Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 30.10.2023, 13:48:20
ale nebudou u toho “odpočívat”.
Jasně! Díky, dyk je to logický. takže fajn, nechám to prostě celý na nich, jak se jim bude chtít. A to přisvěcování - to se mi taky líbilío jak to psal a dává to logiku, takže prostě ráno. píšu si do slepičího deníčku, kterej ešče námám!
Ten jedinec si neuvědomuje, že některými svými příspěvky může navíc hodně uškodit nevinnému zvířeti. Ať už je ten anonym v příspěvku u Librely skutečně “to ono”, co tady dělá svinčík, tak svou nehorázně nesmyslnou reakcí odradí případné majitele psů od léčby a od pomoci bolavému zvířeti. A pokud to není “to ono”, co tady dělá svinčik, tak svým dosavadním chováním a příspěvky způsobil to, že lidé už nevědí, kdo co píše a tudíž tomu příspěvku nebudou věnovat pozornost, protože budou předpokládat, že to psalo to “cosi ono” a tím pádem, pokud to i byl skutečně člověk s takovým zážitkem, tak to nikdo nebude brát v potaz, protože tomu nebude důvěřovat.
Chování “tohoto onoho” je proto tak nízké a hlavně nebezpečné, že zablokovávání a znepřístupňování mu tohoto servru je jediné bezpečné řešení. Hlavně, že se “to” tady prezentovalo jako milovník zvířat, ale ubližovat jim tímto způsobem mu ani trochu nevadí.
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 30.10.2023, 12:36:11
Díky. Já jsem nemyslela, jako je míň krmit, že abych je šidila a ony byly hladem, ale nějak upravit složení - jako třeba když se hubne útulkovej pejsek, že se mu dá jen masíčko a zeleninka, vynecháme přílohy, dáme víc libovýho masíčka a zeleninky. nebo třeba právě nepřisvěcovat, nebo tak nějak jsem to myslela, páč já je nebudu chtít hnát do snášení, když bude vejce, fajn, když ne, tak ne, bude to slepičí důchod, tak bych jim klidně právě dopřála odpočinek - ale pohodlnej.
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 30.10.2023, 12:42:44
No já vim enem, z kdysi dávno ifauny, že jako dva koníky, ale jméno Dadlička já nevím, a tetkon jsem se bála, když se mluvilo jen o Knedličce, že jako třeba zvostal jen jeden konik. Ten krásnej portrét znám. Je to nádherná fotka.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 30.10.2023, 09:58:56
nene při tanci se pes neobjevil, ale musím říct, že kynologicky jsem si pošmákla pro to, že dotyčný mají nejen “obyč” voříška, ale skvěle vychovanýho. stopro to bude někde na trubce.
Odpověď na příspěvek uživatele ančovička z 29.10.2023, 23:33:34
Ančovičko a vy ostatní znalí - tenhle dotaz Zadavatelky a vše co se k tomu píše mě vede taky k tomu - zda by člověk posléze měl -nebo neměl - udělat nějaký kroky, aby holky nenesly jako blázen a odpočinuly si? nebo je to jak se zadavatelka ptá kontraproduktivní a má je nechat člověk nést jak nesou?
A pokud by tedy do toho měl zasáhnout, sám je směřovat k tomu, aby si odpočinuly, tak co udělat-neudělat.