.
Asi vetovi ještě zavolám. Dneska tam byl zrovna záskok.
Řeším čistě zdravotní stránku věci, má to svoje pro a proti…
Vzteklina je v pohodě, ta má oficiální platnost na 2 roky.
Jde o ty ostatní zahrnuté nemoci.
Na soutěže ani výstavy nejezdíme, máme křížence.
Jakým konkrétním lakem ty drápy lakujete? Existují i zpevňovače, nepomohlo by to?
Mám osobní zkušenost konkrétně s tímto, zpevňuje velmi dobře, mohla bych používat nehty místo šroubováku 🤭
Edit: ještě doplňuji o screenshot složení, nevím, jestli v tom není něco problematického pro psy
To si právě taky říkám. Psům je 5 a 7 let, těch očkování už v jejich životě proběhlo relativně dost…
Jdu se poradit. Prošvihli jsme termín očkování cca o půl roku🫣. Je nutné další přeočkování, nebo stačí pokračovat v normálním schématu 1x ročně?
Jak dlouho “drží” vakcína Biocan DHPPi+LR?