Aha. Tak to bych se bála, že pak nevyjedu, všude teď bude plno bahna.
Já si právě cíleně vybírám takový odlehlý místa, abych mohla jen otevřít kufr a klece, vypustit ječící bandu dementů a ideálně první dva kilometry nepotřebovat vodítka. 😂
Páč teriéři jsou super, moji jsou poslušní, může s námi jít jakýkoliv pes. Ale na některé situace mám slabou nervovou soustavu i já. Každý výlet jsem šťastná, že jsem je zvládla naložit a nepozabíjet. Vytáhnout je z auta na vodítka je pokaždý vrchol mého sebeovládání. 😵💫😂
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 07.12.2024, 16:19:32
Mno, tak do mokra se mi nechce už vůbec. Právě se bojím toho, že budou psi během chvilky promočení, zmrzlí a nasraní.
Asi je rozhodnuté. Esi ráno nějakým zázrakem nevyleze extra sluníčko, tak si dáme u nás okruh kolem Moravy, páč tu je jistota zpevněné a suché cesty. Nebyli jsme tu od povodní, protože se krz bestie komáří nedalo, tak bude příjemná změna jít ze dvanáct kilometrů stále po rovince. 😂
Přesně tak. Mám info, že dnes všude v pohodě, v Brně je výstava Vánočka a nikdo neměl problém dojet z kteréhokoliv směru.
Holky (i Bodlinka) mě šlo spíš o ty boční cesty a malá parkoviště v lese. Když jezdím od nás Chřiby nebo Hostýn, tak tam jsou vyloženě značky “silnice se v zimě neudržuje”. 😂 O lesních parkovištích typu zbytek placu po těžbě dřeva ani nemluvě. 😂
Je tu někde Dafi? Bych ráda věděla, jak to vypadá v Chřibech. 😂 Včera byla v Buchlákách naprostá kalamita a tak dumám nad tím, esi má smysl tam zítra vyrazit. I když co jsem vloni zapadla, tak už mám aspoň ty řetězy v autě. 😂
Jak nic? Stačí zadat jméno a vyjede odkaz asi na milion článků.
Ona je teda už vyšší level, ale podobných lidí je víc, před lety byla u špiců profláklá taky jedna bohatá dcerunka, která si furt pořizovala štěňata a těch starších se průběžně zbavovala a to byla jinak docela normální.
Tvl tak tupá občas jsem, ale až tak ne. 😏 To jsem udělala jako první a nevyjelo mi kupodivu vůbec nic.
Přes tenhle horizont jsme šli posledně na Kelčský Javorník. Vpravo je krpál na Čerňavu, kde jsem málem chcípla. A když jsem přešla kopec, tak jsem zjistila, že na Kelčák lezeme dole hore na další krpál. 😂
Druhá fotka je ze stejného místa - výhled na Svatý Hostýn. ❤️
My jsme se dneska vyvětrali v Hostýnských vrších. 🤩
Doma jsme vyjížděli z totální mlhy, ale já už podle webkamer z místa věděla, že je nahoře krásně slunečno. ☀️🤩
Start na super parkovišti v obci Ráztoka. Pak hybaj po krpálu směr vyhlídka Pardus. Tam jsme si dali snídani. Od tama dole a zase hore kopcem. A pak na okolo zpátky.
Nakonec jsme ve dvou lidech a jedenácti psech dali krásných třináct kiláčků. 🐾
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 25.11.2024, 16:33:45
Já jeho psy nikdy naštěstí neviděla, ale stačily mi videa Šedyho, jak se pohyboval v tom jejich kempu mezi ostatními účastníky jeho výcvikových akcí. Přesně, jak píšete - odrzlej, nevychovanej spratek, kterej si dělal jen to, co sám uznal za vhodný.
Takovej pes by moh v tom kempu narazit na mě. By dost koukal. 🙃
Původně byly plány na víkend jiný, ale trochu se to zvrtlo. A tak jsme slunečnou sobotu prošvihli a vylezli až v zamračenou neděli.
Start byl na parkovišti pod Vršavou, odkud jsem hned na první dobrou netrefila cestu a tak jsme lehce zabloudili. Pak jsem málem sešla z cesty podruhý, ale psi se naštěstí řídili nosem a zatáhli mě na správnou odbočku. 😆 Joooo, to je tak, když si jeden myslí, že mu stačí načumět mapu trasy doma v posteli. 😆
Nakonec z toho bylo hezkých jedenáct kiláčků. Fotek moc nemáme, bo bylo hnusně a tak mě nebavilo fotit. 😏
Hele myslíte, že by Zbyněk uměl udělat k fotkám nějakou kolonku popisky? Ráda bych jednotlivý fotky občas popsala… 🙃
Mapu trasy mám na dvakrát, páč se mi při oblíkání rukavic podařilo hodinky vypnout. 😵💫