Projektujete svoje pocity do jiných, spoustě lidí jsou jejich děti i vnoučata úplně ukradený.
Projektujete svoje pocity do jiných, spoustě lidí jsou jejich děti i vnoučata úplně ukradený.
Na hluchotu stářím mám dojem nic neexistuje. Zkuste ultrazvukovou píšťalku, hluchnoucí psi jí docela dlouho slyší a nebo se používá vibrační obojek, pes se prostě na písknutí nebo virbl naučí, aby se na vás podíval a pak už musí být naučený na gesta, což většina psů umí.
Jenže to je utopie, o nepříbuznost se snažit nemůže neb o předcích neví nic a i kdyby nakrásně feně udělal testy, mám dojem, že sehnat psa stejně otestovanýho by bylo nemožný, musel by mít vlastního a to už zase u těhle nemnožek, spíše producentů bezpapíráků nebývá pravidlem.
Navíc u bezpapoše těžko říct kolik a jakých plemen je tam v historii, takže jaký pak dělat testy.
By mě zajímalo, kolik těhle výrobců bezpapošů třeba ví, že kromě očipovaní štěňat taky k nim musí mít evidenční listy a ty nebo stejný údaje v kupní smlouvě, musí předat novému majiteli, takže prodejem prachy výměnou za štěně porušují zákon.
No právě, to nejde o pár příspěvků pár lidí, ale o ty diskuze a totální zblbnutí lidstva, to tě prostě zbaví iluzí o lidech, ale konkrétně na tom FB se jedná o mladší lidi
Nic proti mladým, byli tak vychovaný, takže za to, že jsou takhle neschopní a neumí používat mozek, můžou jejich rodiče, ne oni
zrovna dneska jsem četla článek na téma používání mobilů ve školách a spousta škol si prej mobily pochvaluje a nijak je nezakazuje neb děti pak o přestávkách tiše sedí v lavici a čumí do mobilů a učitelé nemusí hlídkovat na chodbě a řešit kázeňské přestupky 🤭
Já už si říkám, že v tom jejich světě žít nebudu a oni ať si ho udělají jaký chtějí, je to jejich boj.
Hele, ono jako nejde o dvě paní, prostě si řekneš blbky, ty se najdou všude, ale jde o to, že takovýhle post má pak v diskuzi třeba 500 odpovědí a když vidíš, že naprostá většina s nima souhlasí a přizvukuje jim a připadá jim jednání těch blbek normální a naprosto v pořádku, tak fakt ty iluze ztratíš.
Jo, ta reklama je strašná, ale tipuju mladým, na který cílí, přijde v pořádku nebo ni jsou tak vychovaný a určitě jim na tom nic divného nepřijde.
No proč asi volali hasiče a policii, lidi tam bruslí, díra je nebezpečná, musí jí zabezpečit a zajistit, že se nikomu nic nestane přece
proč paní nemá závěsy netuším 😀
Na bitibě jsou slevy za nákupy, tak asi při prvním nákupu to levněji nevyjde, fakt nevím, něco tam levnější mívají, třeba veterinární granule levnější jsem tam kupovala.
Iluzi o lidské inteligenci nemám už doby před pár lety, kdy jsem si na FB přečetla post a následnou diskuzi na téma Bruslili jsme na rybníku a v ledu byla díra, tak jsme zavolali policii a hasiče.
A nedávno paní na jednom městském foru na FB napsala post na téma Zhasněte to světlo vy tam naproti, ruší nás to, pár odvážlivců napsalo Tak tam dojděte zazvonit a říct jim to místo psaní na FB a následná diskuze mě utvrdila v tom, že člověk je jen pitomá opice a inteligence odešla k delfínům.
Tak jistě někteří chovatelé takoví jsou, ale většina rozhodně ne, je fakt hooodně chovatelů, co udělají tak akorát povinné minimum a to je taky u některých plemen nic.
Jo, historky z doby, kdy zdravotní vyšetření byla jen doporučená, ale ne povinná, to by se i jeden teď už nasmál.
Pravda je, že u hodně plemen je alespoň něco povinného a to je pořád víc a daleko lepší než bezpapírák.
Není klon zoohitu levnější?
To jo, ale to je minimum, většina jich jede na větších lodích a to bez motoru nelze.
Potřebují, ty lodě, kterými připlouvají, nejsou plachetnice.
Vcelku souhlasím a to co popsala Varaxi je takový nerealistický utopistický popis a v naprostý většině PP chovů to tak nechodí, ale tady je reč o dalmatinech a hluchotě, což se zrovna v PP chovu dost řeší a mrsknout bezpapíráky, navíc téměř stopro podle popisu v příbuzenský, je prostě vědomá výroba hluchých štěňat, teda prasárna.
Králičí pletivo stojí pár korun a stačí natáhnout na stávající plot do půlmetorvý vejšky.
Ale taky bych se nežinýrovala obohatit si jídelníček. 😀
Já bych teda ty králíky odesnla radši někam na louku než je házet přes plot k němu kdo je nechce.
Ne nedá, co já vím ten pes neumřel, ale asi týden byl v tomhle stavu a nebo totálně mimo a nedalo se dělat nic, jen čekat.
Nejen obojky, úplně stejnou reakci jsem viděla na videu po bravectu.
Někteří psi to asi tak mají a je jedno jeslti je léto nebo zima, můj pes nechce ležet ani v pelechu, ani na vetbedce a dokonce ani na gauči, což mě štve nejvíc. 😀
NO je taky dost chlupatý, až nasrstí, tak nejspíš žádné otlaky mít nebude.