Aktuálně: 2 447 inzerátů • 292 519 diskuzních příspěvků • 21 414 uživatelů

Příspěvky uživatele

impact

⋮
impact
impact 02.06.2026, 08:19:41 xxx:xxx.fed3:11f1

Moji psi se domlouvají bez hlesnutí a jak je vidět na fotce, jde jim to naprosto dokonale. 

Jinak já osobně si myslím, že stát se na pár dní zvířetem, tak se budeme hodně divit, jak u nich funguje přenos myšlenek.

Obrázek
⋮
impact
impact 19.05.2026, 15:25:43 xxx:xxx.fe8e:8859
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fatia z 19.05.2026, 12:34:37

Tak v tom případě bude stříhací. 😀

⋮
impact
impact 19.05.2026, 10:51:19 xxx:xxx.feb0:e991

Trimovací chlupy nejsou jednotné po celé délce. Tady na fotkách levá strana srsti je ta, co je blíže u těla a pravá strana srsti ta, co je dále od těla. Ta hrubší, tmavší a vzdálenější srst je v podstatě ta správná a ta jemnější, světlejší a blíže k tělu už je “mrtvá” a měla se dávno trimovat (kdyby byl čas, žejo). 

Netrimovací srst je konzistentní v barvě i tloušťce po celé délce. 

Obrázek Obrázek Obrázek
⋮
impact
impact 17.05.2026, 15:05:22 xxx:xxx.feca:2174

Já tam žádný prasklý steh nevidím. Jizva je v pořádku. Pro svůj dobrý pocit můžete dvakrát denně přetřít betadinkou, ale jinak nechat tak. A hlavně dál ubránit jizvu před olizováním. ♥️

⋮
impact
impact 25.04.2026, 15:53:16 xxx:xxx.fed4:fec5

Jako by to bylo včera, když jsem stála nad klubkem osmi štěňat v kotci a přemýšlela nad tím, jak najdu novou rodinu takové mrňavé bestii, která všechny v kotci rovnala do latě a přes kterou se žádný štěně neodvážilo vlézt do boudy a nebo vylézt z boudy. 😈

Nakonec krátce poté odešla Mercinka a bylo rozhodnuto. Dostala jsem toho nejvíc nejveselejšího psa, co jsem kdy měla. Nikdy jsi neměla špatnou náladu a tvým nejvíc největším poznávacím znakem bylo to, že jsi pořád pobíhala jak pomatenec. ❤️

Svoji smečku jsi milovala nade vše a byla jsi mým nejvěrnějším ocáskem. Ach, kolikrát jsem měla sto chutí tě prohodit oknem za to, jak jsi naprosto perfektně dokázala ráno odhalit, že se v ten den jede na výlet a zburcovala jsi k ječení celou smečku. Kolikrát ti k tomu ty malá metrnico stačilo to, že jsem si ráno u kafe nalepila tejpy na paty. 🥹

Bohužel to, co ti dali do vínku tvoji rodiče, nám nedovolilo spolu strávit víc času. A když jsi mě včera zoufale prosila očima.... 😭

🐾 "Poslední věc, kterou pro ně můžeme udělat, je vzít jejich bolest na sebe." 🐾

Run free, little Queen.... 💔

Obrázek
⋮
impact
impact 25.04.2026, 15:51:07 xxx:xxx.fed4:fec5
BaLu:

Přečetla jsem si teď pár recenzí na Tail Story a ty se vzácně shodují v negativním hodnocení. 

Tohle k mýmu opravdu velkýmu překvapení skončilo naprostou katastrofou a odebráním psů… 

⋮
impact
impact 23.04.2026, 16:23:26 xxx:xxx.fe5d:2a5a

Z mé pozice je nová verze naprostý peklo. Dali si tam nějaký svůj vlastní předadopční dotazník, který mají zájemci o adopci vyplnit. Stačilo pár dní, tři nové inzeráty a už jsem dostala dvakrát neskutečně zjebáno, že zájemce už cosi vypisoval a nebude si ještě prohlížet naše podmínky adopce. 

Jenže ten dotazník je úplně k ničemu, je tam jen pár kusých informací a to je ještě zájemci vyplní jen z poloviny. Přitom v každém inzerátu máme výslovně uvedeno:

O adopci budeme jednat VÝHRADNĚ SE ZÁJEMCI, kteří si PROSTUDUJÍ DOKUMENT PODMÍNKY ADOPCE - http://russell-rescue.cz/podminky/ a budou JEDNAT DLE POKYNŮ, které jsou v něm uvedené. Pište prosím výhradně email, dle podmínek adopce. 

