Aktuálně: 2 264 inzerátů289 019 diskuzních příspěvků20 833 uživatelů

Příspěvky uživatele

impact

impact
impact 11.06.2026, 03:35:28 xxx:xxx.fe6a:295d
Anonymní:

Beata s námi celou dobu mluvila pod jménem “ Nikola Lichtavská” a na Google nic nebylo tvrdila nám jak se jim narodili pejskové a jak my mohli vědět že to je nějaká blbka která mnozí psy? Proto jsem se rozhodla proti ní dost tvrdě bojovat! A shromažďuji co nejvíce důkazu at mladí lidé a neznalí nenaletí tak jako my. 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

impact
impact 10.06.2026, 05:09:09 xxx:xxx.fe6a:295d
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 10.06.2026, 03:07:31

Musím přiznat, že už se dva dny směju, kdykoliv otevřu socky. Přesně tohle jsem totiž říkala. 😆 Všichni budou tak dlouho brečet, že nemají státní registr, až to skončí nějakou katastrofou, kterou budeme cálovat jak mourovatí. A to počkejte, jak tam vet bude muset každej rok zapisovat očkování vztekliny, takže budeme ten poplatek platit každoročně. Otázka paušálního poplatku státu za evidenci psa už bude jen třešničkou na dortu. 😆

impact
impact 10.06.2026, 04:54:44 xxx:xxx.fe6a:295d
Zrzavci:

Nedělala bych to, můj  hodný pan veterinář byl včera zralý spáchat vraždu po telefonu, když se ho evidentně někdo už po stopětadvacátýtisích ten den ptal a on nevěděl vůbec nic.

Já měla po ránu myšlenku, že zavolám vetce a na ten paskvil se jí zeptám. Ale přesně z toho důvodu jsem si to pak zamítla. Úplně jí totiž vidím, jak budu miliontá prvá, kdo se jí na to bude ptát. 😆 

impact
impact 02.06.2026, 08:48:37 xxx:xxx.fed3:11f1

Proto mám tak poslušný psy. Maj na mě totiž dobře vypozorováno, že mi kolikrát vyletí obočí údivem nad tím, co jim proběhlo hlavou. Případně mi stačí cuknout obočím, když je to nějaká pejčovina. 😆

impact
impact 02.06.2026, 08:19:41 xxx:xxx.fed3:11f1

Moji psi se domlouvají bez hlesnutí a jak je vidět na fotce, jde jim to naprosto dokonale. 

Jinak já osobně si myslím, že stát se na pár dní zvířetem, tak se budeme hodně divit, jak u nich funguje přenos myšlenek.

Obrázek
impact
impact 19.05.2026, 15:25:43 xxx:xxx.fe8e:8859
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fatia z 19.05.2026, 12:34:37

Tak v tom případě bude stříhací. 😀

impact
impact 19.05.2026, 10:51:19 xxx:xxx.feb0:e991

Trimovací chlupy nejsou jednotné po celé délce. Tady na fotkách levá strana srsti je ta, co je blíže u těla a pravá strana srsti ta, co je dále od těla. Ta hrubší, tmavší a vzdálenější srst je v podstatě ta správná a ta jemnější, světlejší a blíže k tělu už je “mrtvá” a měla se dávno trimovat (kdyby byl čas, žejo). 

Netrimovací srst je konzistentní v barvě i tloušťce po celé délce. 

Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 17.05.2026, 15:05:22 xxx:xxx.feca:2174

Já tam žádný prasklý steh nevidím. Jizva je v pořádku. Pro svůj dobrý pocit můžete dvakrát denně přetřít betadinkou, ale jinak nechat tak. A hlavně dál ubránit jizvu před olizováním. ♥️

impact
impact 25.04.2026, 15:53:16 xxx:xxx.fed4:fec5

Jako by to bylo včera, když jsem stála nad klubkem osmi štěňat v kotci a přemýšlela nad tím, jak najdu novou rodinu takové mrňavé bestii, která všechny v kotci rovnala do latě a přes kterou se žádný štěně neodvážilo vlézt do boudy a nebo vylézt z boudy. 😈

Nakonec krátce poté odešla Mercinka a bylo rozhodnuto. Dostala jsem toho nejvíc nejveselejšího psa, co jsem kdy měla. Nikdy jsi neměla špatnou náladu a tvým nejvíc největším poznávacím znakem bylo to, že jsi pořád pobíhala jak pomatenec. ❤️

Svoji smečku jsi milovala nade vše a byla jsi mým nejvěrnějším ocáskem. Ach, kolikrát jsem měla sto chutí tě prohodit oknem za to, jak jsi naprosto perfektně dokázala ráno odhalit, že se v ten den jede na výlet a zburcovala jsi k ječení celou smečku. Kolikrát ti k tomu ty malá metrnico stačilo to, že jsem si ráno u kafe nalepila tejpy na paty. 🥹

Bohužel to, co ti dali do vínku tvoji rodiče, nám nedovolilo spolu strávit víc času. A když jsi mě včera zoufale prosila očima.... 😭

🐾 "Poslední věc, kterou pro ně můžeme udělat, je vzít jejich bolest na sebe." 🐾

Run free, little Queen.... 💔

Obrázek
impact
impact 25.04.2026, 15:51:07 xxx:xxx.fed4:fec5
BaLu:

Přečetla jsem si teď pár recenzí na Tail Story a ty se vzácně shodují v negativním hodnocení. 

