Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 13.01.2025, 18:44:58
Stalo se mi už 2x, že třeba zrovna tahle tekutá probiotika v minulosti a nedávno vit. C toto: jak to víčko, co pak odtrhnete, na lince zahřejí-zataví, tak ten produkt uvnitř, smrděl spáleninou a šroubovací víčko bylo zespodu očouzené. Poslala jsem na Krmiva Hulín foto a poslali mi slevový kód. Tak snad budete mít probiotika v pohodě. Ten vit. C přesypávám do jiných tobolek, ty původní fakt smrdí. Na produkt samotný by to nemělo mít vliv.
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 13.01.2025, 18:17:03
Na cestě je fortiflora nebo něco jiného? Běloušovi ta fortiflora chutná, bere ji jako pamlsek a vet mi ji schválila. Ať je ta Bambulka už dobrá víc než jen měsíc! 🌷 pamatuju, že naposledy to bylo na začátku prosince, co jsem držela palce…že jo.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 13.01.2025, 11:46:29
Chuděrek, je mu mizerně…teď nevím, jestli Doronek je ten poblijón, ale ten slabý vlažný čaj by jim třeba bodnul? Nebo ten enterozoogel, jak psala Efe? Ale ne z lednice..
Taky bych zkusila jiného veta ještě, jestli je možnost…
Mám nějakou obdobu kovidu a psi mají psincový kašel.
Fram blbě dýchá, tak do břicha, při poslechu slyším sípání při výdechu, včera na vetrině měl plíce čistý.
Asi pojedeme na pohotovost, nějak se mi to nelíbí.
Doron, držím Vám i Framovi palce!🌷 Rtg jste dělali asi, že jo nebo udělejte, radši. Zápal plic mi při výdechu praskal, jak tenounký led…osvědčila se mi na psincový kašel buď jen vlažná voda nebo ředěný heřmánkový nebo šípkový čaj. Běloušovi to pomohlo. Jitrocelák teda taky. Ať jste brzo všichni v pořádku. Jo, tuhle se známým dusila mladá fenka po očkování do čumáku proti psincáku, tak to byla pro mě zajímavá info. Stává se to podle vet, říkal páneček, zřídka. To jen info.
u nás dorazila kalamitka - padá a padá a fučí a fučí. Co jsem ráno vyházela (chodníček k babičce) už zcela zmizelo. Yoda místy měl jen nad packy, jinde mu zmizely celé nožičky a zapadl po pupík…
Yoda zapadl až po pupík? No pane jo 🫣 a zítra do práce…
Již se připravuje legislativa. Jistě budou kluci mladí vyloženě štěstí skákat.
Tohle mě zaujalo a můj názor je, že vojna by jen těm mladým hošíkům i na dva roky prospěla. Pokud by se u nás o tom rozhodovalo, zvedám ruku pro.
Daja
Zvedla bych ruce obě. Dnešní chlapci potřebují vojnu, jako prase drbání. Většina. Potřebovali by vojnu i Ti, co ji v minulosti už “prošvihli”. Stačil by rok.
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 11.01.2025, 23:12:36
Kdo je Pišta, kočenda? Asi jsem chyběla, že to nevím…
Jinak bělouš měl obalený nohy sněhem, že vypadal, jak výstavní pudlík ☺️ vzala jsem s sebou plastový košík a říkala jsem, že jestli ten sníh bude blízat, tak mu ho nasadím…no lekl se asi, páč si neblíznul. Minule bliznil a pak blinkal. Je to cíťa 🤦♀️
Neomlouvejte se, já to před tím nepostřehla, nevidím ani s brýlemi ani bez. ( Ta poznámka megí s tím souvisela ? - nic mi to neříká, pro mě je to tady samý jinotaj 🙂) )
Nene, to spolu nesouviselo. Zato u mne je potřeba nick napsat správně, jinak je z toho hned sprosté slovo 🤭🫣
“Vahine” znamená Žena, tahitsky a souvisí to s P. Gauguinem, oblíbencem.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 11.01.2025, 20:06:35
Aha, tak kouká spíš unaveně a ne smutně. Jo to věřím, že 3 hoďky na něj byly už hodně. Jj, čas letí, běloušovi letos 10 let. Jsou už senioři oba.
Nezapomenu na YT to video, jak Dráček mručí a Vy na něj mluvíte a drbete mu bradu ❤️ vždycky mi zvedlo náladu a už se mi ho pak nikdy nepodařilo najít. Já tam účet nemám…