Dobré ránko😉,
bodlinko máte na 100% pravdu👍.
Dája
Dobré ránko😉,
bodlinko máte na 100% pravdu👍.
Dája
Ano máte pravdu, ale a zase to ale, nedá se fotit jako tak krásné fotky co dávají holky😉.
Dája
Já chápu, že někdo chce mít dezinfekční byt, ale pokud neškodí a není jich invaze, tak nechám klidně přezimovat.
U mě na chalupě musí zůstat v každém pokoji pavouček ( ne invaze) pro štěstí. Pokud chytím myš, donáším do polí. Jsem měkkota neumím zabit. Jo jediné dva druhy zabiju komára a klíště😛.
Aplikaci si nainstalují, děkuji raven_kix.
Dája
Dobré ranko😉.
Otázka “ jak se Vám venčí”? odpověď “ po tmě”😜.
Dája
Dobré ranko😉,
no nevím jestli je to něco nového a já si toho nevšimla ( předem se omlouvám za slepotu), ale v diskuzích super pro mě nové šipka v právo nahoru a dolů. Hezké👍. Jen tak, že jsem si všimla, že pracujete😉.
Dája
Jéé děkuji pěkně za poučení a zasmání👍.
Dája
No jasně, že jo zbynek musí být vždy první😂.
Příště vstanu už ve 3hod.😉.
Dája
kometa:trousí škrkavky a bobky
Srnčí škrkavkou (přesněji řečeno vajíčkem) se kůň nenakazí.
A pes nebo člověk? Já fakt nevím, prosím poučit mě😉.
Dája
Buggyra:Škoda té fotky, bych se rozplývala kdybych to vydělá tak jak vy.
Dájo, já vám to na jaře vyfotím, budete mít tu zrzavou mrchu i s malým mršátkem, chodí si k nám jak do sámošky.
Ano, prosím, miluji takový pohled👍.
Děkuji Dája.
Dneska jsem přilítla po práci taky na zahradu a koukám do výběhu a místo tří(2 kobylky a koza) postaviček tam vidím čtyři!!!Říkám sakra co to je…přicházím blíž a normálně mezi oběma kobylkama(a dost blízko u sebe) se pásl mladý srneček..byla jsem už docela blízko,když nakonec utekl…a myslíte,že mě napadlo udělat fotku?Ne samozřejmě…ale teda koukala jsem,že se tam spolu takhle klidně pásli…že to bylo jedno jak kobylkám,tak tomu srncovi🤔
Dobré ránko😉,
no teda to je tak hezké. Škoda té fotky, bych se rozplývala kdybych to vydělá tak jak vy.
Dája
Stelle:Prosím, napíše mi někdo sz? Děkuju.
Už tam máte SZ, ale asi nejsem první😜.
dája
Hurá i já mohla hlasovat, vau to je divné, ne jako abych na svůj příspěvek hlasovala.
Dája
Ha tak jsem dumala jak Vám to mám ofotit a poslat až než jsem se k tomu dostala tak je vše OK na 100%👍.
No semnou je to tragédie🤪.
Dája
Proč je to bílé? Asi jen mě to blbne ( odpovědi 1,2, otázka)😉.
Aha jdu na to😉
Dobré ránko😉,
tak kdepak jste všichni?
Nechrápeme a diskutujeme😛.
Já vyvenčeno, nakrmeno, uklizeno a vy nikde🤪.
Šup, šup , šup s postele🤩.
Dája
A vona ta současná doba taky není nejslavnější. Zeptejme se matek samoživitelek, osamělých starých lidí, kteří mají jen jeden důchod a tak chodí do práce i v sedmdesáti, aby měli na nájem. Nechtěla bych dneska začínat, protože bych věděla, že mám malý šance pořídit si samostatný bydlení, děti bych nemohla pustit ven, protože bych se o ně bála. A když nemám psa radikála, jako Sardullah, bojím se za tmy taky. Drbou nás ze všech stran a podvádějí, jak se dá. Takže……. ne nechtěla bych vrátit starý časy, protože byly hnusný, ale když jsem utíkakala po Václaváku před obuškama a zvonila klíčema, netušila jsem, že zvoním zase jen pro jiný prasata. Měla jsem ideály, jak teď bude všechno skvělý a jak všem ukážeme, protože jsme hrdý, šikovný a výborný Češi a já budu moct bejt na svůj národ hrdá. Prtky.
Pod tady ten odstavec se podepíšu.
Dája
Dobré ránko😉,
jen taktická poznámka, rychle reagujete👍.
Nevím který z Vás, ale díky, mě se to líbí👏.
Dája
A lupus4 se nám vrátil👍.
Vím Vás do civilizace🤫.
Dája
A zase otázka .
Proč se musí zachraňovat nějaký chov? Proč se to stalo? Proč příroda tohle dopustila?
Proč, proč a zase proč?
Protože tohle vše zavinil člověk a pak se snaží napravovat, hau😉.
Dája