Kolegyni stále vyvolávajú na nejaký vrh šteniat z roku 2020. Na inzerát, v ktorom je napísané, že sa psy narodili v květnu 2020. Vyvolávajú jej každý rok od dubna. Fun fact - nemá žiadne psy, asi len preklep v telefónnom čísle.
Normál. Mě tak nedávno psala baba na štěňata narozený v říjnu 2010, který navíc byly na peswebu v sekci mašlí nový domov. Lidi jsou idioti a nečtou. Zajímají je jen fotky.
Nevydržela jsem a po ránu koukla na IF, sekce kozy ovce. Tam se zubo ptá, kdy se vrátíme. Byla tam reakce (nick si nepamatuji, ale na tom nezáleží), že už dva roky diskutujeme na chovu. A ejhle, příspěvek je pryč! Náhoda? Začínám být paranoidní.
Varaxi započala zajímavou debatu na ifauně. Měli bychom se tam o tom všichni pobavit a uzavřít to.
Trochu schizofrenie Šárko? Nebo Vám mám říct Lulu? Za mě je Vaše jednání fakt vrchol trapnosti.
U spousty z nás už je uzavřeno. Tak se prostě seberte a začněte od začátku. Když jste iFaunu zvládla tak zmrvit, tak si ji zase vybudujte od píky a přestaňte tu běhat jak splašená 🐄 a nahánět diskutující, které jste vyhnala.
Takže abych to shrnula pro méně znalé. Švédi koupili šlapající super web, desítky lidi správně tento krok kritizovali a prosili o zachování. Paní Šárka tyto pravdivé komentáře nemilosrdně mazala a mazala až raději diskuzi uzamkli. Švédi web doslova zprznili a dovedly na dno. Pak se rozhodli ho raději znovu prodat několika zoufalcům aby z něho ještě něco aspoň měli. A teď tady paní Šárka pod anonymitou vábí lidí nazpět. Tak proč nás prvně mazala?
Zrovna Stafordi má pěkný videjko jak na volně pobíhajícího agresivního psa a prej existujou gelový pepřáky, který po výstřiku držej lajnu a nerozptylujou se po větru a tak a doporučuje to tam jako nejlepší variantu.
Mám ho ve výbavě, na doporučení majitele eshopu se zbraněmi. Spíš teda kvůli vlkům. Je to jako gelová pěna na holení. Letí gel a po dopadu začne pěnit.
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 24.04.2025, 13:10:52
No jasně, ale můj pes je můj pes a tam člověk ví, že se to stalo tak nějak omylem…já už měla od toho našeho prokousnutý malíček ze hry, prostě jsem držela hračku moc blízko zubům když překousával.
Můj nebožtík pitbull měl takovej zvyk, že vždycky vyskočil do větví, zakousl se a houpal se. Jako na pověšeného peška. Kdysi jsme šli kolem stromu a větve byly docela vysoko. Tak mu říkám počkej, ti je trochu stáhnu. Natáhla jsem ruku, že je chytím a on nepočkal… V plné palbě, jak se chtěl pověsit na větev, mě vzal ve výskoku za dlaň. Tak to byla ale kujwa bolest. 🥵 Jizvy od tesáků mám dodneška. 😂
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 23.04.2025, 09:40:16
Navíc pořád si myslím, že prioritou by pro násměli být naši opuštění psi v útulcích…. často jsou to psí duše, se kterými se život nemazlil a taky si zaslouží milující domov…
Škoda, že si to stejně nemyslí i ti, kteří si kupují papíráky i bezpapoše. Kdyby pro ně byli psi v útulcích prioritou, tak máme co nevidět útulky prázdné. ❤️
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 16.04.2025, 11:49:56
Schválně jsem koukla na bazos, a jen teď je tam 81! inzerátů na štěňata american bully.
Ale z těch 81 inzerátů se spousta inzerátů opakuje nebo chovky mají inzeráty na jednotlivý štěňata, čímž se inzerce násobí a jako bonus vám vyhledávač do součtu zabere i nabídky krytí, kterých tam není zrovna málo.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 14.04.2025, 07:40:03
Marja mě včera naskočila na zdi nějaká vítězka doga ze stejné výstavy a ta byla boží. Flekatej harlekýn a měla přes hubu takovej super černej flek, že to vypadalo, jak kdyby ji někdo liskl hadrou. 😂 Škoda, že jsem to neuložila. 😂
Odpověď na příspěvek uživatele BaLu z 13.04.2025, 14:38:21
Ale vám ostatním fakt případne normální chodit venčit s nabitou pistolí?
On není rozdíl, jestli jdete se psem, jedete na nákup a nebo na rodinný výlet. Prostě bez ní nevychází ven.
A neváhat střílet na přibíhajícího psa?
Nemyslím si, že by tu kdokoliv schvaloval střílení na přibíhajícího psa. To jste si vyfantazírovala. My ostatní tu mluvíme o dlouhodobě problémové agresivní ovčandě, která napadala psy v okolí, až donutila dědu vystřelit.
Jaká je reakční doba od zaregistrování běžícího psa na vytáhnutí pistole, zamíření a výstřel?
Profesionál potřebuje alespoň šest metrů na blížící se objekt (mluvím teda o člověku).
A že Vás to znepokojuje? To bude tím, že jste neměla doteď tušení, kolik lidí se pohybuje na veřejnosti se zbraní. Mimochodem zbroják má takřka 350 tisíc Čechů.