A zase otázka .
Proč se musí zachraňovat nějaký chov? Proč se to stalo? Proč příroda tohle dopustila?
Proč, proč a zase proč?
Protože tohle vše zavinil člověk a pak se snaží napravovat, hau😉.
Dája
A zase otázka .
Proč se musí zachraňovat nějaký chov? Proč se to stalo? Proč příroda tohle dopustila?
Proč, proč a zase proč?
Protože tohle vše zavinil člověk a pak se snaží napravovat, hau😉.
Dája
Tak jo😛
Dobré ránko😉,
halóóó!!! Kdepak jste všichni?
Stáváme a kecáme.
Dája
Dobré ránko😉,
asi opravdu dosívaní. Já neporadím, nejsem tak zkušená jak tady holky, ale i u nás musím začít hlídat. Když Gigoš a Chuli začnou moc spolu dovádět tak se to zvrhne k řvaní do pysku. Hlavně když si Gigoš chrání jídlo a pažravý Chuli krouží okolo.
Nikdy , opravdu nikdy jsem tohle nemusela řešit až u Chuliho, ale tam jsem zjistila, že jeto jeho neskutečným temperamentem, žravosti a dospíváním.
Tak prostě začínám korigovat.
Dája
Pšt: doufám, že to mám dobře napsané😉
Dobré ránko kočandy😉,
vůbec, ale fakt vůbec jsem netušila, že něco probíhá přes SZ a jako i já jsem v šoku. To se ani nedivím, že se chce někdo odhlásit , aby mu SZ nechodily👍, ale i když se odhlásí tak mě se třeba líbí, když je tam tohle nepřihlášený Zrzavec a to mi stačí páč vím o koho se jedná. Pokud na někoho reagují ( nebo čtu ) od dotyčného něco, mám ráda když vím o koho se jedná páč za ty roky už i pochopím jeho psaní a jak pak to myslel. Doufám, že jsem jako obvykle nepochopila něco blbě. Ono někdy číst mezi vašimi řádky je kumšt.
Jo a vlastně blbá otázka, pokud byl problém s něčím tady? Proč dotyčné to nezveřejní, já bych ( pokud se mi něco nelíbí ) to bonzla veřejně.
Prosím neodcházejte, neodhlašujte se, zůstaňte stále s námi👍.
Tak a doufám, že zase nepíšu jak tatar, fakt začínám mít z toho fobii🤪.
Dája
Leithian pane bože a dost!!!!!
Přestaň furt rýt do někoho.
Jak píšeš jsou dospělé, ty sněmy nežiješ, ony holky vědí co a jak😉.
Dája
Dobré ránko😉,
nééé střihat ne, prosím👏. Jé krásny ve své podstatě.
Dája
jara.t:Je to jeden druh - bohužel je to to asijské slunéčko.
Dobré ránko😉,
tak to musím kouknout pořádně co to za invazi mám já. Je toho opravdu hodně, ale u nás nacházím spíš mrtvé, jen zametám.
Místo Jeseník.
Dája
Pšt🤫už budu ticho…..
Dája
, se kterymi se pracuje nebo vysravuje
A máme tady nové slovíčko🤣.
Jsem fakt netušila, že se vysravujeme😂.
Tak a teď už to neupravíte.
Dája
orionka-2:No a já jsem se k poctivé almaře vrátila, o lince kuchyňské, tedy jejím horním dílu na zdi, nechci nikdy slyšet.
Dobre ranko😉,
a jeje ani nevíte jak i bych já ráda takovou kuchyň chtěla mít.
Nevím proč, ale čím jsem starší tím víc se mi líbí věci z mého dětství ( asi se to už blíží👍).
Dája
Dobré ránko Vahami😉,
určitě a na 200%, že ne😜. Já vím, že píšu kolikrát jak tatar ( už mi to několikrát řekl manžel a proto to vím) proto se snažím každou větu nebo odstavec vkládat smajlíky.
