kometa:Ledvinář není úplně totéž jako pes s močovými kameny.
Děkuji Kometo za upozornění🌷, nemám s tímhle zkušenost. Myslela jsem to dobře, ale moje rada dobrá není. Nerada bych přeneseně nějakému chlupáčovi takhle ublížila. 🤦♀️
kometa:Ledvinář není úplně totéž jako pes s močovými kameny.
Děkuji Kometo za upozornění🌷, nemám s tímhle zkušenost. Myslela jsem to dobře, ale moje rada dobrá není. Nerada bych přeneseně nějakému chlupáčovi takhle ublížila. 🤦♀️
Eva:Chtěla bych se zeptat jestli má někdo zkušenost s pastou Urolsyn Diafarm, nebo Urocid pasta , na cysticke močové kameny, jeden veterinar mě ji doporučil a druhá paní doktorka mě napsala, ze na cysticke kameny není vhodná , protože snižuje kyselost. A ještě bych potrebovala vědět jaka dieta je vhodná, mimo Hilĺs Urinary Care u/d a Roayal canin cd , protože ani jedno nezere , nevabne voní a má k tomu odpor. Děkuji.
Evo, krmivahulin.cz si dělají dvoje krmivo pro staré psy, slinivkáře a ledvináře. Teď zrovna mají jen jeden druh, protože vyprodali, ale zase bude dvojí až ho dovyrobí. To je čerstvá info z víkendu. Napište majiteli na mail své dotazy ohledně problému, brzy Vám odpoví.
Výstižné, ztotožňuji se s tímhle názorem. Neváhám taky bránit svého psa, když je to potřeba. Minulého bělouše jsem bránila při incidentu s rasou Shiba-inu, pesan mi bez varování začal kousat do psa ve vchodě bytového domu, a to mne fakt dopálilo. Byla tam mříž na dveřích do kolárny, tak jsem shibině přišpendlila krku z boku k mříži a čekali jsme tak na paničku, která si hodně pospíšila, když slyšela shibinu kňučet. No, když jsme se pak párkrát potkaly s paní na procházce, nechtěl její pes kolem mne ani projít a měl respekt. Miluju psy, ale žádnej cizí pes mi do mého kousat nebude a jak píšete, musí nejdřív přejít kolem mne.
Edit:
Pravda ale je, že jsem byla o 10 let mladší. Stejná situace dnes? No nevím, jak bych dopadla, ale šla bych do toho myslím stejně.
Trickyvoo, jste mě rozsekala s tou úvahou Maliny o chůzi po zadních 🤣🤣🤣 příště opatrně simvás jo? 😉
Moje večerní venčení mi přineslo 100,-, někdo ztratil, já našla 🍀
Držte se Bobčo, myslím na Vás den co den🤞 🍀
No přesně, jak psala Sarah, to samé mě napadlo. A je to náádhera. Yoda je šikula, že to zvládnul. A vnoučata taky s tím letem! 😊
Na tohle nám to auto s páníkem chybí, že bychom taky vyjeli s běloušem, jinak nám ani auto nechybí.
Je moc hezký, vnouček hnědej chlupatej 😊 zajímalo by mě, co to s Ginou povídají…🤷♀️
Tak to jsem ještě nikde neslyšela, že by si pes cvakal drápy, aspoň některý. Hustý! 😀
Náš první bělouš si čas od času vypouštěl žlázky na oblíbené křeslo, když byl doma sám. No tak panička pak honem prala 🥴 to byl smrádek! Pašák, přeci by si nezmazal svůj pelech 🙈 a ten současný to neumí, a tak s tím chodíme na veterinu, páč paničce to vymačkat nejde a nejde…🤷♀️
Domnívám se, že betadinou nic nezkazíš, ale bude to chtít hlavně zabránit blízání…takže nejlepší je límec na noc, když ho neuhlídáš. Náš první bělouš to takhle měl prasklé, jak popisuješ a musel se drápek na veterině strhnout. Co se matně pamatuju, zmrazili mu to sprejem, aby to tak nebolelo….to byl moc statečnej kluk, narozdíl od nynějšího plašana.
Děkuju, už se těším, ale netvrdím, že budu pak kynologická třída, to už asi nestihnu a myslím, že talent nebudu….i když bělouš za pamlsky maká. Tak uvidím.
Jinak s Tebou souhlasím, že na ČT1 by se v tom pořadu Kočka není pes, vyjímal víc Fr. Šusta než RD
Dostala jsem k narozkám pěkný ucelený soubor knih 🫡
Mám program na večer, až bude bělouš spát 😉
Idorku, přeju Ti hodně zdravíčka a musím Ti říct, že jsi pro mne vzorem, jak jako🤔 je potřeba se postavit těžkostem a životním zkouškám. Jsi borec! 🌷
To je taková krása ….🙋♀️
N:Já mám dnes bohužel jeden z nejsmutnějších dnů v životě. Vždycky si člověk myslí, že je na to připraven a u pejska ve vysokém věku tím spíš, ale pravda je úplně jiná. Jsem jako vždy úplně v “prdeli”.😪
Je mi to líto🌷, Vy víte, že tady Vám rozumějí a vědí, jak Vám je…držte se…
Joo, skvělý dlouhý článek k zamyšlení! Zkusím se jím řídit 🤯 a půjdu radši ven s běloušem na procházku, to nám udělá dobře 🐶🙋♀️
Ve výsledku, jako umělecké foto, je to vejce s myškou na pařezu MOC hezká fotka👍 jste skrytý talent!
Morbidní to trochu je, ale stačí změnit úhel pohledu a je to vlastně pecka fotka…za mne 🥇
Teda to je tygřice, ta Vaše Lilinka 😊
Nejste sami, bělouš je neklidný ze všeho, co bzučí. Žihadlo, bohužel od včelky, při aportu už asi 2x dostal, tak si to pamatuje a neví, že třeba moucha mu ho nedá. 🙈😄
😄 snad se daly srazit…😊
Gratuluju! Framík je šikulka! 🌷