Už to vidím…
Příspěvky uživatele
Irma19
Jsem na Messengeru stále, ne teda nonstop, ale několikrát za den určitě…
Myslela jsem, že se zlehýnka vracíš i na CHZ 🍀
Tak to mě mrzí, myslela jsem, že šlo “jen” o chybnou aplikaci inzulínu a potřebuje se znovu stabilizovat…
Na služebně PČR? Co jste tam dělala?😳
Fido je na tom pořád blbě? Nejlepší se?
Díky za faktické postřehy, tímto je snad už všem jasné, že jde o trolla. 👍🍀
Asi není možné prověřit všechny registrované a profily s falešným emailem zrušit?? 🤔
Kůzlata??
Proč ne?
Pokud si to z dětství dobře pamatuji, maso se po zabijačce nechávalo nějakou dobu zrát v chladu, teprve potom se z něj vařilo. S výjimkou ovaru, zabijačkového guláše, tlačenky, jitrniček, jelítek, prejtu, sádla, škvarků a dalších specialit.
Doprčic, teď jsem na ty dobroty dostala chuť…🙃
Vůně a chuť vepřového z marketu je proměnlivá, taky jsem si všimla, že některé maso má výraznější pach. Ale normálně ho jíme, stačí nakořenit a nechat chvíli odležet.
Asi spíš nehoda, než záměr…
Aha, ono je tu samostatné vlákno…tak vkládám ještě sem 😊
Přeji všem krásný závěr tohoto roku a samé dobré věci v roce příštím 🍸🍾
Přeji všem krásný závěr tohoto roku a samé dobré věci v roce příštím 🍸🍾
Ano, i teď si večer vynucuje venek. A je to gentleman, bere s sebou do tepla a na snídani i některou kámošek ze sousedství. Dneska ráno tam měl zrzku 🤭
Díky za názory 🍀
Venek si zatím vzít nenechá, ale v novém prostředí a na neznámém místě si možná dá říct. Ještě máme pár měsíců čas,
Právě, že obojí. Je fixovaný jak na mamku (jiné lidi moc nebere), tak na volnost venku. Spává dle svého uvážení ve sklepě u tepelného čerpadla, má tam volný přístup okénkem.
Obě varianty jsou blbé, ale řešit to musíme…
Kočkaři, co si myslíte o přestěhování starého, částečně venkovního, kocoura do nového domova?
Maminka se bude stěhovat z domu na vesnici do městského bytu, její kocour je velmi vitální stařík (18 let). Bude po něj lepší přesun s maminkou do bytu, nebo bude lepší přesunout ho k příbuzným do domu na vesnici?
Případně jiné nápady…🙏
Ještě pár s vánoční tématikou 😃
Mazec 😱
Dovolím si upozornit na chybu…v Aj začínají otázky slovesem🙃
To bude pata pravé nohy zezadu🙂