Doron - já myslím, že i ten sebehodnější pes má právo se ohradit. To co předvedla ta fena, za to by z ní jiný pes udělal trhací kalendář. To by si měli její majitelé uvědomit. On ji nekousl, prostě je to šlinc z toho, jak se to semlelo. Nicméně výčitky by měli mít oni, ne Vy. Opravdu, nepíšu to proto, že se tady na fóru potkáváme, ale proto, že je to fakt, tohle je velká drzost, nařítit se bez pozdravu někam a vlítnout do zásob. Asi byste to ani jednomu svému psu nedovolila a pokud by to udělal, omlouvala byste se až do alelujá, protože byste věděla, že to je špatně. Kurnik to mi zas hnulo žlučí.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 19.09.2024, 14:34:16
Já kdybych to namlouvala, to by byla katastróf. Ale! Mně by se moc líbilo, kdyby to namluvil pan Trojan. Já ho úplně slyšim, on by se tam vyloženě vyřádil.
Odpověď na příspěvek uživatele Dede z 19.09.2024, 12:30:14
Pokud jinak psu nastavíte aktivní režim - učení se, cvičení, socializace, výlety, sport - tak pak bude rád, když bude moci v době, kdy jste v práci odpočívat. Ale je to psí aktivista, takže tu aktivitu potřebuje dostat, poklidné procházky po parku by byly málo. A také ho musíte naučit, aby uměl být doma sám, to je velmi důležitý bod. Takže po příchodu štěněte domů dovolená tak 14 dní, a pilovat učení se samostatnosti. Nemůžete štěně přinést domů a odfordit do práce. To je pro něj zabiják a člověk si tak zadělává na velmi velké problémy se separační úzkostí - v domě, kde žila moje máma, měli v přízemí tyhle skřítky tři, řvali jeden přes druhýho, výborný pro sousedy
🙂 To je úsměvné, ráda bych abyste mi ukázala. kde jsem psala, že konkrétně Vy jste takový nebo makový chovatel. Stejně tak předlozte, kde jsem kdy komu hulvatsky nadávala, tak jak jste tu psala.Nic takového nenajdete, lživ jste nne obvinila .
Odpověď na příspěvek uživatele Leithian z 18.09.2024, 15:04:36
kdyz ma nekdo jinej tak je hned hajzl, vul a kdesi cosi.
PROSÍM??? CO TO TADY TVRDITE ZA NEOMALENOSTI? OKAMZITE ZABRZDETE. NIKOHO JSEM TADY TAKTO NIKDY NENAZVALA,NA ROZDILN OD VAS SE POHYBUJI V MEZICH SLUSNOSTI A TO I KDYZ SE NEKDO JAKO VY CHOVÁ HULVÁTSKY.
TENURRI PROMIŇTE ,MLČELA JSEM, ALE TOHLE JE NEHORAZNOST A LEŽ CO TADY TA OSOBA TVRDÍ.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 18.09.2024, 12:08:36
Ne, Megidudli pěkně dostane batůžek, ne batoh. do toho batohu naskládej slepice a vyšli Megidudli k nám. Tam slepice snesou vajca a Megidudli pude s nima zpátky. Se slípkama. Já vajce posbírám a…..kurnik do čeho je dám? No budu to trousit ke spotřebitelům po dvou v kapce.