A když pak lidem mejlem vysvětluji, že je nějaký jejich dotazník nedostačující, že ho bohužel nemůžeme nijak ovlivnit a prosím je, aby se řídili našimi podmínkami adopce, tak se setkám buď s totální smrští nadávek a nebo se na adopci prostě vykašlou. Prosila jsem lidi z peswebu, aby nám ten proces adopce upravili a dali tam to, že zájemci mají postupovat dle našich podmínek a úplně se na mě vy💩. Totál ignor. 😔

Přitom u jiných spolků vidím, že to mají nastavené individuálně podle sebe. Pro mě hrozný neštěstí a vážně uvažuju nad tím, že tam nechám jeden obecný inzerát s textem, že naše psy k adopci najdou výhradně na našich stránkách. Nebo z peswebu odejdeme úplně. Za mě je ta práce už tak dost psychicky náročná a nechat na sebe ještě ječet, že v tom máme bordel, tak to už je aj na moje pevný nervy moc…

Obrázek Obrázek
⋮
impact
impact 21.04.2026, 18:59:32 xxx:xxx.fe64:a969

Ale to neee. To je mi upřímně líto. 😔

⋮
impact
impact 21.04.2026, 11:41:51 xxx:xxx.fe64:a969
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 21.04.2026, 11:10:15

Ty jsi blbá tvl. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

⋮
impact
impact 20.04.2026, 20:31:43 xxx:xxx.fe64:a969

My jsme si v sobotu vyšlápli na náš oblíbený Klášťov. 🗻  🧙‍♀️ 

Bohužel čím delší trasy plánuju, tím méně nás chodí. 🤦‍♀️ A tak doma zůstal nejen desetiletý Remoska, ale i Merinka, která na tom není s ledvinami a srdíčkem úplně nejlíp. A doma jsem nechala i absolutně neťůristickou Meyku, která radši prdí do peřin, než by se někde plahočila. 😅

Každopádně mám nový osobáček - bez pár drobných 24 kilometrů. 🐾🥾

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
⋮
impact
impact 07.04.2026, 08:40:54 xxx:xxx.fe7f:d2b0
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 06.04.2026, 16:53:10

Jak to tam novému týmu šlape?

⋮
impact
impact 23.03.2026, 15:30:38 xxx:xxx.fe72:2a9
assil:

No já sem lezu téměř výhradně z mobilu a mám všechno OK. Android a prohlížeč Seznam.

Já, Android i Google taky v cajku.

⋮
impact
impact 23.03.2026, 15:30:04 xxx:xxx.fe72:2a9
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 23.03.2026, 14:54:39

Pošli screen ikony, na které si prohlížeč otvíráš - kde klikneš, aby šla na internet. Máš stejnou? 

Obrázek
⋮
impact
impact 23.03.2026, 06:00:42 xxx:xxx.fe72:2a9

Včerejší TOUR DE SKÁLY 😅 v Chřibech. Krásně jsme se prošli, ale teda snad čtyřikrát nahoru na hřeben a zase dolů. Nakonec jenom třináct kiláčků, ale nožičky protažený solidně. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
⋮
impact
impact 19.03.2026, 19:19:07 xxx:xxx.fe76:862b

Já osobně bych tu injekci prostě nedala. Neumím si představit tu bombu do jater, když pes dostane kotel, kterej vydrží rok. Dávám tablety Bravecto nebo Nexgard Spectra a to většinou přelom února a března a pak srpen/září. Víc zatím netřeba. 

⋮
impact
impact 19.03.2026, 05:00:25 xxx:xxx.fe76:862b
sutrik:

Děkuju Vám za vysvětlení.

A víte prosím, co je na této fotce? Bylo to blízko těch malých kazatelen. Nešla jsem se podívat blíž, abych se psem nerušila. Přišlo mi z dálky, že by to mohlo být nějaké krmiště, že by ze sudu mohlo něco padat. Byla tím směrem obrácená další kazetelna (normální), na křižovatce lesních cest, odkud jsem fotila.

Obrázek

Padá a dokonce to má nejspíš i časový spínač, kdy a kolik toho má spadnout, respektive rozmetat po okolí. Spíš než krmiště bych řekla vnadiště.

⋮
impact
impact 15.03.2026, 18:16:31 xxx:xxx.fe46:9bed
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bodlinka z 15.03.2026, 17:27:26

No já jsem v údolí docela často. Je to moje oblíbená lokalita. Ale je fakt, že běžně mimo sezónu bledulí. A když jsem tam chtěla jet přímo na bledule, tak jsem si předloni vzala dovolenou v půlce týdne. 😁

Dneska tam měli místní hasiči aj stánek s langošema, párkama a pivem. 😆

⋮
impact
impact 15.03.2026, 14:46:19 xxx:xxx.fe46:9bed

Tak já se nakonec nechala rozhodit bodlinkou 😁 a poté, co mi ostatní účastníci odpadli, tak jsem tu poslední vyhnala z postele a v osm už jsme vyráželi z parkoviště do údolí. Za údolím jsme prošli až k Jedovnici, tam to vzali kolem Lipového kopce nahoru, kolem Berana po hřebeni podél údolí a když jsme scházeli zpět do údolí, tak teda lidí jak 💩. 

Aleeeeeeeee! Co je nejdůležitější! Tak to je druhá dvacka po sobě! Huraaaaaaa! 😁

Fotek moc nemám, no. Nejvíc fotím, když jdu sama. 🤷‍♀️

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
⋮
impact
impact 15.03.2026, 06:37:30 xxx:xxx.fee6:a133
Bodlinka:

tam taky, ale za dvě hoďky už je skoro pozdě, už včera od devíti to tam vypadalo jak na václaváku, takže jsem to jen lehce lízla a zase jsem zmizela do okolních lesů

Do prčic. Já si to myslela, ale byla jsem vázaná na víc lidí. Kdyžtak to vezmeme nahoru k Beranovi, tam snad nikdo nebude a zpátky údolím. To už budou psi trochu unavení a nebudou otravovat. Hlavně ať zaparkujeme. Ach jo. Dík za info.