Moji psi se domlouvají bez hlesnutí a jak je vidět na fotce, jde jim to naprosto dokonale.
Jinak já osobně si myslím, že stát se na pár dní zvířetem, tak se budeme hodně divit, jak u nich funguje přenos myšlenek.
Moji psi se domlouvají bez hlesnutí a jak je vidět na fotce, jde jim to naprosto dokonale.
Jinak já osobně si myslím, že stát se na pár dní zvířetem, tak se budeme hodně divit, jak u nich funguje přenos myšlenek.
Tak v tom případě bude stříhací. 😀
Trimovací chlupy nejsou jednotné po celé délce. Tady na fotkách levá strana srsti je ta, co je blíže u těla a pravá strana srsti ta, co je dále od těla. Ta hrubší, tmavší a vzdálenější srst je v podstatě ta správná a ta jemnější, světlejší a blíže k tělu už je “mrtvá” a měla se dávno trimovat (kdyby byl čas, žejo).
Netrimovací srst je konzistentní v barvě i tloušťce po celé délce.
Já tam žádný prasklý steh nevidím. Jizva je v pořádku. Pro svůj dobrý pocit můžete dvakrát denně přetřít betadinkou, ale jinak nechat tak. A hlavně dál ubránit jizvu před olizováním. ♥️
Jako by to bylo včera, když jsem stála nad klubkem osmi štěňat v kotci a přemýšlela nad tím, jak najdu novou rodinu takové mrňavé bestii, která všechny v kotci rovnala do latě a přes kterou se žádný štěně neodvážilo vlézt do boudy a nebo vylézt z boudy. 😈
Nakonec krátce poté odešla Mercinka a bylo rozhodnuto. Dostala jsem toho nejvíc nejveselejšího psa, co jsem kdy měla. Nikdy jsi neměla špatnou náladu a tvým nejvíc největším poznávacím znakem bylo to, že jsi pořád pobíhala jak pomatenec. ❤️
Svoji smečku jsi milovala nade vše a byla jsi mým nejvěrnějším ocáskem. Ach, kolikrát jsem měla sto chutí tě prohodit oknem za to, jak jsi naprosto perfektně dokázala ráno odhalit, že se v ten den jede na výlet a zburcovala jsi k ječení celou smečku. Kolikrát ti k tomu ty malá metrnico stačilo to, že jsem si ráno u kafe nalepila tejpy na paty. 🥹
Bohužel to, co ti dali do vínku tvoji rodiče, nám nedovolilo spolu strávit víc času. A když jsi mě včera zoufale prosila očima.... 😭
🐾 "Poslední věc, kterou pro ně můžeme udělat, je vzít jejich bolest na sebe." 🐾
Run free, little Queen.... 💔
BaLu:Přečetla jsem si teď pár recenzí na Tail Story a ty se vzácně shodují v negativním hodnocení.
Tohle k mýmu opravdu velkýmu překvapení skončilo naprostou katastrofou a odebráním psů…
Z mé pozice je nová verze naprostý peklo. Dali si tam nějaký svůj vlastní předadopční dotazník, který mají zájemci o adopci vyplnit. Stačilo pár dní, tři nové inzeráty a už jsem dostala dvakrát neskutečně zjebáno, že zájemce už cosi vypisoval a nebude si ještě prohlížet naše podmínky adopce.
Jenže ten dotazník je úplně k ničemu, je tam jen pár kusých informací a to je ještě zájemci vyplní jen z poloviny. Přitom v každém inzerátu máme výslovně uvedeno:
O adopci budeme jednat VÝHRADNĚ SE ZÁJEMCI, kteří si PROSTUDUJÍ DOKUMENT PODMÍNKY ADOPCE - http://russell-rescue.cz/podminky/ a budou JEDNAT DLE POKYNŮ, které jsou v něm uvedené. Pište prosím výhradně email, dle podmínek adopce.
