Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 19.03.2025, 13:19:20
Jojo máte naprostou pravdu a taky jsem to takhle dělala, měla jsem sousedku co mě za pochodu učila co a jak a jím vděčím za to co vím.
Zásadně nekupují žádné rostliny někde v supermarketech, ale jedině jezdíme do Osoblažska k zahradníkovy 😉Hakenovy😉 a to protože má svoje rostlinky vypěstované tady v kraji. No a vidíte i tak nám polovina odešla. Jo a můžou za to i hryzci.
Jo a já nemám nic moc jen sem tam planou růží ještě po původních majitelích, něco co se plouží, pak nějaké křaky jako nevím jaké, pak nějaké Bobkovišníky to si pamatují. Něco pichlavého, zakrslého Borovice, smrk. Pak nějakou bambusovou trávu žíhanou a to je tak asi vše. Jinak ono se tady fakt těžko něco újme, ale když jo pak to jede jak blázen.
Stromy hruškojabko, jabloň, třešeň, broskev, hrušeň, túje asi 40kusů, starou švestku a ibišky asi 6kusů.
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 18.03.2025, 15:36:33
Taky jsem to vydělá v televizi a bylo vidět, že vlk byl asi spíš zvědavý než, že by zaútočil, ale člověk nikdy neví a já bych spíš ho chtěla potkat, ale bez psů a doufat, že to dobře dopadne., já jo👍.
Odpověď na příspěvek uživatele N z 18.03.2025, 22:50:59
Hmmm co se rozčilujete, Vy jste přece za vodou a my tady jsme se nějak smířily, že za 6 let máme tady za prdelí Rusa. No co už dějiny se stále točí do kola jako vše.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 18.03.2025, 10:53:19
Lesnižíňko asi tak děkuji za pozvání, ale tím, že mám hodně špatné koleno ( což, snad už v 7 měsíci vymění) tak nemůžu moc řídit daleko. Chtěli jsme jet i na Balt s vnučkami, ale sama jsem musela uznat, že to bych asi nezvládla.
No a k té zahradě, já kupuji, kradu co se kde mi líbí a sadím až to mám doma, koncept zahrady u nás nehrozí protože tím že nemám architektku tak děláme zahradu stále, stále se něco předělává a dodělává. Teď zase budou sluneční panely které budou jinde než na střeše baráku a tak musí dráty do zemně, pak zase budou nove kůlny což potřebujeme , do toho nové přípojky na septik…..atd.
Tak já prostě koupím zasadím a co přežije je moje😉, ono jak se říká u nás ani ta hlína není kvalitní páč u nás se neryje u nás musí s krumpáčem, my máme hodně kamenitou půdu. Stínu zatím mám málo protože i stromky jsme kupovaly , tady byla planina.
No pokud Vám to nebude dělat problém a nějak by to šlo tak beru vše , ale Lesnižíňko pokud by to byl problém necháme to tak a snad v budoucnu se k Vám nějak stavím.
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 16.03.2025, 14:59:10
Jééé já chci taky Mainku😉už bych ji měla dávno jen mě zastavuje to, že přes léto neustále otevřené dveře a já se bojím, že mi odejde přes plot tahet. Bojím se protože máme tady hodně dravců jak ve vzduchu tak na zemi a hlavně co chvíli slyším střelbu a to nejen od myslivců, ale stále ji mám v srdíčku.
Jo a jedná otázka ( pokud to zase a jako obvykle nepomotám). Myslíte, že TAP je muž? Pokud ano nějak mi k němu nesedí, že sleduje vehementně seriál Srdce😉 i když se tak prezentuje, jako představa, že muž sedí u televize a je připoutaný k takové slátanině😉hmmmm.