Jsem si chtěla venku sednout na schody u mola, vytáhnu běloušovu dečku z batohu, abych neseděla na studeným…a než jsem se stihla cokoli, ve vteřině tam hačá bílý milostpán 🤷♀️ říkám si, jak sis ho naučila, tak to máš 🙈 dečka-místo do vlaku, do hospody, kdekoli je fajn…ále nepůjčí a nepůjčí 😁
Jinak se dnes honil s mladým ohaříkem, tak jsem to točila na mobil a pokusila jsem se vyseknout foto, ale je to mázlé. Ježiš, ale ten ohařík byl táák krásnej 👌
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 13.03.2025, 09:32:26
Jasně, to jste už psala, když byl tuhle za těma medvědama běloušema. Měla jsem potřebu to napsat, a teď připíšu, jaký je to hoch šikovný, po mamince určitě 😉🤫
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 13.03.2025, 14:43:15
Je to poznat, je. I ta hlavinka je hezky upravená. Taky každou chvíli něco na běloušovi stříhám. Naposledy zespoda tlapky a okolo nich. Předtím tělo a nohy a ještě předtím hlavu a krk…no tu hlavu bych mohla zase, vzala jsem to málo. No už u toho stříhání zůstanu, paní zdražila na 800 kč…omg🤦♀️ s koupáním 1000 kč!
Ty ouška má Žeryk krásně ostříhaný, úplně jako ze salónu 👌 taky jen nůžkama nebo používáte i strojek na něco?
To je tak zakonzervovaný, že se jim nemůže nic stát.
A to zase se jim jako může něco stát, ne že ne, a to když jsou špatně skladované a nebo ta teplota skladu je jednou nahoře a podruhé dole…třeba. Jinak si nedovedu vysvětlit, že moje 1kg nenačatých granulí se zárukou ještě několik měsíců bylo chycených viditelnou plísní. No ty jsem vyhodila, že to byl pidi balíček. Byly z ALLEGRA ☝️, tak už tam nenakupuju.
My jsme si tuhle popojeli vlakem a zjistila jsem, že si to budeme muset brzy zopáknout a vícekrát. Bělouš byl z přijíždějících vlaků nějaký nesvůj. Vloni jsme byli brzy na jaře vlakem na procházce ve Vídni a pak už nic, protože následovala má operace a rekonvalescence. A výsledkem je vyklepanej pes teď 🙈