nebo-když už to hraje,tak dám pod videem “sdílet”,objeví se okénko“kopírovat”,na to kliknu,zmodrá to,pak kliknu na to vlákno,co mám nachystané v liště a do okénka na tom vlákně na “youtube” napřed levým myšítkem kurzor a pak pravým,a dát “vložit.”
Neumím ale vkládat vlastní videa-což vy právě potřebujete ,hm?..já tak postupuju,až se na něco dívám..
Možná by to chtělo u vlastních videí se odhlásit? Jen mě to tak napadlo jako návod pro Dafi.
Sarah,já psala o písničce,že je hezká😇…Scher je plastická,to máte pravdu🤭mimiku nemá žádnou..a co se týče hraní,myslím jsem ji viděla jen jednou někde v čarodějkách,hm?
Ano, písnička je líbivá. Taky jsem s ní viděla jen ty čarodějky, nic víc.
Cher podstoupila několik hodně plastických operací, takže někomu se může zdát hezká. Mně osobně se obličeje bez mimiky moc nelíbí. Aspoň jí obličej chirurgové nepokazili tak, jako jiným, že jo.
Jinak taky čtu podle nálady…různé ….Robert Bryndza, Mornštajnová, Liane Moriarty…Třeštíková, Stýblová, Stavinoha, Páral spíš dříve….to samé Frýbová dříve, Hercíková… Rajskou zahradu od Hemingwaye jsem začínala asi čtyřikrát, nemohla jsem se prokousat začátkem, potom už to šlo, moc se mi líbila…
Mornštajnovou mám skoro celou, kromě Listopádu, tam mě nezaujala anotace, v květnu jí má vyjít nová knížka. Hodně se mi líbily romány od Lenky Chalupové, Jakuby Katalpy, Viktorie Hanišové, Michaely Klevisove, některé od Petry Dvořákové a od Hany Kornerove. Třeštíkovou nemusím, přečetla jsem jednu knížku, tuším Osm a nezaujalo mě to. Ještě se mně líbí Karla Kubíková a v plánu mám i další české autorky, třeba Janu Jašovou nebo Terezu Bartošovou. Na Vánoce jsem dostala trilogii Sudetský dům od Javůrka, na ten se moc těším.
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 13.03.2025, 20:06:41
Jé, Dohody, ty si musím znovu přečíst, poslouchala jsem kdysi jako audio čtvrtou a musím teda říct, že mi to v životě hodně pomohlo, je na čase si zopakoval a dovzdělat se. 👍