Jenže ono bohužel žádné technologie, které by nám udržely současnou životní úroveň bez ropy, nemáme.
A oni zas v EU nejsou tak blbí, aby to nevědeli.
Takže o žádný GD nejde, to je jen zástěrka.
Jenže ono bohužel žádné technologie, které by nám udržely současnou životní úroveň bez ropy, nemáme.
A oni zas v EU nejsou tak blbí, aby to nevědeli.
Takže o žádný GD nejde, to je jen zástěrka.
Mě se nejvíc líbí paduánky.
Já taky. 😀
Asi žádný barefooty, přece jen musím chodit mezi lidma. 😀
Za východní Evropu tam bylo Polsko, stejně jako za Skandinávii tam bylo jen Dánsko.
Jinak ona zborcená klenba je důsledkem blbých šlach v nártu, ty povolí a jde to celý do háje. Takže prostě ideál je posilovat celé chodidlo.
No já mám obavu do BF bot jít, protože zase všude se uvádí, že se nemají nosit na asfaltu a že takový nošení to spíš zhorší.
Mě to cvičení pomáhá alespoň k tomu, že se to nezhoršuje a samo úplně stěžejní je nekupovat si boty do špičky a když už jsou boty s užší špičkou, tak ta vnitřní hrana boty musí být rovná a skosená jen ta vnější hrana.
Rázová vlna rozbíjí kostní usazeniny a výrůstky a to je právě patní ostruha.
Vbočený palec je chyba postavení palcový šlachy, tam pomůže někdy jen cvičení na celé chodidlo nejlépe, na youtube je toho spousta a pak už jedině operace.
Rázová vlna je spíš na patní ostruhu ne? Že by zabírala na vbočený palec, to slyším prvně, protože u palce jde o chybu ve šlachách a ne kostech.
Já teda vůbec nevím o jaké reklamě je řeč, já ty reklamy vůbec nevnímám a hned křížkem zavírám a nikdy se mě to neptalo co a jak chci vídat.
To si Ukrajinci před pár rokama říkali určitě taky a téměř jistě v té době, co se zbavovali jaderných zbraní výměnou za ruské záruky. 😀
Ustálenost to ani mít nemůže, když se to provozuje tak 10 let.
Snaží se to prostě zmenšit co to jde, menší psi jdou víc na odbyt.
Ale jde tam vždycky se odstěhovat na farmu do pustiny. 😀
a F1 příklad
https://dogs.pedigreeonline.com/a-dreams-ocean-boe-f1-ajwsIq1S/pedigree
Tady třeba příklad PP
https://dogs.pedigreeonline.com/ontario-pomskies-creed-5a0t5hql/pedigree
Jak kdy, jsou i chovky, které jedou jen F1 generaci, ale zvlášť v USA jsou i chovky, které jedou už několikátou generaci pomsky.
Nějaký tipy bych měla, ale já už jsem asi moc stará na to zvykat si někde jinde.
Ale synovcům a neteři to říkám furt, vystudovat a vypadnout co nejdál.
Evropa je mrtvá, Dejve.
Ono už je to jasné pár let, válka na Ukrajině to jen urychlila.
Jakmile společenství začne řešit pí….y místo skutečných problémů, je to začátek konce.
Prstýnky nebo vůbec jakýkoliv šperky jsou blbý v tom, že při koupi člověk zaplatí práci zlatníka a při prodeji na tom pak tratí a toho zlata je tam minimum, má to prostě spíš cenu tý práce. Cihličky, plakety a podobný věci, co se dají razit, jsou lepší.
Myslím, že větší cenu bude mít můj bramoborový záhon, slepice a vlastní studna.