Pšššt🤫pošuškejte ještě spí?
To je tak pěkné😍.
Daja
Pšššt🤫pošuškejte ještě spí?
To je tak pěkné😍.
Daja
No abych se přiznala i ty ženské jsou kost👍, kdysi když se rozhodovalo co a jak budeme do budoucna dělat tak já strašně jsem chtěla být vojandou a nejlépe pilotkou stihaček ( no dětská představa🤫), ale pak se zjistilo, že nejsem zdravá tak, že pro mě vojna skončila, ale ty baby jsou teda fešandy.
Daja
No a co musím ještě připsat milují chlapy v uniformě a i s kiltem. Chlap a uniforma tak to je boží👍.
Daja
Tak já si pak pouštěla vítací videa jak s vojáky tak zvířátka a můžu Vám napsat, že jsem celých 20min. pro bulela.
Daja
No a jsi po ránu i tělo procvičila jak mi hrál každý sval v těle. Okamžitě když jsem si ji pustila mé tělo se vlnilo do rytmu hudby.
Daja
No a abych se vrátila k vláknu😉, stále venčím za tmy a dokonce to vypadá, že sem do Jeseníku jde jaro☀️. No mě snad picne🤪.
Daja
Dobre ranko😉osazenstvo,
Dron 100X sláva, že prášky zabraly a kulíšek je aspoň o pídi lepší.
Chápu, že jste s toho všeho unavená a ještě do toho všeho i vy nejste v pořádku ( pokud si pamatuji). Já osobně měla snad po50letech co mám pejsky taky psincák, nikdy jsem ho neměla. Mám dva psy a vím jak si to předávaly, no začátek jsme zvládly s Jitrocelovým sirupem a vitamínem, ale jak Batulek dostal znova psincák tak u našeho veta okamžitě dostal antibiotika a byl klid. Jen si pamatuji, že tři týdny jsem se nevyspala.
Držím vše co mám v okolí, aby se vše pomaloučku, polehoučku zlepšovalo👍, no a hlavně podávejte zprávy i kdyby to bylo jen malinké zlepšení. Víte sama, že jsme baby zvědavé a potřebujeme nakrmit ucho.
Daja
Tak co je s DRON? Asi ještě vyspáva a já sú nedočkavá jestli se bobačkovy trochu aspoň ulevilo.
Daja
Jsem doma a Gigoušek dostal Prednison ráno čtvrť a večer taky. No, ale pojede k vet. do Havířova na kameru, abychom zjistili jak je průdušnice poškozená. Na sten ho moc nechci dát🥺.
Daja
Tak já jo, znala jsem pídí jorkšíra a tam se opravdu objednával sten s USA. Vydrželo jí to tak dva roky a že musí znova pod kudlu.
Daja
Super jste mě potěšila. Akurát jsme na veterině a čekám.
Daja
Dron tak co maléj? Jak pak mu je? Stále Vás mám teď na myslí.
Daja
Přesně tak 👍snad pomůžou léky. Na operaci se stenem opravdu 🙄nevím a mám zkušenost, že to kamarádce pomohlo jen na dva roky a zaplatila první operaci se stenem před 15lety 25000kč. O peníze ani tak nejde jen to, že to moc nepomůže na dlouho.
No neomezuje ho to zatím v ničem, vypadá a tváří se jak úplně normální pes a řádí s Chulim jak z řetězu urvaný , jí, pije, hraje si, mazlí se atd….. Jen kašel i v noci a pře kašlávání. Ach jo 😢první co možná navrhne vet budou kortikoidy, pod narkózu na vyšetření ho chci odvést do Havířova, tam má můj další vet vše po ruce, nesnáším uspáni☹️.
Daja
Gigouškovy v sedmém měsíci bude mít 10let.
No teď se můj zbudil a řešíme Gigouška co nejlépe pro něho udělat. Do operace se mi moc nechce.
Daja
No víš co hmmm já vlastně nevím🤫jen my to takhle řekly a doufám, že se spletly. Radili my operaci a že se uvidí, no to mě tak trochu odradilo, bojím, bojím a zase se bojím za toho moje ho drobečka.
Daja
No podle mě je, ale on to má už snad 4roky, jen to nebylo tak moc kašlaví. Teď se mu to zhoršilo a začal kašlat už i v klidovém stavu a proto chci k vet. jenže on žije na kopci a my tady teď máme ledovku. Snad dnes povolí a jedu za ním. Je to velice starý vet., ale moc chytrý vet.
Přitom Gigoušek je veselý, čilí, hraví a žravý😉i když ho kašel chytne u hry tak nepřestane až já zakročím ať jde do klidu, odkašle a jede v blbynách dále.
No teda VAU.
držím vše co mám a k tomu i dvacet prstů ať se pejskovy uleví.
Poznámka i já bych ho tam jen tak nenechala.
Odpoledne pokud u nás povolí ledovka jedu i já k vet.
Gigoušek stále kucká ( je to bez hlenů spíš suché), ale má to již dlouho . Byl u třech vet a bylo mi řečeno, že má spadlou tracheu ( vůbec ne chápu co to je , jen ho prý čeká operace) dalo se s tím žít, ale už mívá kašel a prokašlávaní často. Jinak jemu to nevadí jen vizuálně a poslechově to není hezké.
Daja
Jojo na dědině bez auto to opravdu nejde. Jen mě teď napadlo a co tak elektro kolo? Malou do košíku a hurá na agility🤫.
Daja
Dobrou noc ať Vás blechy štípou celou noc😉.
Daja