Bambule, a kolik Vám to “vzalo” na veterině času?
Bambule, a kolik Vám to “vzalo” na veterině času?
Vlastně mě napadá: Vy máte nějaké to spešl stelivo na měření cukru v moči? Nedáte, prosím, odkaz nebo foto? Mně totiž vetka nabízela nějaké takovéto stelivo…ale já pak začala měřit z boltce, tak už to nebylo aktuální. Ale mohla bych na to přejít, aby chudák Fido nebyl tak rozpíchaný.
Ježkovy voči, to nevím. Z logiky věci ano. Ale zas diabetik nemá lačnit, že jo… U lidí to je tak, jak píšu, ale u koček fakt nevím. Brnkněte dopředu své vetce.
Jinak u nás teď asi dva dny ťukám na dřevo - ustalo chlemtání vody. Ale u nás chlemtají všichni 3, čímž se trochu uklidňuji. Mě se i dr. ptala, kolik toho vypije, ale to nemám šanci zjistit při počtu 3 koček. No a pak mi řekla, že když chodí Fido na noc ven (kde nepije), tak že je logické, když pak víc pije doma přes den. Já bych se začala děsit, kdyby se přidala ta polyurie. Tehdy, když byl úplně rozhašený, tak to se stelivo jen točilo…mnohdy to bylo promočené až na dno záchodku.
Já jsem teď zmatená. Vy glykémie měříte doma nebo ne? Pamatuji si, co Vám vetka říkala, ale třeba u nás fakt hodnoty glykémie sedí ve smyslu - dobré hodnoty = zmizí pu/pd a další příznaky cukrovky. Plus glukometr opakovaně vyzkoušen i na mně.
Každopádně to, že pije méně, je velmi velmi dobrý posun!!!👍
Jéé, to by se Vám snad líbily i ty moje. Teda Fido má výrazně zelené oči, Kuky také, jen Elsa tak úplně ne.
Podle potřeby…?
Lék má být podáván s.c. á měsíc. Pravdou je, že toto schéma je uvedeno pouze jako doporučované.
megi-the-pes:o kom, o čem? bobo je ing. z vse + postgr. a mpa je ing., ale její cv je docela zajímavý, chápu, proč není čas na deti… este ji neni 40, este si to rozmysli… nebyt v te strane, tak neni takova, v jadru je to dobry clovek
Myslela jsem E.D. Pak jsem se dočetla, že je advokátka.
Btw, obě děvčata (Buggyra, Čanka) mám ráda, ale i tak nevím, co bych se u nich měla školit. Jak se pracuje na hospodářství…???
orionka-2:Poslala bych vás na školení k děvčatům (Buggyra, Canka ), mají to pěkně srovnané v hlavě i v hospodářství (?)
Nechápu…
Víte, že já sotva chodím? Víte, že jsem na silných opiátech? A víte, že sehnat někoho, kdo udělá velký kus práce, a nevezme si za to “milión”, není jen tak?
Myslím, že řadu věcí mám v hlavě srovnaných (právě kvůli mnoha zlým věcem ze života), i když určitě ne všechno. Ale to nemá nikdo na světě. Ani Vy ne.
Raduš, dříve jsme dělávali průřez v únoru. Teď jsem vděčná, že je známý udělal teď. To víš, obecně musím brát zavděk pomocí, když se to někomu hodí…
Já zas miluju Zelenou míli…a zase je v ní to mystično…😀
👍👍💖
Ježkovy voči! Také držím MOC pěsti. ATB asi dostává, že jo?
Ach jo, a ještě zlomená stehenní kost…
Vlastně kdyby to bylo vyšší, tak takto nějak v devadesátkách vypadaly hajzlíky v levných kempech v HR. Zažila jsem několikrát.
Jako on ten průřez už byl potřeba jak psovi drbání. Takže OK. Ale asi vše pomrzlo. Takže úroda bude nula nula prd.
Mám jabloňový sad + další ovocné stromy. Já vím, že nesouvisí…ale tak jsem se těšila, že tím průřezem se stromům bude víc dařit a víc zarodí, no… Navíc chalupa je dost vysoko, kdoví, jestli tam sníh nějakou chvíli i neležel.
Mně to trochu připomíná plynovou komoru.
Ivy:Dobrý večer,naše dvě děti si přejí dostat koťátko,o které se budou samo starat.Nebude domácí ale bude žít na dvorku a samozřejmě se pohybovat volně po okolí.Vyčetla jsem že dost často dochází k přenosu nemocí nebo parazitů z kočky na člověka,hlavně škrkavky. Děti se budou s kotětem v častém kontaktu.Hrají si i na pískovišti,kam bude kotě určitě kálet.Potřebuji uklidnit nebo naopak kotě dětem rozmluvit.
Prosím, nepořizujte si kotě (jedno??!), aby žilo samo na dvorku!! Přemýšlela jste o tom, jak je tam udržíte? Že tam asi bude samotné nešťastné atd. atd., viz ostatní - Bodlinka.
Arosek:Zrovna propocitavam, ze kdyby zvedli strechu a nezvedli cenu, tak si vemu 25 kousku a seskladam si z toho barak 😀
🤣👍
Aha, píšou, že je advokátka…tak asi jen ty zdroje, které jsem otevřela, tam neměly uvedený její titul. I tak to není stěžejní…