Doron, postaráno je celkem dobře, jen prostě tady se neleci, tady se utlumuje bolest. Někomu to prý pomůže a jde domů. Ano, jsem na neurologii, Radus,a jdu za neurochirurgem, ten zhodnotí další, když nepomáhá tlumení, tak jsem zvědavá a mám obavy, že aby to na tu operaci nebylo.. Tu bolest prekonavat mi naporucila doktorka.. Po včerejšku jsem nemohla ráno vstát z postele, tak jsem musela vzit choditko do sprchy.. Nemohla jsem si obléct pyzamove gate vestoje, mela jsem si je nechat na pokoji a jit nahulajda… To byla drina.. Ale odpolko jsem ty berle vzala znova, musim to rozcházet.. Je tu pěkná bouřka, prší ale nic moc.. Děvčata, moc si vážím, že na mě myslíte.. Je to milé. Děkuji za podporu.. Zitra dám vědět, co jsem se dozvěděla od toho doktora. Papa dobrou noc
No Bobi nezávidím🙄 a moc hezké nové slovo, že prý nahulajda, u nás by se řeklo na nahatou pipinu nebo na nahatou prdel.
No zlatíčko vidím to i u tebe na operaci. Já po opichách a jako pomohly na týden , ale pomohly. Teď se to začíná projevovat znova, ale já s páteři bojují od 18 let, proto jsem nesměla dělat dál kuchařku a přejít na jinou práci.
Tak, že jsem jedná s těch dalších co jsem zvědava na pátek a to co a jak budou dál dělat, držím všech 20 prstů🤝.
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 19.04.2025, 16:50:19
Prosím mám dotaz, vím, že Sarah je z Jesenicka a jen bych se optala kde, že se někdy potkáte s pejsky? Ono kdyby to nevadilo a nebylo to od nás moc daleko tak bych na procházku přijela i já a ráda bych se připojila.
Flexinu mám od doby co se snad vymyslely a za mě je to pomůcka super jen se musí člověk naučit manipulovat a vědět, že tam je ta brzda, pak pomůcka nemá chybu.
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 14.04.2025, 09:45:51
Hmmm tak já jsem nucena jezdit, řídit, bez auta u mně to nejde. Každý rok -+30 000km najezdím. Každé auto jsem nabourala plechy moji nepozornosti, ale měla jsem dvě jako havárie, v 19let. mě auto přejelo, vinná řidiče. Podruhé pán nedal přednost nezastavil na stopce, auto na odpis , mě hasiči vystříhavali, 6 airbagu vystřelených a jak se říka něco za něco, mě se relativně nic nestalo, ale zabil mi pejska Damiška.
No druhý den jsem musela jet do odtahovky vypsat papíry a řídit, musela jsem se duševně vypořádat a jezdit, nic se nedalo dělat jen pejsek co přežil tak po měsíci začal mít trauma a trvalo to tři měsíce.
Hodně ráda jezdím , už jezdím bezpečně, ale opravdu na cestách děs a hrůza.
My byli včera na mega oslavě a ráno jsme se vyvenčilý v Beskydech , ale ještě všichni spali v 5hod. tak abychom nerušily jsme se uklidili do místnosti kde nikdo nespal, ale aby kulíšci měli pohodlí tak ležely na židlích a páníčka seděla na zemi 🤣. To jsme my pejskaři.