A budou i nějaké další fotky? Nebo, že by i video? Jojo já chci👍.
A budou i nějaké další fotky? Nebo, že by i video? Jojo já chci👍.
Asi tak, opravdu Osoblažsko za rohem.
No šikulka🤭jak s kolem tak super nehty jsou takové veselé😉.
Sarah jsme kousek od sebe, ale rozdíl hodně velký. U nás včera nejvíc -4 a bez sněhu, dnes ráno -9 s pocukrovaným sněhem❄️.
Děkují za zprávy a v duchu medailistům i dalším gratulují.
No já Vám to věřím a každý to máme tak trochu jinak, ale já fakt potřebují parťáka čtyřnohého, aby mě doprovázely životem. Já jsem na psech a zvířatech závislačka. A ano odchody u pejsku čím jsem starší tak taky horší snáším.
No super foto🫣 přesně a do písmenka vím a vidím kdo to je🤣.
Takže dnes španělský ptáček, rýže a okurek🫣.
Segedínský guláš miluju a k tomu moc knedlíků ( nenapíšu kolik, to by s člověkem seklo😁).
Ano tatínek se dal na havíře a maminka šla za ním a důvod hlavní byl být k tomu na tu dobu super peníze 👍.
No a nový pejsek nebude? Je pravda, že já bych bez pejska nebyla.
No protože maďarští rodiče doputovaly do Karviné a tam mě zplodily😉.
Nene já nikdy nedržela diety spíš sem byla v ozdravovně na výkrmnu a nic ani deko.
Prostě maďarské geny😉. Já sladké musím prostě závislá celý život .
Kulíšek byl šikulka, mě se moc taky líbil a v tom sněhu jak mu to slušelo.
Jojo nestyď te se ,že jste mě nazvala bidlem😂, ano hooodně vysoká a ke všemu kost a kůže, no hrůza. Jenže u nás jsou takové geny, oba rodiče kostlivci tak po kom jsem měla přibírat a to mě tchán nazval lopatou protože jsem nikdy neměla dost s jídlem. Každý den musím a doslova musím sníst dva sáčky bonbónu a nepřiberu. Jsem moc na sladké😉.
Taky mám pro něho nakoupeno oblečení i zděděné a po dnešku začíná nosit.
No u nás bylo nejmíň -6 stupňů, chápu lidičky co by už teploučko i zvířátka, ale já prostě je zima tak potřebuji tuhý mráz, sníh po okna i víš😉. Dnes jsem byla už na druhé prochajdě a ten starší Gigoušek po chvilce nemohl na nohy. Jemu bude vyhovovat teplejší počasí, ale ne pařáky, to zase nebude moc dýchat ( spadla trachea).
Jinak u nás cukruje celý den a noc a sníh se stejně neudrží i když teď koukám a je -2 stupně.
Holky přestaňte už tady vypisovat jak je u Vás krásně a že tolik a tolik mínus a k tomu krásné fotky zasněžené…..já se snad zase přestěhují dál na sever. No a k fotkám ano jste kočandy klobouk dolů. Mě i když už teď je 65 let , tak jsem stále stejná, vůbec se neměním od školky😉jak to vím? Protože ještě v když jsem si šla vyřizovat důchod do Karviné ( to je tam kde jsem se narodila a vyrůstala) tak mě potkala učitelka ze školky a že “ Dari ty jsi stále stejná”. Váha u mě hmmm….. stále hubený člověk až do 60let ( výška 175cm a k tomu váha 57-58). Teď tak okolo 67kg a držím.
Tak hlášení z Jeseníku, že stále venčíme po tmě😂, ale jasné zítřky už vidíme🙃.
No a jsem tak strašně naserinkana😈, že mě snad chytne slepák který už nemám a to protože všichni ( výjimka Dron) píšete, že kalamita sněnu, že si užíváte a jak krásně padá, no a tady prd, prd a prd. Já se přestěhovala z města, že jako bude krásna tady zima, že závěje je až pod okna hmmm…stále čekám a jeto tady asi horší se sněhem než v Havířově.
Krása a pejskové úžasní i s pánem👏.
N:To určitě nenajdou, protože my ho budeme střežit.😀
Kdo my? Už zase nejste ČECH🤔? Nebo co vlastně nebo kdo vlastně jste🤥?
Na opary je nejlepší Zovirax, manžel hooodně na to trpěl až tak, že se mu dělali na rohovce v očích a museli mu je škrábat. Když jednou mu lékař předepsal tenhle lék tak od té doby je klid uffff…..snad se mu už nikdy nevráti.
Zkuste zaútočit na lékaře ať Vám předepíše a uvidíte, bude po problému, ani ho nemusíte dobrat, nechat a když tak zase vzít.
Nejde mi to otevřít, nemám Facebook . Škoda.
Děkuji už uložené.