Tohle k mýmu opravdu velkýmu překvapení skončilo naprostou katastrofou a odebráním psů… 

impact
impact 23.04.2026, 16:23:26 xxx:xxx.fe5d:2a5a

Z mé pozice je nová verze naprostý peklo. Dali si tam nějaký svůj vlastní předadopční dotazník, který mají zájemci o adopci vyplnit. Stačilo pár dní, tři nové inzeráty a už jsem dostala dvakrát neskutečně zjebáno, že zájemce už cosi vypisoval a nebude si ještě prohlížet naše podmínky adopce. 

Jenže ten dotazník je úplně k ničemu, je tam jen pár kusých informací a to je ještě zájemci vyplní jen z poloviny. Přitom v každém inzerátu máme výslovně uvedeno:

O adopci budeme jednat VÝHRADNĚ SE ZÁJEMCI, kteří si PROSTUDUJÍ DOKUMENT PODMÍNKY ADOPCE - http://russell-rescue.cz/podminky/ a budou JEDNAT DLE POKYNŮ, které jsou v něm uvedené. Pište prosím výhradně email, dle podmínek adopce. 

A když pak lidem mejlem vysvětluji, že je nějaký jejich dotazník nedostačující, že ho bohužel nemůžeme nijak ovlivnit a prosím je, aby se řídili našimi podmínkami adopce, tak se setkám buď s totální smrští nadávek a nebo se na adopci prostě vykašlou. Prosila jsem lidi z peswebu, aby nám ten proces adopce upravili a dali tam to, že zájemci mají postupovat dle našich podmínek a úplně se na mě vy💩. Totál ignor. 😔

Přitom u jiných spolků vidím, že to mají nastavené individuálně podle sebe. Pro mě hrozný neštěstí a vážně uvažuju nad tím, že tam nechám jeden obecný inzerát s textem, že naše psy k adopci najdou výhradně na našich stránkách. Nebo z peswebu odejdeme úplně. Za mě je ta práce už tak dost psychicky náročná a nechat na sebe ještě ječet, že v tom máme bordel, tak to už je aj na moje pevný nervy moc…

Obrázek Obrázek
impact
impact 21.04.2026, 18:59:32 xxx:xxx.fe64:a969

Ale to neee. To je mi upřímně líto. 😔

impact
impact 21.04.2026, 11:41:51 xxx:xxx.fe64:a969
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 21.04.2026, 11:10:15

Ty jsi blbá tvl. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

impact
impact 20.04.2026, 20:31:43 xxx:xxx.fe64:a969

My jsme si v sobotu vyšlápli na náš oblíbený Klášťov. 🗻  🧙‍♀️ 

Bohužel čím delší trasy plánuju, tím méně nás chodí. 🤦‍♀️ A tak doma zůstal nejen desetiletý Remoska, ale i Merinka, která na tom není s ledvinami a srdíčkem úplně nejlíp. A doma jsem nechala i absolutně neťůristickou Meyku, která radši prdí do peřin, než by se někde plahočila. 😅

Každopádně mám nový osobáček - bez pár drobných 24 kilometrů. 🐾🥾

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 07.04.2026, 08:40:54 xxx:xxx.fe7f:d2b0
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 06.04.2026, 16:53:10

Jak to tam novému týmu šlape?

impact
impact 23.03.2026, 15:30:38 xxx:xxx.fe72:2a9
assil:

No já sem lezu téměř výhradně z mobilu a mám všechno OK. Android a prohlížeč Seznam.

Já, Android i Google taky v cajku.

impact
impact 23.03.2026, 15:30:04 xxx:xxx.fe72:2a9
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 23.03.2026, 14:54:39

Pošli screen ikony, na které si prohlížeč otvíráš - kde klikneš, aby šla na internet. Máš stejnou? 

Obrázek
impact
impact 23.03.2026, 06:00:42 xxx:xxx.fe72:2a9

Včerejší TOUR DE SKÁLY 😅 v Chřibech. Krásně jsme se prošli, ale teda snad čtyřikrát nahoru na hřeben a zase dolů. Nakonec jenom třináct kiláčků, ale nožičky protažený solidně. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
impact
impact 19.03.2026, 19:19:07 xxx:xxx.fe76:862b

Já osobně bych tu injekci prostě nedala. Neumím si představit tu bombu do jater, když pes dostane kotel, kterej vydrží rok. Dávám tablety Bravecto nebo Nexgard Spectra a to většinou přelom února a března a pak srpen/září. Víc zatím netřeba.