A když pak lidem mejlem vysvětluji, že je nějaký jejich dotazník nedostačující, že ho bohužel nemůžeme nijak ovlivnit a prosím je, aby se řídili našimi podmínkami adopce, tak se setkám buď s totální smrští nadávek a nebo se na adopci prostě vykašlou. Prosila jsem lidi z peswebu, aby nám ten proces adopce upravili a dali tam to, že zájemci mají postupovat dle našich podmínek a úplně se na mě vy💩. Totál ignor. 😔
Přitom u jiných spolků vidím, že to mají nastavené individuálně podle sebe. Pro mě hrozný neštěstí a vážně uvažuju nad tím, že tam nechám jeden obecný inzerát s textem, že naše psy k adopci najdou výhradně na našich stránkách. Nebo z peswebu odejdeme úplně. Za mě je ta práce už tak dost psychicky náročná a nechat na sebe ještě ječet, že v tom máme bordel, tak to už je aj na moje pevný nervy moc…
Ale to neee. To je mi upřímně líto. 😔
Ty jsi blbá tvl. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
My jsme si v sobotu vyšlápli na náš oblíbený Klášťov. 🗻 🧙♀️
Bohužel čím delší trasy plánuju, tím méně nás chodí. 🤦♀️ A tak doma zůstal nejen desetiletý Remoska, ale i Merinka, která na tom není s ledvinami a srdíčkem úplně nejlíp. A doma jsem nechala i absolutně neťůristickou Meyku, která radši prdí do peřin, než by se někde plahočila. 😅
Každopádně mám nový osobáček - bez pár drobných 24 kilometrů. 🐾🥾
Hmmm, že by se to pohnulo?
Jak to tam novému týmu šlape?
assil:No já sem lezu téměř výhradně z mobilu a mám všechno OK. Android a prohlížeč Seznam.
Já, Android i Google taky v cajku.
Pošli screen ikony, na které si prohlížeč otvíráš - kde klikneš, aby šla na internet. Máš stejnou?
Včerejší TOUR DE SKÁLY 😅 v Chřibech. Krásně jsme se prošli, ale teda snad čtyřikrát nahoru na hřeben a zase dolů. Nakonec jenom třináct kiláčků, ale nožičky protažený solidně.
Já osobně bych tu injekci prostě nedala. Neumím si představit tu bombu do jater, když pes dostane kotel, kterej vydrží rok. Dávám tablety Bravecto nebo Nexgard Spectra a to většinou přelom února a března a pak srpen/září. Víc zatím netřeba.
sutrik:Děkuju Vám za vysvětlení.
A víte prosím, co je na této fotce? Bylo to blízko těch malých kazatelen. Nešla jsem se podívat blíž, abych se psem nerušila. Přišlo mi z dálky, že by to mohlo být nějaké krmiště, že by ze sudu mohlo něco padat. Byla tím směrem obrácená další kazetelna (normální), na křižovatce lesních cest, odkud jsem fotila.
Padá a dokonce to má nejspíš i časový spínač, kdy a kolik toho má spadnout, respektive rozmetat po okolí. Spíš než krmiště bych řekla vnadiště.
No já jsem v údolí docela často. Je to moje oblíbená lokalita. Ale je fakt, že běžně mimo sezónu bledulí. A když jsem tam chtěla jet přímo na bledule, tak jsem si předloni vzala dovolenou v půlce týdne. 😁
Dneska tam měli místní hasiči aj stánek s langošema, párkama a pivem. 😆
Tak já se nakonec nechala rozhodit bodlinkou 😁 a poté, co mi ostatní účastníci odpadli, tak jsem tu poslední vyhnala z postele a v osm už jsme vyráželi z parkoviště do údolí. Za údolím jsme prošli až k Jedovnici, tam to vzali kolem Lipového kopce nahoru, kolem Berana po hřebeni podél údolí a když jsme scházeli zpět do údolí, tak teda lidí jak 💩.
Aleeeeeeeee! Co je nejdůležitější! Tak to je druhá dvacka po sobě! Huraaaaaaa! 😁
Fotek moc nemám, no. Nejvíc fotím, když jdu sama. 🤷♀️
Bodlinka:tam taky, ale za dvě hoďky už je skoro pozdě, už včera od devíti to tam vypadalo jak na václaváku, takže jsem to jen lehce lízla a zase jsem zmizela do okolních lesů
Do prčic. Já si to myslela, ale byla jsem vázaná na víc lidí. Kdyžtak to vezmeme nahoru k Beranovi, tam snad nikdo nebude a zpátky údolím. To už budou psi trochu unavení a nebudou otravovat. Hlavně ať zaparkujeme. Ach jo. Dík za info.