Mně ale THC pomohlo jen dočasně, bohužel…
Mně ale THC pomohlo jen dočasně, bohužel…
Víte, co mám ten dojem? Že oni dávají cajti lízat jen mladejm a podezřelejm. Tedy spoléhám na to…😀😛
Fikovnice:Ano, je seznam omamných látek, dokonce je těch seznamů více…😉
Jinak ony jsou jednak omamné a pak psychotropní látky. Ty jsou definovány v tzv. lékopisu.
A pak jsou vyhlášky o omamných a psychotropních látkách, kde jsou kategorizovány do několika podskupin. Vyhláška specifikuje i nakládání s těmito látkami. Řada z nich je třeba v lécích, takže je takto legislativně upraveno jejich skladování, výdej v lékárnách atp.
Evi, čtu to až teď…
Mně CBD nepomáhá vůbec. Bohužel jsem s tou páteří už jiná liga…😔
Já dnes přednáším mimo Brno, někdy v noci nebo zítra můžu poslat nějaké studie. Každopádně vím, že jsou lidé, kterým CBD pomohlo a pomáhá.
Jinak narovinu já zkoušela na ty bolesti i THC, efekt ze začátku super😄 (jako na ty bolesti myslím!!), ale po pár dnech prd.
Ano, je seznam omamných látek, dokonce je těch seznamů více…😉
Pedit: Paraxi právě peče…😛 Proto pochybuji prostřídávání psí péče. Přespříliš piditvorů pro Paraxi - pravděpodobně plánované pospolité psí pohlídání padne.
Pááááni! Plán Pespiro plus Pefe perfektní!!! Phíkovnice plánovala prostřídávání psa, příkladně Paraxi přislíbila příležitostné pohlídání, posléze Pandrýsek.
Ptw, Pandrýska postrádám při pokecu!
Pedit: Právě přišlo psaní - přednostka plánuje při pátku poschůzovat - předpokládám Phíkovnici povynadat, protože Phíkovnice přednostce psala psaní - popsala personální pocity, pohrozila přednostce… Představená převzala Phíkovničiny posluchače, předala perrektálnímu průzkumníkovi. Proto právě panika, phobie… Při pátku připouštím possibility přetrhnout profesní pakt!
Však to bylo jen poškádlení…😉
To už jsme tu, Ali, diskutovali.
Je to špatně, že je to volně dostupné. Mmch. děti se relativně snadno dostávají i ke kratomu… Já jsem HHC zkoušela na tu moji páteř kvůli mírnění bolestí…a nic, prakticky nula efekt.😢
Zaobíralo se tím MZd a Válek z nepochopitelných důvodů ten prodej nezakázal, resp. nepřidal třeba ten kratom (což je mimo jiné i opioid!) na seznam zakázaných látek. Mám na mysli alespoň dětem, mládeži atp. Jenže situace je taková, že oni složitě legislativně zakážou třeba to HHC a malou obměnou chem. struktury přijde na trh zase jiný kanabinoid. A opět bude muset začít kolečko legislativy a následného zákazu. Tedy HHC je legální…ale je samozřejmě nesmyslné, aby bylo dostupné dětem. Já bych to regulovala tak, že by prodej byl na OP a třeba až od 18 let. Totální restrikce kanabinoidů by byla spíše na škodu, na trh by přišly tvrdší a škodlivější drogy.
Zkus to ještě jednou…😉😉🙂
efe:Phíkovnice přeci pozměnila pracovní pozici, představeného? Pochopila pEfe pokřiveně..? 🤔
Pefe, položím posmutnělou podotázku: Plánuješ pořídit placičku? Pro příští pospolitost?
Převeliké poděkování přítelkyni Poron!🌷
Přemýšlím: Popiju pitivo pomotávající palici podobně Poron?🤣
Pravděpodobně později, protože po pondělku přednáším přerovským pharmaceutům. Potřebuji palici povyčistit, povozem přijet, popovídat posluchačům, posléze povozem přemístit personálně plus přítelkyni pharmaceutku. Proto preferuji popíjet ponejdřív po pár půldnech…😉
Arosek:Ze jo 😀
Matka a dva synove (a teta)
Jeeežiiiiš! To fakt překonalo i Julču od Sarah!😛
Promiňte, ale já se tu teď chechtám jak cvok!🤣😂
Sarah01:Vložím pár fotek svých tří, všichni jsou s PP, to prase taky.
Teda Aliii! Takto nehezky se vyjadřovat o Julince…😄😉
Trickyvoo:My uvažovali o C5, ale nakonec nebyl žádný tou dobou k mání a koupili jsme Ford Focus. Nicméně znám pár lidí s C3 a nestěžují si.
Mně se nová Cé trojka hodně líbí i designově!👍
Myslím si téměř totéž.
Jako mít peníze, tak bych šla třeba do Audinky, nebo Hondičky😀, ale holt peníze nejsou.
Věřím, že větší rozdíly mezi značkami aut byly v minulosti.
Bude to v pořádku, uvidíš!!!👍
Ještě jednou moc děkuji a opravdu si vážím podpory lidí zde!💐
Tak to se také hezky čte…že i psí dušička se zdá být OK. A plně chápu, že to vykolejilo i Vás, přeji brzkou úzdravu!🍀
Stran mě: Mám vícero možností (kdy), ale nebude to teď hned. Jen promiňte: Úplně veřejně ty důvody (atp.) psát nechci.
Tak to se hezky čte, uvidíš, že Framík bude v pořádku!!!