»
Odpověď na příspěvek uživatele
Fikovnice z 22.10.2024, 08:21:30
Máte vzácný dar pootočit napsané a nebo nechápat psané.
že souzníte s Megi, protože máte společný produkt
A Vy se takto odkopete?
Odkopu? Z čeho? Z toho, že jsem psala, že by se mohlo zdát, že máme stejný názor, protože spolu něco vytváříme, ale že to právě kvůli tomu není? Tedy myšleno, že společná práce nemá nic společného s tím, co jsem psala níže? To je legrační?
O žádných seznamovských či jiných diskuzích nevím a “nelozím” po nich,
no aha, tak už jste asi přestala, to já nevím, ale pamatuji si na ifauně, jak jste psala, že jste na nich závislá, že jsou pro Vás tyto diskuze všude možně důležité, to si pamatuji, to jsou Vaše slova. Udivilo mě to, protože jsem do té doby neznala nikoho, kdo je na diskuzích závislý a navíc to o sobě napíše. tak to je dobře, že už tam nechodíte. Ono to opravdu lidem nedělá dobře.
To, že Leithian občas napíše vulgárně, je pravda.
No tak vidíte. A proč mají lidé číst vulgarity? a proč nemohu napsat, že se mi nelíbí číst vulgarity, časté vulgarity. To je podle Vás moralizování? že člověk nechce číst vulgární pokřikování někoho?
A ona moc dobře ví, že jí ty vulgarismy kritizuji.
a to jako pomůže čemu, tato skutečnost? Jako, že Vás bude poslouchat, jo?
Už moc nevím, jak skutečně požádat o nečtení mých příspěvků.
no to já bych ráda, ale ony jsou tak nějak …..jako…… dost často i tam kde se to nečeká. Viz ta vzteklina třeba, jdu se něco dozvědět a tam Jana Brejchová…. a myslím, že admini nedokáží zařídit aby xy konkrétních lidí nečetlo příspěvky někoho jiného. To asi nejde, nebo Vy myslíte, že to jde?