Už několikrát sem byla špatně pochopena a osočena zdejší komunitou, ale já se s tím vždycky po několikátí dnech smířím pač proč? Protože mám hrubou kůži a jsem vycvičená mezi havířama🤣.
No a jsem zase tatar, když jsem si to přečetla👍.
Dája
A je je já nenapsala 😉. Ohledně toho , že jsem upozornila na tajné čtení a k tomu jsem přidala poslední větu. No a večer čtu pode mnou reakce👌.
Houby mi nevadí, ty dokonce miluji, mňam🤫.
Dája
Pane bože holky nebuďte fakt jak kvočny!!!! Vy opravdu nevidíte poslední větu, fakt jste až takhle stahovačné? 🤔
Pozor na bábovičky🤣.
Dája
Dobré ránko😉,
a jéje co to tady čtu? Někdo odchází, ale proč? Mě to hlava nebere hmm.
Kolikrát jiní dostaly sprdnuto a nikdo se s toho nezhroutil. Dva tři dni byl uražený a pak se stejně psalo dál.
Jako prosit asi nemá cenu , pokud někdo chce je to jeho volba, ale myslím, že mu stejně budeme chybět a dokonce věřím v to, že budou tajně číst a to se zase nelibý mě.
Tak a máte to😂.
Dáj
Dobré ránko Bobčo😉,
Beruško puntíkovaná, zlatíčko co Vám to vyvedly? Pane jo🙄.
No já se chystám příští rok na umělé koleno, pak kyčel a nevím jestli do toho nezapočítáme páteř. Tak mě tady beruško nestrašte👍
Dája
Dobré ránko😉,
chtěla jsem dát souhlas, ale za Trampa nesouhlasím a s první větou ano.
Tak máte poloviční souhlas😉 Jen aby to nevyhrál👎
Dája
drvodelkafialova:Počítá se porouchaný manžel?😃
No teda🤪to vypadá hodně špatně, vau.
Jak pak mu to ošetřily? Jako doufám, že byl u lékaře?
Dája
Dobré ránko😉,
holky zlatý, hlavně se neurážejte a neodhlašujte.
Psané slovo hmmm nejde vyjádřit kolikrát tak jak by to človíček myslel a proto mi kdysi dávno někdo napsal ( toho se držím), že emoce nejdou vyjádřit po internetu, že když se spolu setkáme je to úplně jiná mluva😉 a toho se držím.
Kolikrát mě bylo osočováno a v ten moment to zamrzí, ale pak kašlu na to a jedeme dál.
Dája
Dobré ránko😉,
tak u nás je to jasné na 100%, psa jsme si vybraly my a jak s námi psy vyrůstají jsou závislí na mě a proč? Protože jsem sněmy 24hod. dokonce máme i společnou práci. Manžela mají rádi protože jim dává pamlsky a dokonce je pohladí a i si hraje😉.
Dája
Doron:Fíkovnice, je mi líto, že cítíš křivdu a nespravedlnost, asi jsem to zavinila já ;(.
To víš , taky jsem v tom osobně namočená, byla jsem v dětství dysdys všechno;), zažila jsem hodně posměchu, pořád , když jsem ve stresu, píšu jako negramot. Dodnes si pamatuju, jak učitelka zuřivě bodá propiskou do čítanky a já nedokážu rozlišit b a d , je to přeci stejný;)))
Ty tady rozhodně nejsi hlavní strážkyní pravopisu;).
A jéje, lidi si opravdu nevidí ani na špičku nosu a to ne jen tehdy když jste byla jako dítě😠.
Ani nevíte jak Vás chápu, trauma z dětství si poneseme stále se sebou😈.
Dája
p.s. ohledně jogurtu, tvarohu, hmm já dávám a dávala jsem aniž bych uvažovala co a jak. Prostě dám, množství podle velikosti pejska. Nepřemýšlím ani u sebe co, jak, kolik😀.
Dája