No, ono na té silnici to taky není nic příjemnýho, člověk taky často neumře hned, někdy umírá v autě třeba hodinu, někdy umře až v nemocnici. Mám to takřka z první ruky, ne z časopisu. Jinak myslivci jsou i tady mezi námi, však holky nebo kluci se ozvou.
Srovnáváte hrušky s jablkama. Mobilita je pro nás dnes životně důležitá, bez ní bychom pomřeli hlady, takže mrtví na silnici jsou daň za přežití ostatních. Medvědi pro nás nijak důležití nejsou, takže nechat se jimi zraňovat a zabíjet je totální zbytečnost a zbytečně zmařené životy, položené na oltář ne životní nutnosti, ale ideologie.
Jo, to jsem si myslela, že to takhle napíšete. Na silnici holt vše dovoleno. 🤮 Jen nevím, čím to je, ale mně se ve jménu jídla na té silnici moc umírat nechce. Ono to občas taky není ve jménu jídla, ale z blbosti.
Toho medvěda zbytečně přeceňujete, žádný lidi nesežral. Daleko nebezpečnější jsou nezvládnutí psi blbých majitelů.
Dejte si do Google vyhledání.. Třeba “medvěd usmrtil člověka”. Uvidíte že sežral..🙂 Není toho vůbec tak málo. A i kdyby jen jeden, tak je to zmařený život a mluvíme pro krista boha o člověku!! Zjistí jak snadná je člověk kořist a je průšvih.
Hm, tak si nejdříve přečtěte, kde to bylo. Nejspíš v tom vašem věčně opěvovaným Rusku. 😂
A to se ten člověk mohl nechat i zpopelnit, to byl jistě rád. 😀 😀
Nerozumím. Na silnicích zahyne ročně tolik lidí a často jsou v takovým stavu, že ani nejdou identifikovat. Ale to je v pořádku, protože jezdit potřebujeme, hlavně kamiony musejí jezdit, abychom měli co jíst. Denně čtu na FB, jak lidi bagatelizují přestupky, jako je překročení rychlosti v obci, předjíždění na plné a vůbec zákaz předjíždění hlavně kamionů a plno dalších. Nejvíc zabitých lidí medvědy je v Rusku a v Evropě v Rumunsku.
Tak já jsem si našla, že byl zatím jeden smrtelný útok po 100 letech. A ani tady v tom odkazu není uvedený, že by medvědi žrali lidi. Podle informací Horsany zabili víc lidí psi, ne medvědi. Jezdím běžně na Slovensko do Zuberce a pokud mně příbuzní řeknou Tam nechoď, tam sú medvede, tak tam prostě nejdu. Netvrdím, že bych měla radost z toho, kdybych toho medvěda potkala, ale toto je fakt zbytečný zveličování.
Zatím nejzajímavější reakci měla nechovatelka Sarah01. Dva přímí sousedé, oba slepice mají. Jedni v pořádku, ani o nich neví. Druhé slepice smrdí do okolí, navíc pronikají na cizí pozemky. Co tedy jeden soused dělá dobře a druhý špatně?
Můj názor je, že jeden soused se stará a tomu druhýmu je to prostě fuk, jde mu jen o vejce. Je velký rozdíl už ve vzhledu těch slepic. Soused nalevo je má napohled krásně opeřené ve výborné kondici, zatímco ty napravo jsou oškubané hubené chudinky.
No já až jsem to napsala jako, že normálka, prostě bych to normálně řekla, jenže u psaní jsem za jedno nevěděla jakové vlastně i(Tom se mi smál, že jelikož to slovo neexistuje, můžu si tam dát jakékoliv😜) tak následně mě zarazilo, že to není zřejmě běžné slovo…vlastně asi jen u nás. Možná Slovácko a Jižní Morava by mohla používat jen nevím, koho se zeptám🙂
Snad přijdou za chvíli brigádníci, tak letím ven, zbytek až pak🙂
Jsem původem z Břeclavska a to slovo fakt neznám a nikdy jsem ho neslyšela, čtu to tady poprvé v životě. 😁