Aha i tak děkuji, opravdu bych nerozuměla 🫣.
Aha i tak děkuji, opravdu bych nerozuměla 🫣.
Orinoko i já se přiznám, že rýží s čočkou taky neznám. Docela by mě to i zajímalo.
Žíňko i já umím super uvařit rýží a to mám od mamky😉, taky se dá jíst jen tak a vařím +-5-7min. zbytek dojede peřina.
Osoblažsko je úúúplně na hranicích s Polskem a ano je to až za Krnovem, ne směrem Bruntál. Od Krnova je to ještě vzdáleno takových 60km. Jinak opravdu je to obrovská rovina až do toho Polska, kdysi se tady na té rovině pěstovala řepka. Z Jindřichova je to asi tak 15km, sama bych až tak o Osoblažsku nevěděla, ale je to i menší město a úplně na severu, no a máme tam zahradníka Hakena, jezdíme za ním pro sazenice a rady.
A budou i nějaké další fotky? Nebo, že by i video? Jojo já chci👍.
Asi tak, opravdu Osoblažsko za rohem.
No šikulka🤭jak s kolem tak super nehty jsou takové veselé😉.
Sarah jsme kousek od sebe, ale rozdíl hodně velký. U nás včera nejvíc -4 a bez sněhu, dnes ráno -9 s pocukrovaným sněhem❄️.
Děkují za zprávy a v duchu medailistům i dalším gratulují.
No já Vám to věřím a každý to máme tak trochu jinak, ale já fakt potřebují parťáka čtyřnohého, aby mě doprovázely životem. Já jsem na psech a zvířatech závislačka. A ano odchody u pejsku čím jsem starší tak taky horší snáším.
No super foto🫣 přesně a do písmenka vím a vidím kdo to je🤣.
Takže dnes španělský ptáček, rýže a okurek🫣.
Segedínský guláš miluju a k tomu moc knedlíků ( nenapíšu kolik, to by s člověkem seklo😁).
Ano tatínek se dal na havíře a maminka šla za ním a důvod hlavní byl být k tomu na tu dobu super peníze 👍.
No a nový pejsek nebude? Je pravda, že já bych bez pejska nebyla.
No protože maďarští rodiče doputovaly do Karviné a tam mě zplodily😉.
Nene já nikdy nedržela diety spíš sem byla v ozdravovně na výkrmnu a nic ani deko.
Prostě maďarské geny😉. Já sladké musím prostě závislá celý život .
Kulíšek byl šikulka, mě se moc taky líbil a v tom sněhu jak mu to slušelo.
Jojo nestyď te se ,že jste mě nazvala bidlem😂, ano hooodně vysoká a ke všemu kost a kůže, no hrůza. Jenže u nás jsou takové geny, oba rodiče kostlivci tak po kom jsem měla přibírat a to mě tchán nazval lopatou protože jsem nikdy neměla dost s jídlem. Každý den musím a doslova musím sníst dva sáčky bonbónu a nepřiberu. Jsem moc na sladké😉.
Taky mám pro něho nakoupeno oblečení i zděděné a po dnešku začíná nosit.
No u nás bylo nejmíň -6 stupňů, chápu lidičky co by už teploučko i zvířátka, ale já prostě je zima tak potřebuji tuhý mráz, sníh po okna i víš😉. Dnes jsem byla už na druhé prochajdě a ten starší Gigoušek po chvilce nemohl na nohy. Jemu bude vyhovovat teplejší počasí, ale ne pařáky, to zase nebude moc dýchat ( spadla trachea).
Jinak u nás cukruje celý den a noc a sníh se stejně neudrží i když teď koukám a je -2 stupně.
Holky přestaňte už tady vypisovat jak je u Vás krásně a že tolik a tolik mínus a k tomu krásné fotky zasněžené…..já se snad zase přestěhují dál na sever. No a k fotkám ano jste kočandy klobouk dolů. Mě i když už teď je 65 let , tak jsem stále stejná, vůbec se neměním od školky😉jak to vím? Protože ještě v když jsem si šla vyřizovat důchod do Karviné ( to je tam kde jsem se narodila a vyrůstala) tak mě potkala učitelka ze školky a že “ Dari ty jsi stále stejná”. Váha u mě hmmm….. stále hubený člověk až do 60let ( výška 175cm a k tomu váha 57-58). Teď tak okolo 67kg a držím.
Tak hlášení z Jeseníku, že stále venčíme po tmě😂, ale jasné zítřky už vidíme🙃.
No a jsem tak strašně naserinkana😈, že mě snad chytne slepák který už nemám a to protože všichni ( výjimka Dron) píšete, že kalamita sněnu, že si užíváte a jak krásně padá, no a tady prd, prd a prd. Já se přestěhovala z města, že jako bude krásna tady zima, že závěje je až pod okna hmmm…stále čekám a jeto tady asi horší se sněhem než v Havířově.
Krása a pejskové úžasní i s pánem👏.
N:To určitě nenajdou, protože my ho budeme střežit.😀
Kdo my? Už zase nejste ČECH🤔? Nebo co vlastně nebo kdo vlastně jste🤥?