Neochořela, jen se pořád flákám na neschopence z prosincového uro. zákroku…asi do konce ledna… 🤗
Neochořela, jen se pořád flákám na neschopence z prosincového uro. zákroku…asi do konce ledna… 🤗
No nekecej,🙃 já fakt bez těch brýlí už nedám ránu, písmena trefím i když mi nesvítí klávesnice…ale tak co , bylo to navrchu, třeba si někdo osvěží paměť , se nudím, nemám zatím vycházky, manžel už peče buřty na ohýnku u rybníků a my se psinou bručíme doma.
herpes, ehv, tenkrát to bylo nějak nařízené federací, mám ustájeno ve sportovní stáji, tak proto…
my máme jiný problém, psina mi vypouští sekret samovolně- i šprycem, hladím jí po zádech až přes ocas a jak sjíždím ten ocas, špryc…nebo má radost a špryc, puch hroznej…ne furt, ale tak jednou do měsíce určo. Nemá taky někdo?
Taky skoro oči…
Myslím, že studen měl na mysli spíše krajiny , jako základní anatomické roviny . (jako kde je svíčková a kde kýta je k pochopení)
https://cs.wikipedia.org/wiki/Orientace_na_lidsk%C3%A9m_t%C4%9Ble
je to na lidském těle ale to neva, studente, vy na to nemáte literaturu? asi už neodpoví…
jé, tak jsem se po 4 měsících rozhoupala, už je k vidění jen jeden…ale je hodně plachý, moc se fotit nechce…
megi mikrovlnku mám 30 let , jsme kámošky, a vím na jaký výkon se rozpouští másílko… moulinex s grilem, strašný hit, tenkrát, ale griloval si tam manžel jen svou ruku a já jednou nějaké file…
no to by jste se divila, mám to v merku, rozpouštím másla pravidelně, od různých výrobců, - na sporáku,(i v MVT na nízký stupeň také s úspěchem, bez 💣), …některá se rozpouští “normálně” jiná bouřlivěji (ta voda ) všichni víme, co udělá voda v tuku, oleji, že 😉, todle bylo akční máslo z Lidlu.
Kdo nedá u nás na jídlo do mikrovlnky poklop, je odsouzen na elektrické křeslo…já jsem výjimka. 😂
Peču jen ve státem uznané svátky-Vánoce, Velikonoce a nebo když mám na to chuť , dneska kynuté buchty s povidlím…jinak peče tchýně, pár kousků vždy u nás zanechá. (aby chudák synáček netrpěl, on to ale stejně nejí) 😉
člověk jen pomyslel…nebudu tam dávat kryt, mám to jen na malý výkon a stojím u toho, ohlídám to,💣💩… zbyla přesně půlka, druhá je po mikrovlně(30letá 🤭) takže zbytek rozpuštěn na v klidu sporáku…je to máslem, asi více zákysu(vody)
Nebo pokud jsou neurologicky nemocní. Někdy se “povaha” dědí, pak záleží, zda je prostředí vlídné nebo chování nepochopeno
ČPP - pojištění domácnosti, i psa, plnili skvěle za psa a to jsem měla pojistku původně na nebožku…
jde o to, že u ustájka je hala, kam se jezdí na soustředění, treninky…a asi nikdo nekontroluje platná očkování, když to nejsou ofiko závody…někteří koňáci můžou být i hajdaláci v tomto ohledu.
Mám chřipku, tetanus a když bylo nedávno aktualní …nemůžu si vzpomenou, očkovala se celá stáj.
tak já dneska taky pekla (nebo jsem se snažila) rozkaz zněl, rozpustíte máslo….., tak jak peče varaxi nechám mojim holkám…
Anonymní:
jé, tak tahle fotka se líbí mě, ta je na plochu jako dělaná, krátký pohled a spíš a nesedíš pak celou noc před kompem….jdu si k holce chytit našeho kocoura a vyfotit VOČI.
já se na to kdysi koukala, u Generali- odpovědnost za škody….no nějak my vyšlo, že pokud koně vyloženě nevedete vy, majitel je sloveno….si to matně vybavuju. to by musel být pojištěný ustajovatel?
Hele a co infekční anemie, pokud koník sportuje, jezdí po závodech soustředěních, už někdo zmínil?
Je hezké neočkovat, protože nikam nejezdím, ale co když nemoc dojede za mnou?
Ano zažila jsem bouřky, kdy hřmělo 20minut! v kuse a obloha se nasvěcovala nepřetržitě … ministerstvo potřebuje dělat, že něco dělá? kdyby se raději staralo o zubožené chovy, čehokoliv.
Arbora:Ako súvisí očkovanie tetanu s kolikou?
třeba kvůli operaci?