No a s těch navrhovaných bych asi brala rad Golla. Toho jsem i viděla.
Daja
No a s těch navrhovaných bych asi brala rad Golla. Toho jsem i viděla.
Daja
Jasně, že jsem to špatně napsala, ale se přiznám, že ani jsem nevěděla jak se to píše.
Hmmm tak toho škrtám. Já bych potřebovala, aby se netoulala jen na naší zahradě byla ( 2000m2), ale to je asi sci-fi. U nás opravdu je nouze o kočky, tady jak by byly dravci a prostě je loví. My měli jeden rok 9 kočiček a do třech měsíců nezůstala ani jedna. To můj i obrečel.
Daja
No některé jsou fakt fuj🤪.
Daja
Mě nevadí česáni i psy češu, ale potřebuji aby byl mazel. To očekávám od kočky, nevadí mi i když by byla samostatná jednotka, ale prostě pohladit si ji chci.
A co ta Májska? Ta by my prošla i u manžela😉.
Daja
Tak to je dnes to nej na 100%, já chci taky takovou kočičku👍.
Daja
A VY mu věříte? Já opravdu ne ani ten nos mezi oči.
Daja
A ha tak , že pokud bych chtěla na mazlení ( což bych chtěla) tak jít do jiné rasy?
Daja
Dublinbarzoj:Když jsme u těch britek, tak posílám Berta od rodičů a jako bonus lov prasete🙈
A mě se líbí, je takový prostorově větší. Lov prasete stojí zato👍.
Dája
Já vím, já to chápu. jasně, že musím s Chulim něco udělat a pomoct mu s tím😉jen jsme měli ze začátku kocourk Bleka a ten si poradil s pásma sám prskl, prdnul a bylo vymalováno. Dokonce Gigoušek si sním hrál na kolečko🤣.
Jasně, že to zvládnu, jasně, že tady budou na jaře čtyři kočičky a Chuli bude v pohodě😉.
Dája
Musím u někoho vidět Britku, podle fotek se mi líbí a dokonce je moc krásny od Candy tříbarevný, toho bych brala hned VAU.
Daja
Děkuji za vysvětlenou. Opravdu se v kočkách nevyznám, já mám u baráku vždy jen tou lávky. Ochočím si je a šup po čase mi zmiznou, ale je to tím, že jsme doteď byly jen chalupáři a už jsme náplavky.
No a zásadní chyba zjistila jsem, že mám jen jednoho kocourka Matýska a ten nestačí lovit myši, no samo, že se mi do pasti doma chytí myš, ale když bylo o kolo baráku aspoň 4 kočičky nikdy jsem neměla myš. Tak, že na jaře bojovka, budu shánět aspoň dvě až tři kočky, ale budou jen venkovní s domácím přikrmováním. No jen jednu vadu teď máme Chuli velice rád prohání kočky, tak nevím jak nové naučit, že se musí zastavit a na psa prsknout😉. Teď můj říká, že kočka musí být odvážná😉
Aha tak Britky? Hmmmm já bych si klidně nechala domů kočičku, ale můj dovolí jen Májskou a to je zase problém přes léto, stále otevřené dveře a nechtěla bych přijít o kočičku.
Daja
Tak ježíšek byl super a je vidět, že kočičky mají o dáreček zájem👍.
Chci se zeptat co jsou zač či činky? A k tomu jeden malí dotaz nejsou trochu při těle? Jako já se v kočkách neorientují, možná, že tak mají vypadat? Jen mě přijdou, že jsou krapánek při těle, bebo mají tolik srsti na zimu, hmmm nevím. Prosím o vysvětlení. Naše tou lávky taky teď vypadají, že mají trochu víc sádla na sebe a jak šáhnu tak je to vše srst.
Daja
Pane jo🤪přesně popsané i u moje ho manžela se fakt čeká a absolutně se nesmí hned, po třech dnech se zeptám co teda na to říká co jsem to chtěla😉, to jako připomínka.
Daja
hmn:zcela úžasná je kachna pomalu tažená - dát do pekáče, posolit, pokmínovat, nepodlévat (😉) a šupnout do trouby na 120stupňů a 5 hodin - bez kontrolování, na poslední půl hodinu odkrýt
i bez pytlíku…
Dobre ránko😉,
takhle peču kachnu já a opravdu celá rodina si pochvaluje jak je křupavá a od kosti odlízá. Dokážu péct i více hodin a hlavně peče se ve vlastní šťávě.
Takové to pomalé , táhle vaření, pečení preferují a pokud můžu vše takhle dělám.
Daja
Ach, vau, krása a jsem taky želva🐢.
Daja
Jojo máte naprostou pravdu, vůbec mi to nedocvaklo🤔 a zase hezky napsáno👍.
Daja
Naprostý souhlas🤔.
Daja
Pane jo to je tak hezké😉.
Daja
Dobre ránko😉,
naprostý souhlas ve všem. Svátky jsou opravdu nej když my měly děti i vnoučata jsou fajn, ale už to není ono a hlavně fakt člověk nic nemusí shánět, vše je všeho dostatek. Jakou my měli radost, když jsme něco sehnaly čeho bylo nedostatek a nebo k nesehnáni, no jo🤔.
Úklid hmmm neřeším, uklízím celý rok, tak že jen tak lehce svátečně, že jako sváteční dečky a nebo tak trochu výzdoba. Nemám ráda jak se říká čačky mačky jen to sbírá prach 🤫
Daja
Jojo chápu, jen chci naznačit, že já nemám podepsané v kupní smlouvě, že nevystavuji a nekryji, klidně bych mohla , ale jako s nestandartem s vadou by mě ani nenapadlo dál krýt😉.
Daja