Odpověď na příspěvek uživatele LK z 07.01.2025, 14:04:25
Ak som sa zle vyjadrila - nemajú problém povedať, že mali s Vami sex (aj keď Vás budú vidieť prvýkrát v živote) a ich rodičia, príbuzní, kamaráti to dosvedčia…
Tpč já si při tom předešlém příspěvku myslela, že toho policajta fakt přeblafla. A ne, že si to z fleku vymyslí. To je k zblutí…
Odpověď na příspěvek uživatele Semirah z 06.01.2025, 11:11:52
Je fajn, že máte možnost u nás v ČR možnost poukázat alespoň na Chánov. I tak ale není ani zdaleka v tak katastrofálním stavu, jako jsou osady na východě Slovenska, kde se žije ve slumech. Ve 21. století, v centru Evropy.
Nicméně ani poukazováním na problém jinde se nestane to, že by problém na východě SR zmizel.
A pokojně na mě nereagujte. Já si Vaše reakce nežádala a ani mi nijak nebude chybět člověk, který se tváří, že osady na východě SR nejsou problém a je tam vlastně všechno v cajku. 😀
Co je přehnané tvrzení? Že nikoho nezajímají kikáni a sociální případy v osadách? Ale no tak. 😀
Vždyť je to všem ve vládě úplně u pudele. Nebo jak mi chcete vysvětlit to, že v osadách žijí lidi bez vody, záchodu, bez vzdělání, od malých dětí fetující toluen a že tam dochází k brutálnímu týrání zvířat, aniž by byl kdy kdo potrestán? Co Vaše vláda pro ty lidi a zvířata dělá, aby se ten stav z doby tisíc let před opicemi změnil?
Tak u nás počasí probíhá dle předpovědi…ráno začalo sněžit, teď to plynule přešlo do deště, tak teď jen chybí, aby to teda namrzlo, udělala se ledovka a můžu rovnou přespat v práci….
Já teď byla přikrýt auto, ale po té zkušenosti mezi svátky jsem rozhodnutá ráno ani nikam nejet. 😵💫
No🤠 To jak ukážu doma … Ještě se musím naučit trasy plánovat a tak, jak to máte vy.
Děkuju.
Zkusím vám dát návod. 😀
1. Vyberu si místo, odkud chci vystartovat a kliknu na něj. Nějaký bod, rozcestník.
2. Nastavím si chůzi - aby to nebylo auto a potáhnu mapu nahoru.
3. Najde mi to trasu domů, tak si přehodím, aby start byl nahoře.
4. Pak smažu moji polohu a tím pádem mám start, kde chci. (Kdyby někdo s mapami uměl lépe a naučím mě, jak tenhle krok přeskočit, budu ráda. 🤣)
5. Dám zadat cíl. A potáhnu si mapu dolů. Roztáhnu si mapu tak, abych se dostala na výchozí místo.
6. Ve směru, kam chci jít, kliknu na nějaký rozcestník.
7. Zmáčknu trasa.
8. Už mě to směruje.
9. Když nemám rozcestník, tak si podržím v mapě prst, udělá to bod, dám “trasa” a už jedu. 😀
Pak si mapu uložím a po příjezdu na místo si ji rozkliknu a už mě to naviguje.
Když si hledám výlety, tak si zadám na mapách “parkoviště” a hledá mi to přímo parkoviště. Takže roluju v lokalitě a hledám, odkud bychom vyšli. Když není v místě vyloženě parkoviště, tak si zvětšuju mapy, hledám odbočky, dívám se na panorama místa a koukám, kde se dá zaparkovat. A pak si tam hledám trasy.
Jako upřímně je to prostě můj koníček, ve kterém jsem se našla vloni v září a když mám po večerech čas, tak otevřu mapy a hledám… A je to teda z mobilu. Na pc to bude asi podobné.
Dnes jsme byli s manželkou se projít údolím Bobravy. Cca 12 km. Bez psa, M. by to nedala. Viděli jsme mj. bílou volavku, ale ta rychlost odletu vs. foťák v batohu.
Ty Chřiby vypadají dobře. Asi zkusím mapy premium a zajedeme tam další víkend, když počasí dovolí.
Chřiby jsou boží! Akorát je v zimě potřeba si dávat pozor na úseky “silnice se v zimě neudržuje”. Minulý víkend to bylo dost o hubu…
Dnešní trasa byla tahle. Start u Motorestu Samota, kde je spousta místa k zaparkování a dobře se na něj z D1 a E55 jede.
Bohužel, je to tak. Je venku. Stačí se podívat na podmínky podmínečného propuštění.
Mám opravdu hodně ráda podcasty Mirka Vaňury - Kriminálka a taky Zloději životů od Novinky.cz. ❤️
Případně si občas pustím Hlasy zločinu, ale tam mě děsně irituje, jak si pořád Janata s Kvasničkou skáčou do řeči. 😵💫
Jako koho takový věci zajímají tak upřímně doporučuji. A od tama mám právě naposlouchané i to, jak kolikrát na konci řeší to, že už bude vrah dávno venku.. Já osobně bych byla v případě takové sprosté vraždy pro trest smrti.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 03.01.2025, 12:53:07
Jsem nedočetla, co to bylo za zbraň kuwa. Je to jak píše vejš drvodělka. Nicméně stejně bych mu primárně soudně zakázala vlastnit jakoukoliv střelnou zbraň. 😵💫
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 03.01.2025, 12:07:56
No já nosím v pravé kapse u kalhot nůž, takže si umím představit, že psa drapnu a když nebude zbytí a bude mi třepat s nějakým prckem, udělám mu díru mezi žebra… 🙄
A pak řeknu, že napadl mě a bránila jsem se.
Ale jako pálit kolem sebe jak u Verdunu, evidentně v zástavbě. Dyť ten chlap je magor. Soudila bych ho za něco úplně jinýho.
Pořád nad tím tady přemýšlím. co bych , jak bych já….
Když si člověk místo slepiček /který třeba nikdo neřeší/ dosadí, že by tam měl svoje psy? a ten návštěvník by měl jednoho v tlamě? To bych přece střílela, bez ohledu na vyděšenou sousedku. Možná bych pak dala i do tlamy já jí.
Já bych teda rozhodně nestřílela už jen proto, abych si nezabila svýho psa. Neuměla bych v té rychlosti zhodnotit to, zda je můj pes opravdu mrtvý. Borec měl navíc evidentně oko z Kašparovy krávy, když se neuměl trefit a mohl zabít kohokoliv, kdo by stál ve směru za psem. Podle mého názoru by člověk, který takto jedná v afektu, vůbec neměl zbraň vlastnit.