Ale má neb díky GD musí každá firma v EU dokládat, že její dodavatelé neničí deštné pralesy a podobné přírodní úkazy.
Ale má neb díky GD musí každá firma v EU dokládat, že její dodavatelé neničí deštné pralesy a podobné přírodní úkazy.
Tohle mi přijde jako záležitost posledních několika let, že se u soudu neřeší skutek, ale následky. Když mi někdo zláme nohy, tak ho ani nepotrestají, když se mi nohy zahojí. Jako je to fakt na hlavu.
Green deal v praxi
A mám ráda knížky od Folleta, ta jeho středověká série je fakt skvělá a docela dobrý je i ten pokus s alternativním světem.
A má doma psy a ani jí nedali zákaz chovu neb se odmítla je vzdát.
Naše soudy jsou fakt někdy…
Ale co se divím, teď jsem zrovna i četla, jak si policajt tajně nahrával kolegyně ve sprše a teď mu ještě snížili odškodnění, takže dostanou jen pár korun. A co pak nějaká andulka…
Jo, období Simmela jsem taky kdysi měla. A Remarquea.
Já teď i hodně poslouchám audioknihy.
Asi spíš ty ploužáky od Aerosmith?
Já teď čtu Dějiny lidí, to je zajímavá knížka.
A mám ráda tu detektivní serii od Rowlingový, to mě teď taky čeká poslední díl.
A pak sbírám starý knížky o psech a i je celkem čtu, ale to moc zajímavý není. 😀
Hobita jsem četla na střední a moc mě to nezaujalo, ale nevím, možná to má číst spíš starší člověk. Ale já nejsem na fantasy, mám radši sci-fi. Ani Duna mě moc nebrala.
Tak na filmy jsem ani nekoukala.
Nejde o psy, ale zas jen podmínka
V Maďarsku byly i trhy s hadrama a botama, jsme jezdili k Balatonu a zpátky napakovaný Adidasama a Nike. 😀
Pokud chcete takové metalové country i s country textem, tak zde 😀
A dneska má člověk Spotify a tam může objevovat věci netušené a celkem mě to baví. Už jsem se takhle dostala k věcem, ke kterým bych se fakt jinak nedostala.
LP zahraničních kapel se v osmdesátkách kupovaly na černých burzách a pak nahrávaly na kazety a prodávaly, měla jsem známého, co to provozoval, takže jsem měla všechno zadarmo, všechny možné tenkrát známé kapely, jo Running Wild, Helloween, Judas Priest, W.A.S.P., Rainbow atd., opsala jsem si vždycky i názvy písní na booklet kazety. Vyhazovala jsem je před pár rokama, když jsem zjistila, že po těch letech už ty kazety ani nefungujou a nejdou přehrát.
No jo, kapely ,co byly na vrcholu v osmdesátkách a ono už je to 30 let, což člověku ani nepřijde.
Já hned po revoluci napsala do Anglie do jejich fanklubu dopis, že jsem jejich velkej fanoušek a tak a přišel mi tenkrát balíček s merchem, to bylo radosti.
A kupovala jsem si tenkrát mega drahej Metal Hammer, prodával ho někdo u stolečku v metru.
Mám tu knížku, je dobrá, ale celkem hodně se tam věnuje tomu svému boji s rakovinou. A tomu létání taky. Nějaký perličky a pikantnosti okolo kapely, jak to bývá u autobiografií jiných kapel, tam moc není.
Moje oblíbená píseň je Alexander the Great, nevím proč, zrovna nějaký majstrštyk to není. 😀
Ono když se granule zkazej, tak žluknou a je to cejtit, stalo se mi to jednou. Pokud vypadají i smrdí normálně, tak bych to klidně dala.
Spíš bych to viděla na cukrovku a to se testuje z krve.
Tak zase podmínka bude?
Na koně moc nechodím, ale připadá mi to fakt zajímavý, tak sem, článek o kudrnatých koních
Děje se, je tu jeden, nebo alespoň donedávna byl, islandský pes samec, majitelé co vím už mají druhého dovezeného. A chov samozřejmě žádný, fena tu není.