Tak hlavně ať vám brzo povolí ty záda… 🌷k botičkám gratuluju
Děkuji. Zatím je to mizérie. 😔
Jsem měla plány na prodloužený víkend: na dnešek velkou prochajdu, zítra komplet pouklízet dvůr a nachystat na to, abych příští týden koupila dřevo na zimu. A na pondělí někam na kopečky. 🤩
My se asi tenhle víkend nevenčíme. 😥 Včera mi ruplo v zádech, ale nakonec to za pomocí prášků docela odeznělo. Na dnešek jsme měli v Kojetíně veřejný venčení, ale než na něj došlo, ruplo mi v zádech znova a je ze mě ležák. 😵💫
Ale tak děsně se u toho mobilu dneska už nudím, že jsem nakonec zjistila, že ty moje tehdá vybraný Garmonty slevnili ze čtyř na dva tisíce. 😱 Jak to asi mohlo dopadnout. 🤪 😂
Odpověď na příspěvek uživatele Plaka z 25.10.2024, 20:59:15
Kdo měl doma kryptorchida, v jakým věku psa jste to chirurgicky pořešili?
Klasika kolem toho patnáctého měsíce věku. Poslední jednokul, co tu byl, byl náš černopálený Kongo. Občas se tu mihl na fotkách s mojí smečkou. Je to úplně normální pes, stejně jako všichni naši kastráti. Asi na ty normální mám štěstí. 😄
Já vám asi každýmu nastěhuju do baráku té pět bíglů z výzkumáku a ono vás přejde trávit hodiny drbama na diskuzi. Třeba se pak nedopracujete k tomu, že vám jednou bude líto, co všechno jste druhým zpozvyčítaly. 😏
Ciwe tak když vám na tom druhým něco vadí, nejde to prostě a jednoduše ignorovat?
Právě moderátor nikoho neřeší, prostě napíše do diskuze Jste mimo téma, tak se zklidněnte nebo to smažu a když se to neuklidní, tak to bez dalších řečí smaže.
My jsme si v neděli vyrazili směr Oderské vrchy. Původně jsem měla v plánu tak 15 km, ale nakonec z toho sešlo. Opět 😂 jsme zabloudili, lezli dolů nechutnej krpál a když jsme pod ním netrefili odbočku, zase jsme ho lezli nahoru. A to všechno jen proto, abychom se objevili jen pár set metrů od místa, kde jsme před slezem svačili. 😂 Byla jsem teda ráda, že jsme šli sami. Bo to bych asi chytla bomby. 😂
Další vtipná situace nastala, když jsme měli přejít široký a pěkně svištící potok, přes který nebyl most. 😆
Takže jsme nakonec šli jen dvanáctku a já se půlku cesty smála tomu, jaký jsem pako. Ale dali jsme to a to je podstatný. Navíc díky vynechání části trasy máme aspoň důvod tam jet znova. 🤩
u nás je děsněj fučák… Až jsem měla strach, aby nám na hlavu večer i teď nepřistál nějaký ten strom… Ale potkali jsme jen samostatně a bez dozoru se pohybující popelnici - Yodu to dost překvapilo… když mu jela naproti…
Tak my si dali o víkendu ještě výlet na rozhlednu Spešov. Původně jsem to naměřila na deset kiláčků a počítala s tím, že z toho vyleze dvanáct. Ale nějak jsme se zakecali a zapomněli odbočit a tak z toho bylo jen osm. 😂
Cesta na pohodu. Hřibů všude jak naprcanéch. A na konci výletu zasloužená odměna. 😋
Z kempu už jsme zpátky doma a já se těším na neděli. Má být krásně a tak se nám snad podaří nějaká pořádná patnáctka. 😆
Máte pravdu, že oslabené zvíře by se nemělo operovat.
Na druhou stranu, když první kavkazanka dostala pyometru, skrytou, operovalo se akutně aby ji vůbec zachránili. Měla v době operace horečku, nebyla na tom dobře, ale naštěstí přežila a po této akutní kastraci žila ještě asi tři roky než ve dvanácti letech odešla na rakovinu…
Když nebudu operovat fenu s akutním zánětem dělohy, tak mi umře. Když nebudu operovat březí fenu, tak budu mít fenu a štěňata. Za mě je to teda dost rozdíl. 😂
Nevím, jak moc může kastrace ovlivnit psinku a naopak, ale pes, který má rýmu a teče mu z očí mi nepřijde dostatečně zdravý na jakoukoli operaci. Ač jsem jinak všemi deseti za kastrace takových na divoko nakrytých fen, tak tady bych byla dost na vážkách. 🤷♀️
Nicméně já bych se aspoň mohla spolehnout na svoji vetku, které naprosto věřím, no. Ta by to rozsekla za mě.
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 10.10.2024, 20:14:01
Ona si to bere kámoška. Já na ty houby moc nejsem a navíc jsme v kempu až do neděle. To by se nezpracovalo a ani nesnědlo (páč na houby se nesmí pít 😂).
Jo, je to tam prima. Byla jsem tam letos prvně, rovnou dvakrát. A ráda budu jezdit dále. Pěkné kurzy, příroda. Ubytko fajn, je skvělé, že jde o vyloženě psí areál. Hmm, a jídlo. Kdybych chtěla hubnout, tak tam nemůžu 😀
Užije si to.
No ty snídaně jsou smrťák. Kor když jsou pak v sobotu vajíčka a párky. A ta vánočka. No uaaaaaaa. Na to se vždycky těším nejvíc. 😂
Jinak my sem jezdíme dvakrát do roka na naše vlastní akce. 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 09.10.2024, 19:46:53
Nicméně majitele těhlech psů asi svoje miláčky asi moc rádi nemají.
To jsem tak jednou nakopla nějakýho prťavýho pinče či co to bylo. Uviděl mě s Máfem (xbull, to jsem měla kdysi v pravěku ještě jen jednoho psa) procházet přes sídliště a davaj s řevem na nás. Tak já klasika. Chytla jsem Máfa za obojek a jak nás pidihajzlík doběhl a cvakl, zvedla jsem Máfa a smrada nakopla zespod do brady. Cvakly mu zuby a začal ječet a utíkat k paničce. Ta kráva ho zvedla do náručí a říká: pěkně jsi mu to Rocky natřel. 😵💫😵💫😵💫
Možná mu řekla Rambo. No nějaký takový stupidní jméno na tři kila agresivity.