Moji hafani taky ohňostroj neřešili, dokonce v půl dvanáctý chtěli ještě na krátkou procházku. Dneska jsme jeli k našim do Jaronina, CHKO Blanský les.
Tedaa, to je nádhera! Společně s tím sluníčkem jsou ty Vaše krásné obrázky, jako z pohádky ❤️ milí poslušní psíci, co se rádi fotí 👏 dokonalost! Přeji jim i Vám hodně zdraví v novém roce, ať v něm užijete jen samou radost a žádnou starost ☝️🍀
A zachycená krajina je jako krásný obraz. Připomíná mi krajinku od Václava Kadlece, chebského malíře, která visela na zdi u nás doma, když jsem byla malá. Když jsem v pozůstalosti objevila další obraz, oslovila jsem malířovu dceru, která udržuje vzpomínku na malíře živou a pořádá i výstavy. Byla ráda a tak jsou obrazy zpět na místě, kde vznikly. Vaše domovská zimní krajina mi tohle připomněla. 🌷
Yoda včera s příbuznými obešel Mácháč - takže byl docela rád, že může klidně pochrupávat. Na poslední procházce jsme byli kolem půl deváté - to už to práskalo docela dost a pes si toho vůbec nevšímal. I půlnoční šílenství přežil v naprostém klidu.
Překvapivě to práskalo i teď při procházce před sedmou ráno - asi někomu zbyly dělbuchy - ale opět pes vypadal, že je hluchý a věnoval se čtení psích zpráv. Tak snad nám to vydrží i pro další rok (všem dogám se reakce na rachejtle postupně zhoršovala)
Také máme u Mácháče několik vzdálenějších příbuzných a už jsme domluveni, že přijedeme všichni 3 na návštěvu, budeme si promítat znovuobjevený rodinný film z pozůstalosti pratety a hádat, kdo že to na něm je. Těším se!
A taky půjdeme s běloušem tou pěknou procházkou okolo vody, to místo je doslova magické, má pozitivní energii. Moc se mi tam líbí a Vám?
Tak u nás, jak začal půlnoční “kulomet”, tak Běloušek koukal po nás a hned zase ven a začal trochu pobíhat, bez další reakce. Radši jsem dala do placu připravenou krabičku s ruličkama a malými kousky sušeného masíčka. Pochutnal si, unavil se a leží v pelechu 👍
Bělouše momentálně neštvou rachejtle, který tu teď lítají v sériích asi tak po 10 a dost blízko za okny, ale děsně řeší( povrkává a chodí mi to říkat), že v našem paneláčku fuuurt někdo courá na chodbě za dveřmi našeho domova 🤦♀️ a dneska obzvlášť…náš velký hlídač 👀
Ale jo, tomu příspěvku rozumím, ale tomu co psala dnes nerozumím…
to tučné slovo jsem tam dala ze zdvořilosti, ale aby bylo jasno a eště chvíli a řeknu to té paní… do půlnoci ;-)
A to se teda budeme muset nechat překvapit….do půlnoci 😉😃
Ale, že bych z toho nespala a nebo byla dotčená podobně, jako Balu, to osobně určitě nejsem. Důležitý jsou úplně jiný věci….sim vás nikdo se nemračte, budete mít vrásky ☝️🥂 na zdravíí
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 29.12.2024, 19:24:10
I proto nemám řidičák…já si ty situace úplně představuju 🙈 fuj!
Impakt, mám na Vás prosbu… které organizaci prosím Vás darujete své vlasy? Před delším časem tady o tom šla řeč a my máme v rodině děvče, které už má krásné zdravé nebarvené vlasy po pás asi a ráda by je holčina darovala. Rostou ji rychle, tak by to možná udělala i opakovaně, jako Vy. 🌷 myslím, že jste měla od nich i nějakou zpětnou vazbu, viďte? děkuju předem…
Dafi, je to značka RUKKA, nevím už kde jsem ji vloni koupila. Zadejte do googlu kimbinéza rukka a vyplivne Vám to všechny e-shopy a vyberete si…
Je potřeba vzít o číslo větší, aby byla pohodlná. Má uvnitř gumičky s brzdama na nastavení a když by to nebylo volnější, psa by to tlačilo 🤷♀️🤦♀️ výrobci-umělci. Velikost oměřenou na míru, měl jako potápěč neopren-narvaný!
Zip nic moc a kšíry dávám přes, páč ten otvor vychází podivně lehce na bok 🤦♀️ ale je to snad jedinej obleček?, kterej je uvnitř chlupatej až do nohavic! Dávám mu ho jen ráno a večer, když je víc pod nulou….viz foto vnitřku.
Dávám mu na krk sešitý kožešinový rukávy(ozdoba na konci rukávů) z mojí starý bundy. Je to pravá kožešina, tak se mi nechtělo ji vyhazovat 🤷♀️
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 29.12.2024, 09:01:10
Ale potkat byste nás nechtěla.🫣 Musím ho posadit na kraj a pak zvládne, když projdou psi. Musím je vidět první a napomínat ho, posadit, jinak bohužel štěká a vyjíždí. Horší se mu zrak a reakce na psy taky. Když psa nezná, preventivně chce psa sežrat a na velikosti nezáleží. A to nemá ty přední zuby, vejtaha. Když byl mladší, byl v tomhle lepší….no co už, posazuju no a budu i nadále…