To fakt super hurtta👍 a ani to z těch oušek nezklepla?
To fakt super hurtta👍 a ani to z těch oušek nezklepla?
Sarah01:Dnes jsme byli na Národní výstavě v Brně, Dráček naposled v třídě pracovní.
Krasavec 🌷kouká ale nějak smutně nebo se mi to zdá?
bambule:Tak to vůbec právě netuším, nevenčila jsem ji tento týden sama. Měla jsem v pondělí rehabilitace, byl s ní mladý Colombo jestli někde něco slupla, olízala? Netuším. Taky se rochnila v tom našem 24 hodinovém snížku, jestli trochu i sežrala nevim. Už neblije jen je ji problém znovu rozežrat. Snad už to bude zase dobré.
Díky všem za podporu. Občas je toho na mě moc, člověk cítí bezmoc, v noci když jsem prala poblitý pelech jsem měla i menší tříminutové zhroucení. Proč zase my….jestli jí život už tak nenaložil dost.
To mě mrzí, že máte zase trápení. Možná je opravdu na vině ten sníh, co byl? Bělouš zkoušel sníh nenápadně blízat a kdybych ho nehlídala, jako ostříž, tak nevím. No párkrát se mu to povedlo. Doma pak zvracel, ale jen jednou. K pití jsem mu pak dala vlažnou vodu a dál to nepokračovalo.
Držím palce, ať jste z toho brzo venku 🌷 ještě, že Vás ta Bambulka má, fakt!🍀
sutrik:Dlouho jsem odolávala zveřejnění, dlouho. Ale nejde to… Snad vás to pobaví.
Bonnie má taky botičky od Non-stop. Ty největší 😂 Povinná výbava na dogtreky a dogmidy.
Nu co by ne, když toho tolik nachodíte. Vždyť by měla jinak nožky ušoupané ke kolenům. Mě to přijde v pořádku. 👍
Jak se jí v tom chodí?
To naučený, zažitý chování se s věkem zhoršuje a prohlubuje, a to je potřeba při rozhodování se, zohlednit. To Zylkene na ty běloušovy nepravosti, funguje…hele, že jo 😉 foto je z hlídací aplikace
Dafi:na veterině stojí a ztuhlej vrčí…
ale ono se mu tam moc věcí neděje…
to Dafi si užila za ty roky ……☹️
kdž je potřeba něco víc prohlédnour-tak hysterák…
bez náhubku tam nechodím…..
Tak před veterinou bych já na Vašem místě dala. A na doma by byl asi lepší pro Vás ten difuzér, jak píše Efe? No to už se nějak rozhodnete sama…nenechala bych ho tak, vnitřně tím asi trpí. Stres dělá nám i psům neplechu a není od věci si občas něčím pomoci, když to jde, že?
Dafi:děkuju za radu:-),vy jste to prosím dávala při jaké příležitosti?
Jak se chová Žeryk třeba při ošetření na veterině? To by se mohlo hodit takhle příležitostně asi.
Fakt vypadá na fotkách roztomile, neřekla bych to do něj. Jste zlatá, źe to zvládáte a nevzdáváte 🌷
Dafi:děkuju za radu:-),vy jste to prosím dávala při jaké příležitosti?
Dávám teď pár dní, v podstatě to platíčko po deseti, a to po jednom denně slupnul ( vypil), když je sám doma. Jsem po 8 měsících opět v práci a ačkoli jsme trénovali a býval i přes den sám doma několikrát denně, pochopil, kdy nastal ostrý provoz a trochu to vokálně rozjížděl…nevyje, jen kňourne, chvilku pobíhá a zalomí to a spí cca po půl hoďkách. Někdy i dýl. U nás jde hlavně o 6h ranní.
Dafi, poradím na zklidnění, bez toho, aby byl pes mimo, ZYLKENE. Prodávají i jen platíčko po 10 ks. Vyzkoušela jsem a je to mnohem lepší než Alavis Calming. Je to voňavý a chutný vzkazuje bělouš 👍doporučujeme! Mají to na každým webu snad.
Jenom upozorním, že tobolka, jako taková, je nepoživatelná a musí se obsah vysypat do trošky vody nebo do jídla. Píšou to jen na některým webu a ten, kdo nečte krabičku nebo návod…🙈
Manmat 👍
Dublinbarzoj:Dostal přezdívku Tali, chtěla jsem ho pro Zrzavcovou nenápadně ukrást, ale je to láska a partner chrtíka neteře, nevydali ho🤣
My máme Badyho 🤭 vnučky by ho chtěly domů, ale to nejde…bydlí tady, tak ho tady vnučky nosí, oblékají a tu obojek a tu vodítko mu dají….no a bělouš by ho nejradši pigloval, ale nenechávám ho.
Obleček je po běloušovi č.1, sedí pěkně.
Na peswebu byl nedávno skutečný kříženec podobný našemu plyšounovi 😁
efe:Právě mě tak vytočila, že půjde bydlet ven. A bez oblečku 😠
Co se stalo? 👀
efe:Děkuju moc, ale když vidím ty ceny, tak zůstaneme u deky… Musí jí stačit ta bundička za 16 kilánek… 🙄
Efe, co tohle pro Elišku? Nejsou drahé…
Třeba na superzoo nebo bitiba a nebo odkaz allegro, ten je ten pelíšek❤️
https://allegro.cz/nabidka/pelisek-pro-psa-kocku-shaggy-potah-kosik-se-striskou-sede-60-cm-15262222904
Mají i větší - 70 nebo 80 cm
Oni to zvládnou, nebojte a hezky se uzdravujte 🌷
Fotky…nejdřív bělouš koukal, jestli já koukám a pak hezky spal ❤️
Nám se dnes ráno venčilo krásně. Pofukoval v nárazech vítr, ale bylo ještě fakt teplo tady. V 5.30h bylo venku +9 st. a sucho. Takže jsme mou pomalejší kulhavou chůzí dali s běloušem 3,5 km a dopoledne jsem v práci na kameře koukala, jak hezky pospávál ❤️
No a teď? 🙈 je lehce na 0 st. a sněží. Na zemi se nic nedrží..smí tohle být??
foto z kamery dodám
Až hororová mračna… 👀
🫣
Fakt…ty jo, u nás jaro a jednu chvíli i +8 st. a bez větru…a naserkanej bělouš, už se fotí nerad. Foto není kvalitní, páč je to výsek z původní fotky
Děcka by si bývala byla mohla myslet, že přiběhl maxipes Fík, kdyby je doběhla…a ona Gina ❤️