Jooo, on byl prostě nosič všeho. Toťka jsem v nějaké skupině vytahovala jeho aport párku. 😂
A jo, jsme starý prostě. 🤪🫣
Jooo, on byl prostě nosič všeho. Toťka jsem v nějaké skupině vytahovala jeho aport párku. 😂
A jo, jsme starý prostě. 🤪🫣
Ta baba je strašnej dement. 😂
Kriste to mě teď úplně vrátilo do roku 2008 a hned mám knedlík v krku. 🥹 Mafošek byl čtyři roky rozmazlovanej jedináček, když jsem domů dotáhla malý bílý zlo Mambičku. Tenkrát jsem bydlela na baráku v podnájmu se spolubydlícím a Mafoš vždycky večer vstal, podíval se na postel, kde ležela Mamba, strašně těžce si vzdychl a odešel spát ke spolubydlícímu. 😂 Trvalo to snad dva týdny a já každej večer bulela štěněti do kožichu, co jsem to udělala a že jsem ho zradila a už mě nebude mít rád. 😭😁
Tady ty fotky jsou z práce a myslím, že jeho pohled je všeříkající. 😂 Pak jí jednoho dne právě v práci vzal konečně na milost, začal se s ní tahat o hračku a ona mu v zápalu boje jehličkami prokousla pytel. 😂😂😂 Úplně dodnes mám před očima ty dva rudý krvavý šlincy na tom žlutým linu. A jak chudák strašně zařval. 😂
Nakonec z nich byli nejvíc největší milenci a šéfové celé domácnosti. ❤️
Tvl z toho videa budu mít deprézi a esi bude řidičák na psa, tak mi všechny zabaví. Páč moji psi umí tak možná sedni a to ještě ne všichni. 😂 O chození na vodítku se radši nebudu ani zmiňovat a odložení? To je úplně z říše fantazie. 😂
Ale zase umí ujít pětadvacet kiláčků v lese. To se počítá? 😂
A přitom ten nick byl původně podle názvu jedné technopárty a s nárazem to nemělo nic společného. To se až časem zvrtlo v nomen omen. Haha. 😂😂😂
Dublinbarzoj:Fotky 4 a 5 když se dají rychleji za sebou, tak Malina ožije🤗, hezký.
Přesně to jsem taky dělala. 😂
Upřímně doufám, že doby, kdy kam dopadla impact, tam to skončilo katastrofou, jsou dávno pryč. 🫣😂😂😂
DafiŽeryková:No tady se člověk aspon zasměje🙂
já si pořídila něco co když jde vypadá jak malý setrvačníkový auto🙂
teda chodí jak setrvačníkový autíčko---,
vypadá jak malý bílý obláček vaty co upadl na zem….
Tvl a já ten komentář v noci četla třikrát a pořád jsem nemohla vymyslet, jestli ho chápu správně. 😂 Tak jo, není to se mnou tak špatný a je to fakt špenátko. 🥰 A dokonce v mojí oblíbené barvě. Tak se doufám uvidíme, až to trochu poporoste. 😀
mimochodem Vaše tetování se mi moc líbí,ale já jsem na toto zbabělá…
Myslela jsem si, že to bude o dost horší, ale na bolest úplně v klidu. Navíc jsem si našla úplně skvělýho tatéra. Kliďase a pohodáře, se kterým jsou ty sezení naprosto skvělý. Je z Kroměříže, kdyžtak můžu doporučit. 😁
Jojo, výletíme pořád. Jen teď přes léto jsem měla chvílemi výpadky, protože jsem se s tetováním musela schovávat. 😁 By jeden nevěřil, jak to dokáže sluníčko během pár minut rozpálit. Ale pak jsem si v Decathlonu koupila košili s UPF 50+ filtrem a s tím to docela jde. Takže jak bude nějakej prcek, dáme nějakej vejletek v Chřibech. 🥰
Něco málo z víkendu - klasická osmnáctka po Chřibech. A odkaz na IG, kdyby se chtěl někdo někdy přidat na vejlet. Dávám tam veřejně i pozvánky. 😁
Nemám moc času v poslední době, ale výletíme pořád. Už to taháme přes 25 km a když byly Perseidy, tak jsme si udělali noční přechod Hostýnků. To bylo naprosto boží. 🥰
Ale jdu se spíš pochlubit, jak mi na starý kolena jeblo. 😂 🙈 Ještě to není hotový teda, budem v září pokračovat.
DafiŽeryková:Vahine-děkuju moc…tatka mi ted brečel do telefonu,a že se z toho musím dostat,že to byl jen pes…
ale pro mě byla celý svět…když jsem to chtěla zabalit,tak mě zde držela….
Mimochodem oni to chlapi tak nemyslí. Jen má o tebe strach. 🐾 🫂 💔
Lexaurin má to “kouzlo”, že vypne emoce. Nijak to člověka neutlumí a nevyřadí z provozu, takže může normálně fungovat. Jen to prostě všechno vypne. 🫶
Já jsem po smrti Mafiánka, mýho nejvíc nejlepšího parťáka, ležela tři týdny úplně mrtvá v posteli. Nešlo mi ani vstát do práce. Kdyby mi někdo tenkrát tohle doporučil, bylo by to o dost lepší. Fakt, věř mi. 💔
Mě vždycky všechny ty utěšující věty přišly jako strašný klišé a určitě nebudu psát nic o tom, že se to časem zlepší. Protože vím podle sebe, že po takové ztrátě se ten čas bude počítat na dlouhé měsíce, než se člověk dostane z nejhoršího a na roky, než se při vzpomínce dokáže usmát.. 💔
Ale mám taky velký nutkání teď napsat, že Dafi do poslední chvíle žila úžasný život šťastného psa. A to se počítá… 🪽🪽🕯️
PS: Nemusí to být úplně populární rada, ale i Lexaurin umí být v takových případech důležitý kamarád.
Ale to neeee. 🥺
Vždycky, když sem nakouknu a vidím nahoře tohle téma, tak si říkám “do pudele, kdo zas….”. Ale tak tohle je mi opravdu upřímně líto. 🥺💔
No dobře, ale těm zařízením by to snad měl platit ten, kdo u nich ty psy umístil.
Nevíte o tom někdo něco víc? Myslím poslední odstavec….
Zklamou Vás.. Pokud jsou od normálního chovatele (pomineme-li nenormálnost zápasů jako takových), tak jsou to úplně normální psi, často pod dozorem a s náhubky schopní fungovat i po boku jiného psa (minimálně spolu jít třeba normálně na procházku).
Je to velice už starší vet má 90 let a stálé ordinuje👍.
Takovýho mám souseda. Čupr děda. Není teda vet. Jezdí sem na chalupu, má tady zahrádku, o kterou se luxusně stará. Akorát já už zase nemám roh fasády, protože je to slepej dement, kterej navíc standardně ujel, aby to nebylo na něho. 🙄
Sorry, jen taková kulturní vložka. 😂