Mě by třeba zajímalo, proč i v dnešní době je možná evakuace jen bez zvířat jako psi, kočky, ptáci nebo prostě taková zvířata, který s sebou vezmu během minuty.
Jakože jsou ti lidi pak někde hromadně ubytovaní a nechtějí tam zvířata?
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 13.11.2023, 14:19:44
To říkali taky, aktivní zálohy, tedy ti kteří se přihlásili a mají nějaký výcvik a zbytek by byl potřební odobrníci jako doktoři a tak. Nějaké neužitečné civily bez výcviku by povolávali až kdybychom byli v situaci jako UA.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 13.11.2023, 14:24:51
Asi takhle, KVS vám na tohle nepřijede a v podstatě ve valné většině případů vám nepřijede ani policie. Jediná možnost je stěžovat se na obecním úřadě a ve většině případů se opět dozvíte tak akorát, že pes je pes a tak štěká.
V podstatě lidi tímhle obtěžovaní nemají žádnou možnost jak to řešit.
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 13.11.2023, 13:25:32
Tak asi záleží co použijete za pásku, já používám buď kobercovku a nebo tu normální průhlednou a ani jedna teda kůži nerve. Tak oproti šťourání jehlou je tohle bezbolestný.
Někdy to jen povytáhne a pak už se odlepí, ale pak už jde ta povytažená tříska vyndat normálně pinzetou.
Blbý je akorát, když je tříska celá zalezlá a nepovyleze ani zmáčknutím, to už nic jiného než jehla nezbývá.
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 13.11.2023, 13:08:19
Ono by stačilo třeba přesunout ten zvoneček vedle názvu diskuze a počet příspěvků nechat jak je, tak by člověk na pc hned viděl, že jsou nějaké nové příspěvky. A počet řádků by zůstal stejný.
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 13.11.2023, 10:07:31
Ano, už před lety vysvětloval nějaký náš generál, že článek znamená, že se napadené zemi poskytne pomoc jakou kdo uzná za vhodnou. Když uznají za vhodné poslat nám deky a černé pytle, tak to bude podle článku OK.
Představa, že nám jako členům automaticky přijde někdo na pomoc je prostě mylná.
Jo a viděla jsem včera na FB příspěvek s fotkou, jak měl pes v tlamě na patře přicucnutý ty asijský berušky a prej to není až taková raritka. Takže prohlídnout tlamičky.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 13.11.2023, 10:34:10
Já klikám normálně na název diskuze a skočí mi to na poslední přečtený příspěvek, takže tyhle informace vpravo jsou mi k ničemu a teď tam pořád musím koukat na nové příspěvky. Na mobilu je to asi OK, ale na pc je to otravný.