Zdravím Jani a moc děkuji…no Jani on je ale docela náročný na pohyb, sice se dočkáže i povalovat, ale zase ne dlouho a pravidelně a potřebuje zaměstnat hlavu…tedy má zkušenost..hodně často se jim přezdívá malá borderka… no Keliše zase na cvicaku zvou malou malinou😉
Evi, děkuji za upřesnění. Jestli se motýlům přezdívá malá bordera, tak to by fakt nebyl pes pro mě… I když tady ta zdejší papillonka chodí tak spořádaně na vodítku. Ale jak jsem psala, je to už starší pesice…
Já stejně byla celoživotně na vestaje. A popravdě si myslím, že mi pes do mého života nezavítá, myslím, že na to fyzicky nemám a situace se bude logicky stále zhoršovat. Je to škoda… 😢 Např. Dasvo mi chtěl, když umřel Floček, osobně přivézt nějakého opuštěného a smutného pesana. Mmch. ztráta Dasva mě také mrzí!😔
Odpověď na příspěvek uživatele zbynek z 19.11.2023, 20:16:06
Já úplně čučela! Já vždy vidím počet lidí do stovky. Hezky jsme to tu rozjeli, že?😀😉
Popravdě, jak jste děkovali za tu recenzi a že snad je CHZ na polovině návštěvníků IF, tak bych si myslela, že jak sem nastal hromadný přechod a z IF hromadný odliv…tak, že tu bude ještě větší návštěvnost než IF.
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 19.11.2023, 19:13:28
Balu, já to zkoušela - česky něco vymyslet, ale pokud tam mají opravdu být ty slabiky, je to těžké… Jde o to, zda děvčata od Irmy na těch slabikách trvají.